فاز یک مطالعات کارآزمایی بالینی واکسن اسپایکوژن ایرانی به تأیید سازمان بهداشت جهانی رسید
مسئول علمی بخش تحقیق و توسعه واکسن اسپایکوژن اعلام کرد که فاز یک این واکسن با تأیید سازمان بهداشت جهانی به پایان رسیده و مقالات آن نیز منتشر شده است. به گزارش ایسنا «ساغر براتی» ...
مسئول علمی بخش تحقیق و توسعه واکسن اسپایکوژن اعلام کرد که فاز یک این واکسن با تأیید سازمان بهداشت جهانی به پایان رسیده و مقالات آن نیز منتشر شده است.
به گزارش ایسنا «ساغر براتی» مسئول علمی بخش تحقیق و توسعه واکسن "اسپایکوژن" در نشست چالشهای پیش روی اجرای فازهای ۲ و ۳ مطالعات بالینی واکسنهای ایرانی کووید- ۱۹ که به صورت آنلاین برگزار شد، گفت: «فاز یک این واکسن با تأیید سازمان بهداشت جهانی به پایان رسیده و مقالات آن نیز منتشر شده است.»
او با بیان اینکه فاز دو این واکسن با کارآزمایی بر روی ۴۰۰ نفر نیز به پایان رسیده است، ادامه داد: «واکسن اسپایکوژن در دو دوز ۲۵ میکروگرم بوده که به فاصله ۲۱ روز به داوطلبان به صورت عضلانی در بازو تزریق میشود و این روش برای فاز سوم نیز مورد تأیید قرار گرفته و اکنون در حال تزریق است.»
براتی تاکید کرد: «نتایج فاز دوم اسپایکوژن (واکسن ایرانی-استرالیایی) نیز به سازمان غذا و دارو ارسال شد و توانستیم مجوز آغاز فاز سه را دریافت کنیم.»
مسئول علمی بخش تحقیق و توسعه واکسن اسپایکوژن، با اشاره به فاز سوم کارآزماییهای بالینی این واکسن گفت: «از شنبه هفته گذشته فاز سوم این مطالعات آغاز شد که تاکنون به ۶ هزار و ۳۰۰ نفر دوز اول تزریق شده است.»
وی با اشاره به روند تزریق فاز سه تست انسانی این واکسن گفت: «در روز اول به ۵۰۰ تا ۶۰۰ نفر تزریق شد و به مرور روزانه به ۱۰۲۰ داوطلب تزریق کردیم. در طول فازهای بالینی دو و سه تاکنون عارضه گرید سه ثبت نشده است.»
براتی با بیان اینکه سابقه ابتلا به برخی بیماریها در داوطلبان مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: «تستهای مختلفی روی این افراد انجام میشود که به زودی در قالب مقاله منتشر خواهد شد. تاکنون ۱۶ هزار و ۸۷۶ نفر در تست بالینی این واکسن شرکت داشتهاند.»
اسپایکوژن، واکسن ایرانی-استرالیایی کرونا، حاصل همکاری مشترک شرکت سیناژن و شرکت Vaxine استرالیا است. این واکسن حاوی قسمتی از ویروس کرونا (پروتئین Spike) است که باعث ایجاد ایمنی در برابر این ویروس میشود و در ساخت آن از خود ویروس زنده و یا کشتهشده استفاده نشده است.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دیر نیست کشور های دیگه تا ۷۰ درصد کشورشون واکسن زدن ما هنوز در حال ساخت واکسن هستیم
بهتر نبود جا این کار این همه پول خرج شده رو میدادن فایزر میخریدن برای ما
طبق اخبار نزدیک به یک میلیارد دلار خرج ساخت واکسن شده در حالی که با کمتر از این میشد کل ایران فایزر زد و احتمالا امروز به چنین رکورد هایی نمیرسیدیم تا امروز نزدیک به دویست هزار ایرانی بر اثر کرونا مردن ولی همچنان واکسن های جدید ساخته شده به صورت انبوه در دسترس نیستن و در ضمن اگر به مراکز سر بزنید مردم به جای کوبرکت سینوفارم انتخاب میکنن چون اعتمادی بهش ندارن
اینکه سازمان بهداشت جهانی تایید کنه خبر خوبیه. اگه واکسن ایرانی بتونه مجوز اضظراری سازمان بهداشت جهانی رو بگیره من اولین کسی میشم که این واکسن رو تز یق میکنم
آفتابه لگن هفت دست شام و نهار هیچی!!
به نظرم بهتره ساکت باشی