ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

داروی آنتی‌بادی آسترازنکا تا ۵۰ درصد خطر مرگ بر اثر ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد

درمان آنتی‌بادی آسترازنکا توانسته در فاز انتهایی آزمایش‌ها به موفقیت چشمگیری در کاهش نمونه‌های حاد یا مرگ ناشی از کرونا دست یابد. این آزمایش‌ها روی بیمارانی صورت گرفته که دارای نشانه‌های کم یا متوسط کرونا ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۵

درمان آنتی‌بادی آسترازنکا توانسته در فاز انتهایی آزمایش‌ها به موفقیت چشمگیری در کاهش نمونه‌های حاد یا مرگ ناشی از کرونا دست یابد. این آزمایش‌ها روی بیمارانی صورت گرفته که دارای نشانه‌های کم یا متوسط کرونا بودند اما به کارشان به بیمارستان نکشیده بود.

بر اساس گزارش شرکت آسترازنکا، داروی آنتی‌بادی AZD7442 که به‌صورت عضلانی تزریق می‌شود توانسته خطر نمونه‌های وخیم یا مرگ ناشی از کرونا را در بیمارانی که حداکثر ۷ روز علائم داشته‌اند تا ۵۰ درصد کاهش دهد. حدود ۹۰ درصد از شرکت‌کنندگان افرادی بودند که در معرض نمونه‌های حاد کووید-۱۹ قرار داشتند.

داروی AZD7442 همچنین در مقایسه با دارونما توانست تا ۶۷ درصد از پیشروی بیماری یا مرگ در افرادی که ۵ روز علامت داشته‌اند جلوگیری کند. این دارو نخستین درمان آنتی‌بادی است که اطلاعات فاز سوم خود را به دست آورده و نشان داده که در پیشگیری و درمان کووید-۱۹ موثر است.

داروی آنتی‌بادی آسترازنکا

داروی AZD7442 آسترازنکا از ترکیب دو آنتی‌بادی tixagevimab یا AZD8895 و cilgavimab یا AZD1061 به وجود آمده است. این آنتی‌بادی‌ها از سلول‌های B افرادی گرفته شده‌اند که پس از ابتلا به کرونا بهبود پیدا کردند. آسترازنکا می‌گوید از سازمان غذا و دارو خواسته تا برای پیش‌گیری از ابتلا به کووید-۱۹ به داروی AZD7442 مجوز مصرف اضطراری بدهد.

«پنی وارد»، استاد میهمان کینگز کالج لندن می‌گوید این خبر برای افرادی که واکسن روی آن‌ها جواب نداده یا به خاطر بیماری‌های زمینه‌ای مشکل دارند، بسیار نویدبخش است. خانم وارد اظهار می‌کند: «داروی AZD7442 می‌تواند شرایط را برای این دسته از افراد تغییر دهد.»

یکی از مدیران آسترازنکا به نام «منه پانگالوس» می‌گوید داده‌های موجود سه ماه پس از تزریق آنتی‌بادی به دست آمده و بررسی‌ها همچنان تا ۱۵ ماه ادامه خواهد داشت تا از اثرات بلندمدت این درمان اطمینان پیدا کنیم: «ما واقعا سعی داریم به بیمارانی که به جز واکسن نیازمند سطح مضاعفی از محافظت هستند کمک کنیم.» واکسن آسترازنکا در حال حاضر به‌طور گسترده در بسیاری از نقاط دنیا از جمله ایران استفاده می‌شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی