دانشمندان میخواهند ماموت پشمالو منقرض شده را به زندگی برگردانند
یک شرکت علوم زیستی جدید اعلام کرده با استفاده از فناوریهای تازه میتواند ماموت پشمالو (Woolly Mammoth) منقرض شده را به زندگی برگرداند. شرکت «Colossal» که با بخش ژنتیک دانشگاه هاروارد همکاری میکند، گفته با ...
یک شرکت علوم زیستی جدید اعلام کرده با استفاده از فناوریهای تازه میتواند ماموت پشمالو (Woolly Mammoth) منقرض شده را به زندگی برگرداند. شرکت «Colossal» که با بخش ژنتیک دانشگاه هاروارد همکاری میکند، گفته با استفاده از الگویی گونههای انقراض یافته یا آسیب دیده را احیا میکند تا روی تغییرات اقلیمی تاثیر مثبتی داشته باشد.
مدیر اجرایی و همبنیانگذار Colossal، «بن لام» اعلام کرده تا به حال بشریت نتوانسته از این فناوری برای بازسازی اکوسیستم، درمان کره زمین و حفظ آینده خود از طریق بازسازی حیوانات منقرض شده استفاده کند. از این فناوری علاوه بر بازگرداندن گونههای منقرض شده باستانی مانند ماموتها، میتوان برای حفظ گونههای در خطر یا حیواناتی که انسانها در مرگ آنها نقش داشتهاند نیز استفاده کرد.
ماموتهای پشمالو بیشتر در مناطق قطبی وجود داشتند و با انسانهای اولیه که گیاهخواران مقاوم به سرما را برای غذا شکار میکردند و از عاج و استخوانهای ماموتها به عنوان ابزار استفاده میکردند، همزیستی داشتند.
این حیوانات حدود ۴ هزار سال پیش از بین رفتند و دانشمندان تا چندین دهه تکههای عاج ماموت، استخوانها، دندانها و موهای آنها را برای بازیابی و تعیین DNA جمعآوری میکردند. Colossal میگوید بقایای این موجودات در قطب که دست نخورده باقی مانده، جمعآوری کرده و اکنون از ژنوم آنها میتوان حیوان دورگه فیل و ماموت به وجود آورد. این کمپانی میگوید فیل آسیایی و ماموتهای پشمالو ۹۹.۶ درصد DNA مشابهی دارند.
استاد ژنتیک دانشگاه هاروارد و یکی از مدیران شرکت، «جورج چرچ» از تکنیکهای پیشگام از جمله فناوری CRISPR برای مطالعه گونههای منقرض شده استفاده میکند. او میگوید: «فناوری کشف شده و چشمانداز بزرگ پیش روی آن یعنی راه رفتن ماموتهای پشمالو، میتواند فرصتهای بسیار مهمی در حفاظت از طبیعت و فراتر از آن ایجاد کند. الگوهای مهاجرت گسترده ماموتهای پشمالو برای حفظ محیط زیست و قطب شمال، بسیار مهم تلقی میشود. احیای جانوران میتواند باعث احیای علفزارهای قطبی و مبارزه با تغییرات آب و هوایی شود.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
که چی؟!
لابد دانشمند دیوانه میخواهد با ایدۀ احمقانۀ احیای داییناصرش، کابوس پارک ژوراسیک را تحقق بخشد.
حیف این بودجهها که بجای کار روی امور عام المنفعه مثل ساخت واکسن واقعی و توزیع عادلانه و غیرسیاسی آن، هدر میشود.
اگر پول زیادی دارید لیسانس و فرمولاسیون واکسنها را به سازمان بهداشت جهانی دهید تا جان مردم را نجات دهید.