امیر ناظمی در اختتامیه نهال فینتک: رگولاتور برای نوآوری فرش قرمز پهن نمیکند
استارتاپهای سیگنال، یوآیدی و لندو هم به عنوان استارتآپهای منتخب دومین جشنواره نهال فینتک برگزیده شدند. مجموعه فینوا نیز در دومین جشنواره نهال فینتک به عنوان نهاد منتخب تاثیرگذار برگزیده شد. «امیر ناظمی» در این رویداد ...
استارتاپهای سیگنال، یوآیدی و لندو هم به عنوان استارتآپهای منتخب دومین جشنواره نهال فینتک برگزیده شدند. مجموعه فینوا نیز در دومین جشنواره نهال فینتک به عنوان نهاد منتخب تاثیرگذار برگزیده شد.
«امیر ناظمی» در این رویداد اعلام کرد در اکوسیستم فناوری به محض انجام یک خلاقیت، پیشاپیش یک سری دشمن و مخالف پیدا میشود و نباید از رگولاتورها و کسبوکارهای سنتی انتظاری برای پیشرفت و نوآوری داشت: «انتظار نداشته باشید کسبوکارهای سنتی و رگولاتورها برای نوآوری فرش قرمز پهن کنند.»
او با اشاره به لندو و سیگنال و ورود آنها به حوزه کارگزاری و بانکی میگوید که این اقدام یعنی قدرتی که کاملا دست بخش سنتی بوده حالا به دست تیمهای کوچک هم رسیده و طبیعتا از این موضوع استقبال نمیشود: «بانک مرکزی باید از نظام بانکداری کشور صیانت کند و از همین رو نمیتواند مدافع نهادهای نوآور فین تکی باشد و بیشتر تمرکزش صرف نظام بانکداری است.»
او میگوید بزرگترین خواسته تیمهای نوآور تغییر ساختار و نگاه رگولاتوری است: «بزرگترین تغییر باید در ساختار رگولاتوری باشد، نه تنها بانک مرکزی بلکه تمام نهادها باید نگاهشان تغییر کنند وگرنه فرصتها از دست میروند.» به گفته ناظمی این مطالبه را باید از همه نهادهای بالا دستی انجام داد تا به آن رسید.
به گفته ناظمی در صورت عدم تغییرات در نگاه رگولاتوری و نهادهای بالا دستی، فرصتها برای مردم هم از دست میرود چرا که لذت به دست آوردن خدمات جدید را نخواهند چشید: «در روزهای پایانی دولت باید از شما عذرخواهی کنم که نتوانستم چندان وکیل مدافع خوبی باشم. تمام دستگاههای دولتی باید فرهنگ مسولیت پذیری و عذرخواهی داشته باشند.»
«علیرضا هوشمند» همبنیانگذار فیناپ در این مراسم اعلام کرد که آنها تصمیم گرفتند بابت تشکر از شرکتهای حوزه فناوری مالی که زحمت زیادی در کشور میکشند و با قوانین دست و پنجه نرم میکنند تا خدمات خود را ارائه دهند، رویداد نهال فینتک را در کنار فیناپ برگزار کنند. به گفته هوشمند آنها سعی دارند که این تیمها بهتر دیده شوند: «مهر ماه امسال بود که اتاق فکر رویداد نهال فین تک را تشکیل دادیم و سی بهمن جلسات داوری برگزار شد و در نهایت شش اسفند ماه کاندیداها اعلام شد.»
هوشمند گفت آنها به افراد تاثیرگذار در حوزه فناوریهای مالی و نهادهای تاثیرگذار و همچنین کسبوکارهای مهم در این حوزه توجه زیادی کردند: «۹۰ ثبت نام در سایت انجام شد و بیشترین استقبال نیز در بخش استارتاپها بود. در نهایت ۷۱ ثبت نام معتبر داشتیم که در بین آنها داوری انجام شد.»
هوشمند اعلام کرد در سال ۱۴۰۰ چهار برنامه در حوزه اینشورتک، بانکداری باز، رگ تک و ولث تک برگزار خواهند کرد.
کاندیداهای نهال فین تک ماسال مجموعههای اکسیر (فعال در حوزه رمز ارز)، سهامیاب (فعال در حوزه بورس)، سیگنال (فعال در زمینه ولث تک)، لندو (فعال در زمینه لند تک) و یوآیدی (فعال در زمینه احراز هویت) بودند که در بین آنها استارتاپهای سیگنال، یوآیدی و لندو برنده این دور از نهال فین تک شدند.
علی رسولی زاده، مدیرعامل شرکت پارت مسعود خاتونی، بانک ملی معاون فناوری اطلاعات نیما شمساپور، مدیرعامل یوآیدی نیز جزو افراد تاثیرگذار و کاندیداهای این دوره محسوب میشدند. که در بین آنها رسولی زاده برنده شد.
جشنواره نهال فینتک، برای تقدیر از برگزیدگان صنعت فینتک در ایران است و در پایان هرسال برترینهای این حوزه معرفی میشوند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.