اسپیساکس اینترنت ماهوارهای استارلینک را با کشتیهای مهار بوستر آزمایش میکند
اسپیساکس برای آزمایش اینترنت ماهوارهای «استارلینک» از کشتیهای خودران کمک خواهد گرفت که از آنها برای مهار بوستر راکتهای این شرکت استفاده میشود. اسپیساکس روز سهشنبه از کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) برای نصب ۱۰ ...
اسپیساکس برای آزمایش اینترنت ماهوارهای «استارلینک» از کشتیهای خودران کمک خواهد گرفت که از آنها برای مهار بوستر راکتهای این شرکت استفاده میشود.
اسپیساکس روز سهشنبه از کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) برای نصب ۱۰ ترمینال استارلینک روی کشتیها درخواست مجوز کرد. ترمینالها دستگاههای کوچکی هستند که به شبکه اینترنت ماهوارهای وصل میشوند.
این شرکت میخواهد در مجموع ۱۰ ایستگاه را روی ۱۰ کشتی از جمله دو کشتی خودران نصب کند که از آنها برای مهار بوستر راکتها در دریا استفاده میشود. اسپیساکس ناوگانی متشکل از چندین کشتی دارد که برای بازیابی کپسولها، بوستر راکتها و سپرهای حرارتی پس از پرتابها بکار میروند.
شرکت مورد بحث میخواهد در قالب پروژه بلندپروازانهای به نام «استارلینک» اینترنت ماهوارهای را به کمک ۱۲ هزار ماهواره کوچک به تمام مردم کره زمین ارائه کند. اسپیساکس تاکنون در حدود ۶۵۰ ماهواره را در مدار نزدیک به زمین (LEO) مستقر کرده و در حال توسعه ایستگاههای زمینی و ترمینالهاست تا مشتریان را مستقیماً به شبکه وصل کند.
آزمایش اولیه اینترنت ماهوارهای استارلینک اواسط شهریور ماه امسال انجام شد و سرعت دانلود ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه بدست آمد که به گفته سازنده برای انجام بازیهای مولتی پلیر و استریم فیلم کافی خواهد بود.
اسپیساکس تیر ماه امسال به کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا گفت که این شرکت ماهانه ۱۲۰ماهواره و همچنین هزاران ترمینال برای اتصال به شبکه میسازد. این شرکت میزان تقاضای مشتریان برای دریافت اینترنت استارلینک را «خارق العاده» توصیف کرده و از تمایل «نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر» از مردم آمریکا برای استفاده از آن خبر داده است.
اسپیساکس به زودی آزمایش استارلینک را در سطح گسترده تر آغاز کرده و میخواهد تا پیش از پایان سال ۲۰۲۰ آن را در مناطق شمالی ایالات متحده و جنوب کانادا به بهره برداری تجاری برساند. این شرکت وعده میدهد که استارلینک سال ۲۰۲۱ تقریباً تمام مناطق دنیا را پوشش خواهد داد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
موشکهای چند بار مصرف، اینترنت ماهواره ای کشتی های خودران، ماشینهای برقی و خودران، هوش مصنوعی، کامپیوتر کوانتمی واقعا دنیا داره به کجا میره
و ما هیچ و ما نگاه....