ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

زمین در آینده نزدیک دومین ماه خود را برای همیشه از دست می‌دهد

اواخر سال گذشته میلادی پژوهشگران موفق به شناسایی یک شیء به نام «SO 2020» شدند که به اعتقاد آن‌ها دومین ماه زمین در مدار اطراف سیاره ما بود. این شیء که با نام «ماه کوچک» ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۰

اواخر سال گذشته میلادی پژوهشگران موفق به شناسایی یک شیء به نام «SO 2020» شدند که به اعتقاد آن‌ها دومین ماه زمین در مدار اطراف سیاره ما بود. این شیء که با نام «ماه کوچک» هم شناخته می‌شود، در آینده نزدیک مدار زمین را ترک می‌کند و به نقطه دیگری در فضا نقل مکان می‌کند.

دومین ماه زمین برای اولین بار در سپتامبر ۲۰۲۰ یعنی در زمان نزدیکی به زمین برای اولین بار شناسایی شد. اخترشناسان در ابتدا تصور می‌کردند با یک سیارک روبه‌رو هستند، اما این شیء ارتفاع کمی داشت و فاصله آن با زمین تقریبا نصف فاصله سیاره ما با ماه واقعی و اصلی بود.

ماه

بحث‌ها درباره این شیء ادامه داشت و اکثر اخترشناسان آن را یک شیء مصنوعی در طبیعت عنوان کردند. رصدهای این شیء با استفاده از ابزارهایی مانند تلسکوپ مادون قرمز (IRTF) آغاز شد و در نهایت ناسا اعلام کرد که این جسم در حقیقت یک بوستر راکت مربوط به دهه ۶۰ میلادی است. پژوهشگران در آن زمان توانستند ترکیب این جسم را با یک بوستر مربوط به دهه ۷۰ میلادی هم مطابقت دهند.

در تاریخ ۱۱ آذر این شیء در نزدیکترین فاصله با زمین قرار گرفت و از آن زمان تحت تاثیر گرانش زمین قرار دارد. با این حال در آینده نزدیک خود را آزاد می‌کند و در یک مدار جدید در اطراف خورشید قرار می‌گیرد.

این شیء برای آخرین بار فردا به زمین نزدیک می‌شود و ارتفاعش از سیاره ما به ۲۲۵ هزار کیلومتر می‌رسد. با این حال کمتر از دو ماه دیگر از گرانش زمین آزاد می‌شود و به یک مدار دیگر در اطراف خورشید می‌رود. بنابراین این شیء مصنوعی که ماه دوم یا ماه کوچک نامگذاری شده بود، در آینده نزدیک دیگر در اطراف زمین حضور نخواهد داشت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی