ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

نماینده مجلس وزیر ارتباطات را تهدید به استیضاح کرد: وصل کردن اینترنت خلاف قانون بود

راستینه گفت وزیر ارتباطات خلاف قانون عمل کرده و اگر صحن علنی مجلس فعال بود، او را بابت وصل اینترنت استیضاح می‌کرد.

مجتبی آستانه
مجتبی آستانه منتشر شده در 16 خرداد 1405  |  09:32

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس، در یک گفتگوی تلویزیونی از برگزار نشدن جلسات صحن علنی مجلس انتقاد کرد. راستینه مدعی شد اگر مجلس فعال بود، وزیر ارتباطات را به دلیل ابلاغ مصوبه بازگشایی اینترنت استیضاح می‌کرد.

احمد راستینه تاکید کرد عدم برگزاری جلسات صحن علنی مجلس موجب شده تا ابزارهای نظارتی از دست نمایندگان خارج شود. او وصل اینترنت توسط وزیر ارتباطات را مثال زد و گفت:

به نظر شما اگر صحن مجلس باز بود وزیر ارتباطات به خودش اجازه می‌داد حکم رئیس‌جمهور که خلاف قانون بوده و دیوان عدالت آن را ابطال کرده، به راحتی ابلاغ کند؟ حتماً من به عنوان یک نماینده استیضاحش می‌کردم.

به گفته وی در شرایط فعلی امکان طرح سؤال، تذکر و استیضاح وجود ندارد، زیرا این ابزارهای نظارتی باید در صحن علنی مجلس اعلام وصول شوند: «وزیر ارتباطات چرا خلاف قانون عمل کرده است؟ مجلس باید طرح سوال کند و وزیر ارتباطات باید بیاید در صحن مجلس پاسخ دهد، اما صحن بسته است.»

چندی پیش دیوان عدالت اداری دستور موقت توقف اجرای مصوبه تشکیل ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی کشور را صادر کرد. این ستاد به ریاست محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، تشکیل شده بود و یکی از تصمیمات آن بازگرداندن اینترنت بود.

READ  شیائومی احتمالاً MiOS را جایگزین رابط کاربری MIUI می‌کند
مجتبی آستانه
مجتبی آستانه

دانشجوی برق بودم، تو دانشگاه برنامه‌نویسی درس می‌دادم، اما در نهایت خبرنگار شدم. چراییش هم به یک سوال تکراری هم‌دانشگاهیم بر می‌گرده: «چرا نمی‌نویسی؟». به بررسی صورت‌های مالی و تحلیل کسب‌وکارها علاقمندم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (82 مورد)
  • hasanem

    دوستان اینا برای فیلترینگ شدید تجهیزات گرون قیمت از چین خریدن و به این راحتی کوتاه نمیان. بیاید به تحریم شرکت های مخابراتی و ارتباطی بپویندید تا وقتی که پروتکل های اصلی اینترنت TCP و دیتاسنترها فعال بشه.

  • filtered_undead

    فقط دله دزدی و تبعیض و رانت تو ایران قانونیه
    بقیه چیزا احتمال اتهام های فساد فی الارض و بغی داره

  • Dead_ins1de

    مردک تو خودت غیر قانونی هستی ...

  • Amir1086

    تا الان فکر میکردم وزارت ارتباطات و کلا مجموعه دولت اهمال کاری میکنن و تقصیر رو طبق چیزی که تو این مملکت رواله بین همدیگه پاس میدن ولی نگو اینا گیر چه دلقکایی افتادن خودشون.

  • Dar_Safe_Mohajerat

    آقای نماینده, سوال دارم خدمتتون. من بعنوان یک مدیر کسب و کار آنلاین الان توی این مدت که اینترنت رو قطع کردید و الان که مثلا وصل کردید! هرشب دارم داروی آرم بخش میخورم تا بخوابم در صورتیکه قبلا چنین مشکلاتی نداشتم روانم کلا به چوخ رفته. بهم بفرمایید بخاطر جوی که ایجاد کردید در جامعه بخاطر آسیبی که به روح و روان مردم زدید من جزو کوچکی از مردم کجا میتونم از شما و از این تفکرتون شکایت کنم؟ گفتم شما چون توی مجلس هستید شاید بدونید. باتشکر.

  • sasanace1

    قبلا شیخ فضله نوری علم آموزی رو حرام کرد، الآنم این ***** ها میخوان سطح آگاهی عمومی را تا حدی پایین بیارن که کسی در برابر اختلاس و تجاوز به حقوقمون اعتراض نکنه!
    از نشونه های این ***** اینه که امثال اینا همیشه یه مقصر از اوون سر دنیا پیدا میکنن و برچسب میزنن به من و شما تا ******

  • No_Internet_Connection

    برای قطع اینترنت از مجلس رای گیری شد که الان برای وصلش میخواید وزیر به اصطلاح ارتباطاتتون رو استیضاح کنید؟؟؟؟ شما واژه ارتباطات رو تو چی معنی میکنید؟؟؟

  • No_Internet_Connection

    بخشیدا بخشید بخشید ولی شما *** ***

  • 4itsam

    "ملت مبعوث شده" ؟؟؟؟
    خدایا نجاتمون بده

  • No_I_r

    یه سوال وصل شدن فیلنترنت چه فشاری به شما میاره اینطور خودتون پاره کردید واقعا سوالم اینه دلیلتون بگید اینقدر که روی قطع اینترنت مانور میدید آقای نماینده مجلس راست میگید اقتصاد چیزای دیگه که مهم تر رسیدگی می‌کردید

  • Mahdi034

    مگر همین صدا سیما آدم حسابت کنه البته ببخشیناااا

  • realtried

    احمد راستینه همونیه که چندوقت پیشا گفته بود ملت "پُرووو شدن" تا قبل انقلاب تو خونه‌ها تلفن نبود اما الان تو هر خونه ای یه تلفن هست! ملت پرووو شدن.
    سرچ کنید خبرش هست.

  • Armin.Flash

    حالا خود عوضیش سیمکارت سفید داره ها

  • حمیدرضا

    چشم عباس آقا !

  • imaniiii

    وصل کردن اینترنت خلاف قانونه یا قطع کردن اینترنت؟؟؟
    مسئله این است!!!!!!
    آخه شما با چهار تا رای نماینده کدوم مردم هستین؟؟؟؟

    • SAM77

      قانون؟ فک می کنی قانون چیه؟ قانون همون چیزیه که خودشون برامون حکم می کنن، هر لحظه هم ممکنه عوض بشه چون بر اساس معیارهای انسانی نیست و بر اساس منافع یه عده ی خاص تدوین میشه

  • sippy

    یادمه تو صدا سیما قدیم یه خانومی گفت هر کی مشکل داره از ایران بره کاش یه طرحی بزارن هر کسی که مشکل داره با اینا رو ور دارن ببرن از ایران ما از دست اینا خلاص بشیم

  • sippy

    حاجی اینا کی بهشون رای میده

    • SAM77

      رای! شوخی جالبی بود ایول...

  • sippy

    من نمی‌فهمم قطع کردن اینترنت قانون هست که خلاف کرده؟؟؟؟

  • sippy

    حاجی من نمی‌فهمم اینا نکنه خودشونو به نفهمی میزنن

  • M-ir

    عجیبه!
    قطع کردنش هم خلاف قانون بود!؟
    میشه ما هم بگیم چرا؟ می‌شه ما هم بگیم طبق کدوم ماده قانون ۹۰ روز شما اینترنت داشتین، ما نداشتیم؟
    اصلا می‌شه سوال کرد کیا بازار سیاه راه انداختن برا سیم پرو؟
    کیا توی اون لیست تون بودن که اسامی شون رو منتشر نکردید که کانفیگ nمیلیونی میفروختن؟

نمایش نظرات بیشتر
مطالب پیشنهادی