هواوی سیستم عامل هارمونی و سرویسهای HMS را در اختیار رقبا میگذارد
هواوی امکان دسترسی به سرویسهای «HMS» و سیستم عامل «HarmonyOS» را در اختیار رقبای خود قرار میدهد. سال گذشته و پس از اعمال تحریمهای دولت ترامپ علیه هواوی، گوگل نیز خدمات خود را از هواوی ...
هواوی امکان دسترسی به سرویسهای «HMS» و سیستم عامل «HarmonyOS» را در اختیار رقبای خود قرار میدهد.
سال گذشته و پس از اعمال تحریمهای دولت ترامپ علیه هواوی، گوگل نیز خدمات خود را از هواوی سلب کرد. شرکت چینی نیز اکوسیستم «HMS» و سیستم عامل HarmonyOS را به عنوان جایگزینی برای اندروید و سرویس گوگل توسعه داد. به گفته رییس هیئت مدیره هواوی این شرکت قصد دارد اکوسیستم و سیستم عامل مذکور را در دسترس رقبا قرار داده و بدین طریق آنها را گسترش دهد.
«ژانگ پینگ آن»، رئیس خدمات ابری مشتریان هواوی تأیید کرد که آنها در حال مذاکره با سایر شرکتهای چینی از جمله شیائومی هستند. به احتمال زیاد گوشیهای هوشمند بعدی شیائومی حداقل در چین، بتوانند از سیستم عامل اختصاصی هواوی و اکوسیستم HMS استفاده کنند.
هواوی قصد دارد تولیدکنندگان چینی را متقاعد کند از سیستم عامل اندروید گوگل دور شده و در عوض از سیستم عامل انحصاری HarmonyOS استفاده کنند. در صورت موفقیت غول فناوری چینی در این مذاکرهها، تعداد دستگاههای با سیستم عامل اندروید در این کشور به شدت کاهش خواهد یافت.
« گوئو پینگ» تایید کرد که هواوی همچنان روی توسعه اکوسیستم HMS تمرکز دارد و میخواهد این اکوسیستم را در بین سایر تولید کنندگان موبایل نیز گسترش دهد. این در حالی است که شرکت مذکور در تامین چیپست نیز با مشکلاتی روبرو شده و ممکن است از طریق به دنبال تمرکز روی خدمات نرمافزاری موبایل به جای تولید گوشی باشد.
غول فناوری چینی از طرف دیگر در حال مذاکره با «AMD» و «اینتل» جهت خرید چیپست است و در روزهای اخیر هر دو شرکت تایید کردند که مجوز لازم برای فروش تراشه به هواوی را از ایالات متحده دریافت کردهاند. هواوی ظاهرا برای تجهیزات مخابراتی، سرور و بخش کلاود خود، مشکل چیپست ندارد. حال باید ببینیم مذاکرات هواوی با تولید کنندگان چینی به چه سمتی خواهد رفت و آیا میتواند اکوسیستم خود را توسعه دهد یا خیر.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تو همون چین خرابشده بمونه و شرش از سر دنیا کم بشه ما راضی هستیم
اندروید و آی او اس یک روزه پیشرفت نکردند سالها طول کشید تا به این تکامل برسند شرکت های چینی این ریسک رو نمیپزیرند چون در این صورت سهم سامسونگ، نوکیا، الجی، خیلی بیشتر میشه در بازار
تنها اتفاقی که میتونه بیفته تولید محدود گوشی هواوی است کا این هم در صورت لغو نشدن تحریم ها چند سال بیشتر دوام نداره
هواوی باید مانند اپل کار کنه، گوشی کمتر، سیستم عامل انحصاری (البته این هارمونی همون اندرویده بدون گوگل) و تولید گوشیهای سری پی
حالا میشه امید داشت بتونه در برابر گوگل رقابت کنه. با اینکه نسبت به چینی های دیکتاتور و تمامیت خواه حس خوبی ندارم اما از اینکه رقابتی ایجاد بشه آخرش به نفع مصرف کننده هست.
من عاشق چشم و ابروی چینی ها نیستم، ولی در عرصه ی جهانی، هیچ کشوری به اندازه ی آمریکا دیکتاتور و تمامیت خواه نبوده. به خاطر همین اگر بین آمریکا و چین قرار باشه انتخاب کنم، ترجیح میدم قدرت دست چینی ها باشه تا آمریکایی ها.
موفق باشی ???