ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

نوشتن با قلم در مقایسه با تایپ تاثیر بهتری روی یادگیری زبان‌های جدید دارد

محققان در مطالعه‌ای دریافته‌اند که افراد احتمالا اگر در فرآیند آموزش زبان‌های جدید به جای تایپ کلمات آن‌ها را با قلم روی کاغذ بنویسند، سرعت یادگیری بالاتری پیدا می‌کنند و دریافت بهتری از آن زبان ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | ۲۳:۵۹

محققان در مطالعه‌ای دریافته‌اند که افراد احتمالا اگر در فرآیند آموزش زبان‌های جدید به جای تایپ کلمات آن‌ها را با قلم روی کاغذ بنویسند، سرعت یادگیری بالاتری پیدا می‌کنند و دریافت بهتری از آن زبان جدید خواهند داشت.

محققان دانشگاه «جانز هاپکینز» از ۴۲ فرد بزرگسال که به‌تازگی قصد داشتند زبان عربی را یاد بگیرند، خواستند یک گروه تکالیف خود را روی کاغذ بنویسد، یک گروه آن‌ها را با کیبورد تایپ کند و گروه دیگر فقط از طریق ویدیو و تعامل با دستورالعمل‌های آن به یادگیری بپردازد.

در پایان کار کسانی که با دست روی کاغذ می‌نوشتند، نه تنها حروف ناشناس را سریع‌تر یاد می‌گرفتند بلکه بهتر می‌توانستند دانش جدید خود را در سایر حوزه‌ها به کار بگیرند؛ مثلا لغات جدید بسازند یا کلماتی را تشخیص دهند که قبلا آن‌ها را ندیده بودند.

با وجود این‌که نوشتن، تایپ کردن و آموزش بصری همگی در شناساندن حروف عربی به زبان‌آموزان موثر بود، ولی کسانی که با دست می‌نوشتند به‌طور میانگین به جلسات کمتری برای رسیدن به یک سطح استاندارد از فراگیری زبان نیاز داشتند.

محققان در پایان کار گروه‌ها را آزمایش کردند تا ببینند تعالیم آن‌ها تا چه اندازه قابل تعمیم است. گروهی که با دست می‌نوشتند، در تمامی آزمون‌های بعدی در مهارت‌هایی مثل خواندن و نوشتن حروف، املای کلمات و خواندن لغات بهتر از بقیه عمل کردند، در حالی که تمرین بیشتری نداشتند

این مطالعه نشان می‌دهد که مزایای نوشتن با قلم فراتر از تقویت دستخط است. این کار به بهبود مهارت‌های فرد در سایر حوزه‌های یادگیری زبان هم کمک می‌کند و به نظر می‌رسد که درس‌ها عمیق‌تر از سایر روش‌ها در ذهن زبان‌آموزان حک می‌شوند.

اگرچه ۴۲ نفر جامعه آماری بزرگی برای این تحقیق نیست، ولی می‌توانیم ببینیم که با وجود فراگیری محصولات دیجیتال، استفاده از قلم و کاغذ هنوز نقش مهمی در یادگیری ما دارد. و اگرچه این تحقیق روی بزرگسالان انجام شده، اما محققان می‌گویند نتایج کار احتمالا برای کودکان هم قابل تعمیم است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • avvvvab
    avvvvab | ۲۱ تیر ۱۴۰۰

    اِقْرَأْ وَ رَبُّکَ الْأَكْرَمُ ﴿۳﴾ بخوان كه پروردگارت بزرگوارترین است
    اللَّذی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ ﴿4﴾ همو كه با قلم آموزش داد
    متأسفانه در دنیای فن‌آوری سازندگان موبایل و تبلت [بجز یکی دو مدل] اهمیّت قلم را درک ننموده‌اند وگرنه بایست این دستگاهها همگی -مثل سری نوت سامسونگ- با محفظۀ قلم تولید میشدند. استفاده از قلم در همۀ کارها: دقیقتر، تمیزتر و بهداشتی‌تر از انگشت است
    و السلام

مطالب پیشنهادی