شرکت «مرک» بخاطر نتایج ناامیدکننده آزمایشها از توسعه واکسن کرونا منصرف شد
کشورها و شرکتهای زیادی در حال توسعه واکسن کرونا هستند، اما همه آنها به نتیجه نمیرسند و چندان اثربخش نیستند. یکی از این کمپانیها، «مرک» است که اخیرا از کنار گذاشتن برنامههای توسعه واکسن کرونا ...
کشورها و شرکتهای زیادی در حال توسعه واکسن کرونا هستند، اما همه آنها به نتیجه نمیرسند و چندان اثربخش نیستند. یکی از این کمپانیها، «مرک» است که اخیرا از کنار گذاشتن برنامههای توسعه واکسن کرونا خبر داده. این شرکت آمریکایی بجای واکسن، روی داروهای درمان کووید-۱۹ تمرکز میکند تا خطر مرگ مبتلایان به کرونا را کاهش دهد.
دو واکسن توسعه یافته مرک به نامهای «V590» و «V591» در مرحله اول مطالعات بالینی قرار داشتند و بر اساس نتایج این آزمایشها، این کمپانی آمریکایی تصمیم به توقف برنامههایش گرفته. طبق گفته مرک، این دو واکسن نسبت به رقبا کارایی پایینتری داشتهاند و کمتر باعث واکنش سیستم ایمنی شدهاند، هرچند بطور کلی افراد با دریافت آنها با مشکلاتی مواجه نشدهاند.
در حالی که مرک از ترک برنامههای مربوط به توسعه واکسن خبر داده، روی روشهای درمانی موثر کار میکند. درمان به اندازه واکسن اهمیت دارد چرا که میتواند نرخ مرگ و میر را کنترل کند. دو داروی احتمالی این کمپانی آمریکایی به نامهای «MK-7110» و «MK-4482» در حال حاضر در مرحله برنامهریزی برای افزایش تولید قرار دارند.
داروی MK-7110 که در گذشته با نام «CD24Fc» شناخته میشد، توانسته میزان مرگ ناشی از مشکلات تنفسی در بیمارانی که به علت تجربه علائم ملایم تا شدید کرونا در بیمارستان بستری شدهاند را تا ۵۰ درصد کاهش دهد. نتایج کامل آزمایشهای این دارو در سه ماهه اول ۲۰۲۱ منتشر میشوند، با این وجود مرک برای تولید و عرضه اولیه آن با دولت ایالات متحده آمریکا توافقنامه امضا کرده است.
در صورتی که این دارو برای استفاده اضطراری در آمریکا یا اروپا تاییدیه بگیرد، دولت آمریکا ۳۵۶ میلیون دلار به مرک پرداخت میکند تا ۶۰ تا ۱۰۰ هزار دوز از این دارو را دریافت کند.
داروی دوم، MK-4482 که با همکاری «Ridgeback Bio» توسعه پیدا کرده، هم اکنون در فاز دوم و سوم آزمایشهای بالینی قرار دارد. این داروی ضدویروس خوراکی در اصل برای مقابله با آنفلوانزا توسعه پیدا کرده، اما مرک احتمالا نتایج اثربخشی آن روی کرونا را در سه ماهه اول امسال ارائه میکند.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا در حال استفاده از واکسنهای توسعه یافته توسط شرکتهای فایزر/BioNTech و مدرنا هستند. این واکسنها نیاز به دوبار تزریق دارند و فاصله میان تزریق اول و دوم تقریبا به یک ماه میرسد. طبق نتایج آزمایشها، این واکسنها کارایی نزدیک به ۹۵ درصد دارند.
تقاضا برای واکسن کرونا از تولید آن بالاتر است و انتظار نمیرود در ماههای آینده تغییری در شرایط ایجاد شود. گونههای جدید کرونا یعنی گونههای بریتانیایی و آفریقایی به برخی کشورها راه پیدا کردهاند و سرعت شیوع بالاتری دارند. تا به امروز بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در جهان به کووید-۱۹ مبتلا شدهاند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
زارت، عجب چیزی ساختن که خودشون نمیتونن پادتنش رو بسازن
نه اتفاقا چینی ها پادتن ویروس ساخت خوشون رو ساختن.چی شد تو که تا الان میگفتی واکسنای آمریکایی دارن با دروغ خودشونو به مردم میفروشن،حالا که دیدم برخلاف گفته هات دروغ نمیگن و حتی یکی گفته عملکردش خوب نیست و کشیده کنار رنگ عوض کردی جلو صداقتشون؟دیدی دیگه نمی تونی واکسن آمریکایی رو بد جلوه بدی حالا میگی خود آمریکا ساخته؟چند رو داری؟
اینم واسه اونایی که میگن آمریکا میخواد با خبر دروغ فقط واکسن های بی اثر و کشندش رو بفروشه،بیا جواب نداد کشیدن عقب.
دقیقا
فرق یک کشور پیشرفته واقعی با یه کشور متقلب دروغ گو مثل چین همینه
چین آشغال هاش رو با 50 درصد کارایی انداخت به چند کشور احمق دنیا ولی این شرکت کنار کشید تا روی چیزی که کارایی داشته باشه تمرکز کنه
فرق کشور با صاحب و بی صاحب اینجا مشخص میشه
دقیقا،الکی نیست بهش میگن جهان آزاد
همینطور ابرقدرت جهان