ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
تکنولوژی

حمله تند «پاول دورف» به اپل؛ داشتن آیفون شما را به برده دیجیتالی این شرکت تبدیل می‌کند

«پاول دورف» بنیانگذار پیام‌رسان محبوب تلگرام علاوه بر اینکه سخت‎‌افزار دستگاه‌های اپل را مورد انتقاد قرار می‌دهد، در بیانیه‌ای جنجالی اعلام کرد که داشتن آیفون کاربران را به برده دیجیتال اپل تبدیل می‌کند. اخیرا «نیویورک ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۳:۵۹

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

«پاول دورف» بنیانگذار پیام‌رسان محبوب تلگرام علاوه بر اینکه سخت‎‌افزار دستگاه‌های اپل را مورد انتقاد قرار می‌دهد، در بیانیه‌ای جنجالی اعلام کرد که داشتن آیفون کاربران را به برده دیجیتال اپل تبدیل می‌کند.

اخیرا «نیویورک تایمز» گزارشی با این مضمون که «اپل ادعا کرده کنترل مراکز داده خود در «گویانگ» را به دولت چین داده است» منتشر کرده است. پاول دورف بنیانگذار و مدیر عامل تلگرام در مورد این گزارش اعلام کرد که کوپرتینویی‌ها از فروش سخت‌افزارهای قدیمی و منسوخ‌شده به مشتریان محصور در اکوسیستم خود بهره می‌برند.

او در این رابطه عنوان می‌کند:

«هر زمان که برای آزمایش نسخه iOS اپلیکیشن تلگرام از آیفون استفاده می‌کنم، احساس فردی را دارم که به دوران قرون وسطی برگشته‌ است.»

پاول دورف

به عقیده او دستگاه‌های اپل به دلیل پیشرفت نکردن و پافشاری روی مشخصاتی مانند نمایشگر ۶۰ هرتز به جای ۱۲۰ هرتزی که این روزها بسیاری از گوشی‌های اندرویدی از آن بهره می‌برند، منسوخ شده هستند. اما او در اظهار نظر جنجالی دیگری علیه اپل عنوان می‌کند:

«داشتن گوشی آیفون شما را به برده دیجیتال اپل تبدیل می‌کند.»

دورف در ادامه صحبت‌های خود از سیاست اپل مبنی بر عدم اجازه به کاربران برای دانلود اپلیکیشن‌ها از هر منبع دیگری به جز اپ استور انتقاد کرد. احتمالا دلیل این انتقاد آن است که نسخه اندروید اپلیکیشن تلگرام به صورت مستقیم دریافت شده و بروزرسانی‌های آن سریع‌تر و با محدودیت کمتری ارائه می‌شود.

سیاست باغ محصور شده (Walled Garden) اپل هم اکنون با وجود دادگاه بین این شرکت و اپیک گیمز در حال بررسی و کنترل است. در همین رابطه، دوروف این واقعیت که کاربران اپل فقط از طریق سرویس iCloud می‌توانند از داده‌های خود نسخه پشتیبان تهیه‌ کنند را نیز محکوم می‌کند.

او در سخنان پایانی خود عنوان می‌کند احتمالا به همین دلیل است که رویکرد دیکتاتوری اپل توسط حزب کمونیست چین بسیار مورد قدردانی قرار دارد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (14 مورد)
  • Masih4
    Masih4 | ۵ خرداد ۱۴۰۰

    همیشه و همه جا میگم، اپل مزخرفه، فقط و فقط دوربینش خوب بود که اونم دیگه جدیدا کم آورد. اپل مساویست با آجر پاره.

  • احسان چهری
    احسان چهری | ۴ خرداد ۱۴۰۰

    قرون وسطی بهتر بوده بدون اپل

  • azam_nuri
    azam_nuri | ۳ خرداد ۱۴۰۰

    خداییش راست میگه. من دیروز با لپ تاپ یه فایل پی دی اف میخواستم با ایردراپ بفرستم روی آیپد. (ایردراپ روشیه برای ارسال فایل بین دستگاه های اپل). این فایل پی دی اف معلوم نمیشد کجا میره! توی فایل منیجر نمیومد. سرچ کردم زده بود میره توی اون نرم افزاری که پی دی اف باز میکنه. اونجا هم نبود. خلاصه که پیداش نکردم (با وجود نزدیک 2 ساعت وقت گذاشتن). بعد سرچ کردم شاید بشه دایرکتوری فایلو عوض کنم بگم کجا ذخیره شه (که همچین قابلیتی نداشت). نکته جالب اینجا بود که طرف توی فروم اپل گفته بود اگه خیلی برات این قضیه مهمه یا گوشی اندروید ساده بگیر این جور کارارو با اون بکن!!!! یعنی صرفا برای اینکه من بتونم یه فایل پی دی اف منتقل کنم به دستگاهم اونطوری که دوست دارم! این امکان نیست!!! باید برم یه اندروید بخرم. این راه حل داخل سایت اپل بود. حتی همچین چیز خیلی ساده ای روی محصولات اپل واقعا شبیه عصر پارینه سنگیه.

  • GHAEM
    GHAEM | ۳ خرداد ۱۴۰۰

    خیلی تند برخورد کرده پرزام

  • Sajjad.j
    Sajjad.j | ۱ خرداد ۱۴۰۰

    اپل حس میکنم جدیدا تنش میخاره 😐 😂 به اپیک گیمز هم سر یه اسکین گیر سه پیچ داده کوتاه بیا هم نیست😂

  • پسر زمستان
    پسر زمستان | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

    کاملا درسته محدود بودن اپل اونم تو دوره ای که همه چیز اوپن سورس هست دیکتاتوریه محضه

    • realtime
      realtime | ۱ خرداد ۱۴۰۰

      ربطی به اوپن سورس بودن نداره، الان ویندوز، واسه کاربراش همیشه این امکان هست که از هر جا که میخوان خرید کنن یا اپ دان کنن یا هر کی که خواست یه لانچر بسازه.

  • Aliej
    Aliej | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

    خب اپل یک اکوسیستم جداس...

    • Ubinotech
      Ubinotech | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

      جدا باشه
      نباید انحصار گرایی بکنه 🤦‍♂️

  • مهدی
    مهدی | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

    ایشون پاول دوروف هستند ، یکی از نوابغ جهان

    لطفا سیب گاززده ها اصلا در این مورد اظهار نظر هم نکنند

    • Sajjad.j
      Sajjad.j | ۱ خرداد ۱۴۰۰

      سیب گاز زده😂😂

  • anaxeonoldminds
    anaxeonoldminds | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

    کاملا درست گفته، دمش گرم

  • 68peyman
    68peyman | ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰

    احسنت به پاول دوروف اپل با مدیریت تیم کوک خیلی وقته درجا میزنه

مطالب پیشنهادی