درآمد اپل از بازار خودرو تا سال ۲۰۳۰ به ۵۰ میلیارد دلار میرسد
خودروی اپل شاید در ابتدای زمان عرضه تحول عظیمی در بازار ایجاد نکند، اما شرکت سرمایهگذاری «پایپر سندلر» (Piper Sandler) میگوید که ورود به این صنعت میتواند منبع درآمد قابل توجهی را برای اپل به ...
خودروی اپل شاید در ابتدای زمان عرضه تحول عظیمی در بازار ایجاد نکند، اما شرکت سرمایهگذاری «پایپر سندلر» (Piper Sandler) میگوید که ورود به این صنعت میتواند منبع درآمد قابل توجهی را برای اپل به ارمغان بیاورد و شاید تا سال ۲۰۳۰ حدود ۵۰ میلیارد دلار برای این شرکت آورده داشته باشد.
تحلیلگر ارشد پایپر سندلر، «هرش کومار» (Harsh Kumar)، در یادداشتی در خصوص پیشبینی این شرکت برای خودروی احتمالی اپل نوشت: «در مجموع، فکر میکنیم که ورود اپل به بازار خودرو کاملا منطقی است. این شرکت درست مثل سایر بازارهای سختافزاری که در آنها فعالیت میکند، میتواند در دورهای که فناوری به اوج خود رسیده وارد بازار خودرو شود و از ریسک شکلگیری بازار اجتناب کند.»
این احتمال وجود دارد که اپل با عرضه نسخه ارتقا یافته سیستم CarPlay یا یک رابط کاربری دیگر روی اتومبیلهای سایر شرکتها مقیاس ورود خود به دنیای خودروها را کوچکتر کند. با این وجود، کومار انتظار دارد که اپل با تمام قوا وارد بازار شود و محصولی را با برند خودش به دست کاربران برساند. اپل با این کار میتواند تمام جنبههای طراحی، شامل طراحی قطعات سختافزاری و فریمورکهای نرمافزاری، را کنترل کند.
کومار با اشاره به گزارشهای اخیر میگوید ممکن است اپل عرضه ۱۰۰ هزار خودرو را برای سال ۲۰۲۴ هدف قرار داده باشد. از این رو، کوپرتینوییها با سهم کمتر از ۰.۱ درصدی میتوانند درآمدی در حدود ۵ میلیارد دلار داشته باشند. اگر سهم بازار این شرکت تا سال ۲۰۳۰ به ۱ درصد برسد، این رقم میتواند تا ۵۰ میلیارد دلار افزایش یابد.
تحلیلگر پایپر سندلر معتقد است که اکنون زمان مناسبی برای ورود اپل به بازار خودرو است، چون این بازار حالا برای نوآوریهای فنی آماده شده. به علاوه، با توجه به این که اپل در بازار آیفون و مک به بلوغ و کمال رسیده، منطقی است که آنها برای رشد کسب و کار خود به دنبال ورود به حوزههای جدید باشند.
کومار باور دارد که حتی اگر اپل بخواهد خودروی جدیدی را با برند خودش به بازار بفرستد، این شرکت همچنان برای تولید آن به سراغ شرکتهای دیگر خواهد رفت. او یادآور میشود که اپل معمولا سختافزارهایش را خودش اسمبل نمیکند. کومار مدعی است که با توجه به تحقیق و توسعهی طولانی مدت اپل در این حوزه انتظار میرود که محصول آنها فناوریهای جذابی در مقایسه با رقبا داشته باشد.
با این حال، فعلا بزرگترین چالش اپل یافتن شریکی در زمینه تولید است، چون شرکتهای خودروساز نمیخواهند به فاکسکان دیگری در بازار خودرو تبدیل شوند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.