ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

کسب و کار

افزایش ۹۰۰ درصدی قیمت ماسک؛ آمازون به گران فروشی متهم شد

به دنبال افزایش ۹۰۰ درصدی قیمت ماسک و سایر اقلام بهداشتی مورد نیاز در شرایط همه گیری کرونا، آمازون به افزایش ناعادلانه قیمت‌ها و گران فروشی متهم شد. موسسه حامی حقوق مصرف کنندگان «Public Citizen» ...

تینا پورشاهید
تینا پورشاهید منتشر شده در 23 شهریور 1399  |  11:15

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

به دنبال افزایش ۹۰۰ درصدی قیمت ماسک و سایر اقلام بهداشتی مورد نیاز در شرایط همه گیری کرونا، آمازون به افزایش ناعادلانه قیمت‌ها و گران فروشی متهم شد.

موسسه حامی حقوق مصرف کنندگان «Public Citizen» در ایالات متحده، در آخرین گزارش خود اعلام کرد طی دوره همه‌گیری ویروس کرونا، آمازون قیمت اقلام بهداشتی را به‌صورت ناعادلانه افزایش داده است. در بخشی از این گزارش به قیمت اقلام ضروری همچون ماسک، ضد عفونی کننده دست، اسپری ضد عفونی کننده، دستمال کاغذی و دستمال توالت اشاره شده که با افزایش قیمتی بسیار بالایی طی چند ماه اخیر مواجه بوده‌اند.

به گزارش این موسسه غیرانتفاعی اول آوریل (۱۳ فروردین ماه) قیمت یک بسته ۵۰ تایی ماسک صورت در حدود ۴ دلار بوده ولی همان محصول در تاریخ ۱۶ آگوست (۲۶ مردادماه)  با افزایش قیمت ۹۰۰ درصدی و با قیمت ۳۹.۹۹ دلار توسط آمازون به فروش رسیده است.

سایت آمازون

همچنین قیمت دستمال توالت که سایر فروشگاه‌ها آن را با قیمت ۶.۸۹ دلار می‌فروشند، در آمازون تقریبا ۳۷ دلار است. افزایش قیمت‌ها به همین جا ختم نمی‌شود و قیمت اسپری ضد عفونی کننده با جهش قیمت ۸۰ درصدی از حدود ۷ دلار به ۱۳ دلار افزایش یافته است. این افزایش قیمت‌ها شامل محصولات دیگری از جمله آرد، شکر و نشاسته ذرت نیز می‌شود.

آمازون بارها و بارها به شرکت‌هایی که کالاهای خود را گران‌تر از قیمت معمول می‌فروشند خرده گرفته است و پیشتر نیز یک میلیون محصول که گران‌تر از قیمت معمول به فروش می‌رسیدند، از پلتفرم خود حذف کرد و همچنین بیش از ده هزار حساب کاربری که به افزایش قیمت مشکوک بودند، به حالت تعلیق درآورد.

READ  تیک تاک ادعاهای آمریکا در مورد روابطش با چین را در دادگاه تجدیدنظر رد کرد

اما گزارش منتشر شده جدید، نمونه‌هایی از محصولاتی را در وبسایت آمازون نشان می‌دهد که افزایش قیمت شدیدی داشته‌‌اند و برچسب توسط آمازون فروخته شد نیز روی آنها خورده است.

سخنگوی آمازون در بیانیه‌ای اعلام کرد:

«همانطور که پیشتر نیز گفته‌ایم، افزایش قیمتی برای محصولاتی که مستقیما توسط شرکت به فروش می‌رسد، اتفاق نیفتاده است. سیستم  ما به گونه ای طراحی شده که بهترین قیمت موجود را از میان گزینه‌های مختلف رقبا نشان می‌دهد و در صورت مشاهده هر گونه تخطی، سریعاً در رفع آن تلاش می کنیم. تیم آمازون به‌صورت شبانه روزی بر فروشگاه نظارت می کنند و تاکنون بیش از یک میلیون کالا را حذف کرده اند. مشتریان آمازون به دنبال کمترین قیمت‌ها هستند و ما سخت تلاش می کنیم تا بهترین قیمت موجود را در بین صدها میلیون محصول فروشگاه به مشتریان ارائه دهیم.»

در حالی که بسیاری از کسب و کارها از جمله گردشگری، هوانوردی و رستوران‌ها در دوران بحران کرونا از پا درآمدند، شرکت‌های فناوری و به ویژه آمازون به سود سرشاری درست پیدا کرده‌اند، به گونه‌ای که ثروت جف بزوس، بنیانگذار این شرکت از ۲۰۰ میلیارد دلار هم فراتر رفته است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (7 مورد)
  • alimo

    کرونا قشنگ رید تو قیمت اقلام بهداشتی تا وقتیم تقاضا باشه قیمتا همینجوری بالا خواهد بود مگر با دخالت دولتها

  • molavy

    دروغه آمازون، اصلا سو استفاده گر نیست،

    • آریا

      اصلا خوندی متن رو؟
      آمازون گرون نکرده بعضی از فروشنده هایی که تو آمازون کالا میفروشن گرون کردن .آمازون تعلیقشون کرده

    • Mr. Saxobeat

      یبار یه نفر یه حرف راست گفت صد تا اشتباه
      اون صدتاش باعث ندامت مردم شد.
      ولی همون حرف راستش رو کرد پیراهن عثمان که به همه بگه من خیلی حالیمه و بقیه اشتباه میکنن
      داستان یسری هاست توی این سایت...
      حالا همش خنک بازی در بیارید.کسی نمیگه حالیتونه یا ما اشتباه کردیم.فقط باعث مسخره شدنتون میشه.

      • mahdi_asdn

        بهترین کار محل ندادنه. ن مثبت منفی ن ریپلای

        • Mr. Saxobeat

          من که اصلا اهمیتی نمی دنم بهشون.
          کیفیت سایت میاد پایین
          به سایت تخصصی مربوط به تکنولوژی و دنیای دیجیتال شده محل جفنگ گویی چند نفر.
          بجای اینکه دو تا نظر درست و درمون بدن فقط اراجیف مینویسن.
          اون از یوسف که ما را نمود با سال نود و شش و انتخابات
          اینم از این
          یکی دیگه هم هست فقط سنگ امریکا رو به سینه میزنه.

          • sinagoogle

            اینجا همه چی پیدا میشه، یکی که همش سنگ اماریکا رو به سینه میزنه، یکی که عاشق اقتدار و عظمت چینه و آخر همه پستاش اینو ? میذاره، یکی که عاشق تولید ملی و حمایت از صنعت داخلیه، یکی که به فکر نابودی بعضیاس!

مطالب پیشنهادی