اینتل چراغ سبز ادامه تجارت با هواوی را از دولت آمریکا گرفت
اینتل اعلام کرد مجوزهای لازم برای تأمین برخی از قطعات مورد نیاز هواوی را از دولت ایالات متحده اخذ کرده است. به گزارش «رویترز»، شرکتهای تراشه ساز که از فناوریهای ساخت آمریکا برای تولید قطعات ...
اینتل اعلام کرد مجوزهای لازم برای تأمین برخی از قطعات مورد نیاز هواوی را از دولت ایالات متحده اخذ کرده است.
به گزارش «رویترز»، شرکتهای تراشه ساز که از فناوریهای ساخت آمریکا برای تولید قطعات موبایل استفاده میکنند، از ۲۴ شهریور ماه اجازه تجارت با هواوی مگر با کسب مجوز از آمریکا را ندارند. حال طبق گزارش روزنامه China Securities Journal چین، اینتل مجوزهای لازم برای تأمین برخی قطعات مورد نیاز هواوی را از آمریکا گرفته است.
حدوداً یک هفته قبل «شرکت بین المللی ساخت نیمه رسانا» یا به اختصار SMIC نیز تأیید کرد که برای ادامه تجارت با هواوی پروانههای لازم را کسب کرده است. این کمپانی چینی از تجهیزات آمریکایی برای ساخت تراشهها استفاده میکند که هواوی و شرکتهای دیگر مشتری آنها هستند.
تراشه ساز زیرمجموعه سامسونگ یعنی شرکت SK Hynix نیز برای ادامه تجارت با هواوی از آمریکا درخواست مجوز کرده اما به گفته یک منبع آگاه هنوز موفق به اخذ آن نشده است. این منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود گفت شانس شرکتهای غیرآمریکایی برای اخذ مجوز از دولت ایالات متحده پایین است.
هواوی همچنین اعلام کرد که کوالکام نیز برای تأمین قطعات موبایل مورد نیاز این شرکت از دولت ایالات متحده درخواست مجوز کرده است. کوالکام اواسط مرداد ماه امسال از دولت آمریکا خواست تا اجازه ادامه تجارت این شرکت با هواوی را بدهد چرا که در غیر این صورت رقبای این شرکت میلیونها دلار سود خواهند کرد.
اوایل شهریور ماه نیز شرکت تایوانی مدیاتک که چیپستهای سری «هلیو» و «دیمنسیتی» را میسازد، اعلام کرد از دولت آمریکا برای ادامه تجارت با هواوی درخواست مجوز کرده است.
هواوی که سال ۱۹۸۷ توسط یکی از مهندسان سابق ارتش چین تأسیس شده، اتهام جاسوسی برای دولت چین را تکذیب کرده و مدعی است آمریکا قصد دارد سابقه این شرکت را به خاطر عقب افتادن شرکتهای آمریکایی در حوزه 5G لکهدار کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آره هدفش اینه که شرکت های آمریکایی رو مشتری هواوی کنه تا اگه کار خلافی بکنه آمریکا بفهمه
هدفش فقط پول درآوردن شرکت های آمریکایی یه،،، میخواد رقبای شرکت های آمریکایی رو حذف کنه
کار خوبی میکنه
ما نه طرفدار چینیم نه آمریکا.بقول دوستمون گوربابای هردو
ما باید قوی بشیم، با تعامل و تلاش شبانه روزی و فسادزدایی. که فقط از جریان انقلابی مردمی وطن دوست بر میاد.
همونهایی که هشت سال جنگ کاملا نابرابر رو پیش بردن و یک وجب خاک ندادن.که هسته ای و فضایی و نظامی ما رو به ابرقدرت تبدیل کردن. (اعترافات غربیها موجوده)
راه دیگه ای نیست.و الا اگر تعامل 100% هم کنیم میشیم مثل مصر و اگر تقابل کنیم میشیم مثل لیبی.
البته نکته اینجاست که چین دنبال براندازی و نابودی ما نیست، چون ما مسیراصلی ترانزیتی چین به اروپا و... و نیز بی اثر کردن جنگ ارزی چین با آمریکا هستیم و منفعت چین در ثبات و تقویت ما هست.روسیه هم همینطور.
و منفعت غرب در نابودی ما هست.این اصلا ربطی به ج ا هم نداره.آش کشک خاله هست و ما این وسط گیر افتادیم.سرچ کنید: وسلی کلارک و فیلمشو ببینید.
اینم از سند.اینها بدیهیات و اولیات سیاست بین الملل هست.نیاز به توضیح بیشتر داره؟!!
دقیقا داری کجا زندگی میکنی؟ جریان انقلابی و وطن دوست؟!!!? اصلا این دو باهم همخونی نداره. جریان وطن دوست بفکر رفاه و آزادی مردم و کشوره در حالیکه جریان انقلابی...
یا بسیار ساده ای یا تطمیع شده ای. اگر چین انقدر خوبه پس چرا تمام همسایه های این کشور حتی ویتنامی که با امریکا ده سال جنگید با امریکا قراردادهای نظامی میبندن تا از سلطه و حمله چین در امان باشن؟
با این وضعیت مدیریت فعلی کشورمون آمریکا و چین و روسیه که سهله، جمهوری تیمور شرقی هم با ما قرارداد ببنده باید کل مملکت رو بهش واگذار کنیم
گور پدر چین و آمریکا
کلا اینا ترفند است که شرکت های تراشه ساز غیرامریکایی از هواوی سود نبرن و هواوی فقط قطعات رو از شرکت های آمریکایی بخره،،، مثلاً از سامسونگ چیپ رم نخره و از شرکت Micron بخره
دقیقاً چون اینتل ام حال و روزش خوب نیست
الان عده ای طرفدار چین و امریکا میان همدیگه رو فحشکشی میکنن
اره آریا فک کنم انلاین نیستش
آریا پاتریک مولوی