ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

استرالیا مجوز موقت استفاده از داروی مولنوپیراویر برای درمان کرونا را صادر کرد

اداره کل کالاهای درمانی استرالیا (TGA) مجوز موقت استفاده از داروی «مولنوپیراویر» تولید شرکت «Merck Sharp & Dohme» یا به اختصار «MSD» را برای درمان بیماری کووید-۱۹ به مدت شش ماه از تاریخ ۱۸ مرداد ...

ریحانه ولی‌پور
نوشته شده توسط ریحانه ولی‌پور | ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۰

اداره کل کالاهای درمانی استرالیا (TGA) مجوز موقت استفاده از داروی «مولنوپیراویر» تولید شرکت «Merck Sharp & Dohme» یا به اختصار «MSD» را برای درمان بیماری کووید-۱۹ به مدت شش ماه از تاریخ ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ صادر کرد تا بتواند برای کمک به درمان این بیماری در بزرگسالان استفاده شود. با این وجود، مولنوپیراویر هنوز موفق به دریافت تائیدیه FDA نشده و فعلا در فاز سوم تحقیقات قرار دارد.

این قرص در واقع برای بیماری‌های عفونی استفاده می‌شود و دولت استرالیا در این شرایط، برای بهبود وضعیت بیماران کرونایی مجوز مصرف آن را صادر کرده است. مطالعات روی این دارو نشان داده است که مولنوپیراویر می‌تواند تا حد خوبی گونه‌های متفاوت آران‌ای ویروس‌ها، مثل سارس-کوو-۲ را از بین ببرد. این دارو با جلوگیری از تکثیر ویروس سارس-کوو-۲ به بهبودی بیماری کووید-۱۹ کمک می‌کند. نتایج فاز دوم تحقیقاتی مولنوپیراویر روی حیوانات و انسان‌ها نشان داد که این دارو می‌تواند به مقدار قابل توجهی ویروس سارس-کوو-۲ را از بین ببرد. همچنین این دارو در برابر ایمنی که ایجاد می‌کند، عوارض جانبی بسیار کمی در بدن بیمار به جا می‌گذارد.

با این حال، اداره کل کالاهای درمانی استرالیا فعلا فقط مجوزی موقت صادر کرده است و باید بدانیم که این به معنی درمان قطعی بیماری کووید-۱۹ با این داروی جدید نیست. این مجوز تنها به این معنی است که در حال حاضر شرکت MSD در استرالیا می‌تواند از مولنوپیراویر برای درمان بیماران استفاده کند.

کپسول مولنوپیراویر در مراحل اولیه بیماری استفاده می‌شود. روزهای ابتدایی شروع بیماری، بهترین زمانی است که بیمار می‌تواند از داروهای ضدویروس برای درمان استفاده کند. در این مدت زمان، ویروس به سرعت در حال تکثیر در بدن بیمار است و به اندازه کافی در بدن پخش نشده است.با این حال، این دارو همچنان تائیدیه FDA ندارد و فعلا در فاز سوم تحقیقات قرار دارد. اما، محققان این شرکت در روزهای گذشته مقاله‌ای در نشریه نیچر منتشر کردند و مکانیزم مولکولی این دارو را شرح دادند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی