چین در سال ۲۰۲۵ به فناوری راکت چندبار مصرف دست پیدا میکند
طبق اعلام یکی از بزرگترین شرکتهای فضایی چین، این کشور در سال ۲۰۲۵ اولین راکت چندبار مصرف خود را میسازد و پرتاب میکند. «وو یانشنگ»، رئیس هیئت مدیره شرکت «علوم فضایی و فناوری چین» (CASC) ...
طبق اعلام یکی از بزرگترین شرکتهای فضایی چین، این کشور در سال ۲۰۲۵ اولین راکت چندبار مصرف خود را میسازد و پرتاب میکند.
«وو یانشنگ»، رئیس هیئت مدیره شرکت «علوم فضایی و فناوری چین» (CASC) که یکی از پیمانکاران فضایی پیشرو در این کشور محسوب میشود، اخیرا در یک انجمن فناوری در شهر «چنگدو» در استان «سیچوآن» اعلام کرده بخشهای اصلی این راکت به زمین بازمیگردند، به صورت عمودی فرود میآیند و میتوان دوباره از آنها استفاده کرد.
به گفته یانشنگ این پرتابگر جدید هم اکنون مراحل توسعه خود را طی میکند و نشاندهنده موفقیت مهندسان چینی در ساخت راکت با قابلیت چندین بار مصرف خواهد بود. این راکت به همراه پرتابگر توسط شرکت علوم فضایی و فناوری چین طراحی میشود و تواناییهای حمل و نقل فضایی این کشور را افزایش میدهد.
منابعی از «آکادمی فناوری پرتابگر چین» که زیرمجموعه «CASC» در پکن محسوب میشود و بزرگترین سازنده پرتابگر در چین است، به این موضوع اشاره کردهاند که راکت مدنظر وو، نسخه جدید «Long March 8» بوده است.
این راکت تا پیش از پایان سال جاری میلادی یک ماموریت مهم را انجام خواهد داد و از مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ» در استان «هائینان» پرتاب خواهد شد. نسخه کنونی این راکت فاقد قابلیت چندین بار استفاده است.
طراحان به دنبال توسعه مرحله اول یکپارچه برای راکت آینده خود هستند. این مرحله اول جدید شامل بوستر اصلی و دو بوستر جانبی میشود که بجای شکستن و بازگشت به زمین، به یکدیگر متصل باقی میمانند و روی یک پلتفرم بازیابی در دریا فرود میآیند.
«لو یو»، دانشمند ارشد آکادمی فناوری پرتابگر چین اعلام کرد:
«اگر بتوانیم فرایند فرود مرحله اول راکت را کنترل کرده و آن را بازیابی کنیم، قادر خواهیم بود که عملکرد اقتصادی سیستم پرتاب خود را بهبود دهیم و ریسکها و مزاحمتها برای ساکنین اطراف مسیر حرکت راکت را کاهش دهیم.»
به گفته لو، افزایش تقاضا برای سرویسهای فضایی از سوی دولتها و کسب و کارهای خصوصی و عمومی باعث شده شرکتها به دنبال طراحی راکت چندبار مصرف باشند. چنین رویکردی هزینههای پرتاب را کاهش داده و بهرهروی ماموریتها را افزایش میدهد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مهندسان چینی ? ? ? ?
منظورش دزدهای چینی اند.
دیجیاتو اخبار این دزدهای متقلب سگ خور برامون مهم نیست . اینقدر از اینها حبر نذار
??
بکنش تو ک . و . ن ات
مهندسای آمریکایی که هر چی دارن دزیدن?
همین ایلان ماسک که کشته مردشی ایده ی خودروهای برقی و راکت های چند بار مصرف رو از یک ایرانی دزدیده?
حرفتون درباره دزدی ایده ها درسته ولی رنگ و بوی نژاد پرستی پرستی میده
به درک که رنگ و بوی نژاد پرستی میده
این اصلا خودش رنگ و بوی نژادپرستی میده
یعنی چینی ها سگ و سوسک و خفاش نمیخورن
چرا واقعیت ها رو نباید ببینیم
چون نژاد پرستیه ؟
اقا جان خب اینا سگ میخورن از اون بدتر اینا علم تولید نمیکنن نتیجه کار دیگرون میدزدن و به اسم خودشون میسازن میفروشن اسم این نژاد پرستیه
این که ارتش چین سازمان های جاسوسی چین ردش پشت بیشتر شرکت هاست اینا دروغه
اون یک میلیون زندانی اویغور هم دروغه؟