ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

هواوی به اعمال فشار برای نصب در پشتی در شبکه ارتباطی پاکستان متهم شد

هواوی یک بار دیگر با ادعای نصب در پشتی در شبکه‌های خود روبرو شده و این بار شرکتی به نام BES مدعی است که این غول چینی نه تنها فناوری‌شان را دزدیده بلکه به آن‌ها ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۰

هواوی یک بار دیگر با ادعای نصب در پشتی در شبکه‌های خود روبرو شده و این بار شرکتی به نام BES مدعی است که این غول چینی نه تنها فناوری‌شان را دزدیده بلکه به آن‌ها فشار آورده تا در شبکه کاربران پاکستان در پشتی کار بگذارند.

به گزارش وال استریت ژورنال، یک پیمانکار آمریکایی به نام Business Efficiency Solutions (BES) از هواوی بابت سرقت فناوری و اعمال فشار برای نصب در پشتی در پروژه‌ای در لاهور پاکستان شکایت کرده است. این سیستم به هواوی اجازه می‌داد به پایگاه داده‌ای برای گردآوری اطلاعات حساس شهروندان دسترسی داشته باشد. این اطلاعات از لحاظ امنیت ملی اهمیت داشته است.

شرکت BES مدعی است هواوی اصرار داشت نسخه‌ای مشابه شبکه لاهور را در سوژو چین بسازد تا به‌طور مستقیم به داده‌های کاربران پاکستانی دسترسی پیدا کند. BES برای انجام این کار از مقامات پاکستان درخواست مجوز کرده بود، اما هواوی می‌گفت نیازی به کسب مجوز وجود ندارد و BES را تهدید کرده بود که اگر این کار را انجام ندهد، همکاری با آن‌ها را قطع می‌کند.

در ادامه هواوی مدعی شده بود که از دولت پاکستان مجوز گرفته، اما مدرکی بابت دریافت این مجوز ارائه نکرده است. این شرکت اکنون در واکنش به این گزارش به وال استریت ژورنال می‌گوید که هیچ مدرکی مبنی بر نصب در پشتی در محصولات این شرکت وجود ندارد.

هواوی قبلا تایید کرده بود که سیستم پاکستان را در چین کپی کرده، اما ادعا داشت که این سیستم یک نسخه آزمایشی و به‌صورت فیزیکی جدا از شبکه اصلی بوده، در نتیجه شرایط استخراج اطلاعات وجود نداشته است. یکی از مقامات پروژه لاهور می‌گوید در تحقیقاتی که تاکنون توسط آن‌ها انجام گرفته، هنوز مدرکی دال بر سرقت اطلاعات به دست نیامده است.

هواوی تاکنون همیشه ادعای دسترسی به اطلاعات کاربران و جاسوسی را رد کرده است. با این حال، کشورهایی مثل آمریکا نسبت به ارتباط این شرکت با دولت چین شک دارند و نام هواوی را در فهرست تحریم‌ها قرار داده‌اند. اکنون باید منتظر بمانیم تا ببینیم نظر دادگاه درباره پرونده BES چه خواهد بود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی