کوالکام از چیپست اسنپدراگون ۶۷۸ برای موبایلهای میانرده رونمایی کرد
اسنپدراگون ۶۷۸ برای موبایلهای میانرده رونمایی شد. این چیپست جایگزین اسنپدراگون ۶۷۵ میشود که سال ۲۰۱۸ به بازار آمد و در بسیاری از موبایلهای میانرده از جمله گلکسی M40، موتورولا Z4 و محصولات شیائومی و ...
اسنپدراگون ۶۷۸ برای موبایلهای میانرده رونمایی شد. این چیپست جایگزین اسنپدراگون ۶۷۵ میشود که سال ۲۰۱۸ به بازار آمد و در بسیاری از موبایلهای میانرده از جمله گلکسی M40، موتورولا Z4 و محصولات شیائومی و ویوو به کار رفته است.
اسنپدراگون ۶۷۵ از دو هسته Kryo 460 Gold با سرعت کلاک ۲.۰ گیگاهرتز و شش هسته Kryo 460 Silver با سرعت کلاک ۱.۷ گیگاهرتز برخوردار است. برای مقایسه، اسنپدراگون ۶۷۸ به دو هسته Kryo 460 Gold با سرعت کلاک کمی بیشتر (۲.۲ گیگاهرتز) مجهز شده و شش هسته دیگر آن با چیپست نسل قبل یکسان است.
اسنپدراگون ۶۷۸ از پردازشگر گرافیکی Adreno 612 و پردازشگر سیگنال تصویر Spectra 250L بهره میبرد به گفته کوالکام سبب بهبود عملکرد عکاسی و فیلمبرداری در موبایلهای ارزان قیمت میشود. این چیپست از سنسور اصلی تا حداکثر ۴۸ مگاپیکسل و دوربین سلفی تا حداکثر ۱۶ مگاپیکسل و همچنین نمایشگر با حداکثر رزولوشن ۲۵۲۰×۱۰۸۰ پیکسل با عمق رنگ ۱۰ بیت و فیلمبرداری 4K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه پشتیبانی میکند.
کوالکام میگوید اسنپدراگون ۶۷۸ برای موتورهای Unity, Messiah, NeoX و Unreal Engine 4 بهینهسازی شده و به لطف پردازنده Kryo 460 و پردازشگر گرافیکی Adreno 612 بازیها را سریعتر و با نرخ فریم بیشتر رندر میکند.
اسنپدراگون ۶۷۸ از شبکه 5G پشتیبانی نمیکند، اما به لطف بهرهمند از مودم اسنپدراگون X12 LTE دستیابی به سرعت دانلود و آپلود به ترتیب ۶۰۰ و ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه را امکان پذیر میکند. از دیگر قابلیتهای این چیپست ۱۱ نانومتری میتوان به پشتیبانی از بلوتوث 5.0، NFC و فناوری فست شارژ +Quick Charge 4 اشاره کرد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.