کمک یک میلیارد یورویی دولت آلمان به تسلا برای احداث کارخانه در برلین
پس از منتشر شدن اجرای طرح جدید اتحادیه اروپا برای کمکهای مالی به خودروسازان برقی نام تسلا و دریافت کمک 1 میلیارد یورویی از سوی دولت آلمان مطرح شدهاست. تسلا قرار است در ازای افتتاح ...
پس از منتشر شدن اجرای طرح جدید اتحادیه اروپا برای کمکهای مالی به خودروسازان برقی نام تسلا و دریافت کمک 1 میلیارد یورویی از سوی دولت آلمان مطرح شدهاست. تسلا قرار است در ازای افتتاح مرکز تولید باتری خودروهای برقی در جنگل های برلین این وام را دریافت کند. این موضوع درحالی مطرح میشود که طی هفتههای اخیر چالشهای زیادی در مورد تراشیدن درختهای جنگل انبوه اطراف شهر برلین توسط تسلا مطرح بودهاست.
طرفداران محیط زیست معتقدند که این جنگلها زیستگاه نوع خاصی از مارمولک است و زیستگاه این جانور توسط تسلا در معرض خطر قرار گرفتهاست. با این حال اما اتحادیه اروپا در نظر دارد تا 3 میلیارد یورو برای حمایت از تولید سلولهای باتری در خاک اروپا سرمایه گذاری کند تا وابستگی به واردات از چین را کاهش دهد. این سایت تولیدی در ایالت براندنبورگ قرار دارد. با این وجود وزارت اقتصاد آلمان رقم دقیقی که قرار است در اختیار شرکت تسلا قرار بگیرد را اعلام نکردهاست.
در حال حاضر این اقدام با توجه با رشد روز افزون ارزش سهام تسلا و همینطور تبدیل شدن ایلان ماسک به عنوان ثروتمندترین فرد در جهان بسیار بحث برانگیز شدهاست و باید دید که آیا این اقدامی هماهنگ در راستای کمک به بالا نگه داشتن حباب سهام شرکت تسلا است یا خیر؟
با این وجود بسیاری اعتقاد دارند این کمک ها در اختیار دیگر خودروسازان از جمله بی ام و نیز قرار خواهد گرفت. هرچند در حال حاضر به طور دقیق مشخص نیست که چه خودروسازان دیگری این کمک مالی را دریافت میکنند.
با این وجود به نظر میرسد دولتهای اروپایی خود را آماده مواجه با سیل مهاجران کردهاند و برای این کار نیاز به ایجاد مشاغل جدید و تولید در خاک اروپا دارند. در سال 2020 میلادی تسلا مدل ۳ به عنوان ارزان قیمتترین محصول این شرکت نتوانست از پس رقبای خود یعنی فولکس واگن ID.3 و رنو زویی بر بیاید و تبدیل به سومین محصول پر فروش این بازار شد.
با این وجود ایلان ماسک بهشدت از تولید محصولات جدید برقی حمایت میکند زیرا اعتقاد دارد که این کار باعث استفاده گستردهتر مردم از وسایل نقلیه برقی میشود. همچنین ایلان ماسک با توجه با ابعاد کوچک تر خیابان ها در شهرهای اروپایی علاقه به تولید محصولات کوچک تر مناسب این بازارها دارد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سیل مهاجران مسلمون حتما
اروپای اسلامی
اینا هم قرارداد ۲۵ ساله با چین بستن که ناممون به چیران تبدیل شه
چقدر همکاری بین المللی و سرمایه گذاری مشترک زیباست. برای ما ایرانی ها این کلمات شبیه رویا هست
آفرین این کار درستیه
اروپا داره کم کم بیدار میشه
????
خوشت اومده؟
اروپاییها یک عده منفعت طلب بی جربزه بیش نیستن، انتظار از اونها داشتن آب در هاون کوبیدنه
اروپایی ها فقط منفعت چند سال آیندشون میبینن هیچ وقت جرعت مقابله با تحدید های واقعی ندارن و اگه امریکا حمایتش برداره اروپا توی چند سال یکی از مستعمرات روسیه میشه
موقعی که شوروی در اوج قدرت بود، آلمان بو وجود جنگ تو چندین و چند تنهای شروع کرد گرفتنش. البته کار اشتباهی بود چون تعداد جبهه هاش در جنگش رو خیلی زیاد کرد و شوروی هم خیلی خیلی پهناور بود و البته سرماش برای آلمانی ها خیلی آشنا نبود. ولی باز اگه فقط همان یک جبهه رو داشت راحت کار رو تمام میکرد. روسیه الان هم در مقابل کل اروپا حرفی برای گفتن نداره. شاید به این دلیل اینطوری فکر میکنید که تجهیزات نظامی آلمان و فرانسه و .. اینها تو ایران خیلی شناخته شدن نیستن و بیشتر در مورد آمریکا و روسیه صحبت میشه !
بله درسته. ولی همین کارهای کوچیک هم امیدوار کننده است