بررسی هواوی نووا ۸؛ زیباترین میانرده
هواوی نووا ۸ جدیدترین میانرده پریمیوم بازار موبایل ایران است که در کنار طراحی زیبا و چشمنواز، ویژگیهای جذابی هم دارد. این گوشی به نمایشگر اولد ۹۰ هرتزی و دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی مجهز شده ...
هواوی نووا ۸ جدیدترین میانرده پریمیوم بازار موبایل ایران است که در کنار طراحی زیبا و چشمنواز، ویژگیهای جذابی هم دارد. این گوشی به نمایشگر اولد ۹۰ هرتزی و دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی مجهز شده اما مهمترین ویژگی آن را میتوان شارژ فوق سریع ۶۶ واتی دانست. در این مطلب میخواهیم هواوی نووا ۸ را بررسی کنیم. در ادامه مشخصات اصلی این گوشی را میبینید.
مشخصات هواوی نووا ۸
- بدنه از جنس شیشه و فلز
- وزن ۱۶۹ گرم
- نمایشگر ۶.۵۷ اینچی اولد با رزولوشن فول اچدی، نرخ رفرش ۹۰ هرتز و پشتیبانی از HDR10
- چیپ ۷ نانومتری Kirin 820E
- دوربین پشتی چهارگانه با سنسور اصلی ۶۴ مگاپیکسلی
- دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی
- سیستمعامل اندروید ۱۱ و رابط کاربری EMUI 12 بدون سرویسهای گوگل
- باتری ۳۸۰۰ میلیآمپر ساعتی
- شارژ سریع ۶۶ واتی
- قیمت حدود ۱۲ میلیون تومان
هواوی نووا ۸ بهعنوان یک گوشی میانرده ویژگیهای برجستهای دارد هرچند که محدودیتهای نرمافزاری آن هنوز به واسطه تحریمها پابرجاست. در ویدیوی زیر با این گوشی بیشتر آشنا میشوید.
طراحی و کیفیت ساخت
هواوی نووا ۸ یکی از زیباترین و باکیفیتترین گوشیهای میانرده بازار است که از نگاه کردن به آن سیر نخواهید شد. بدنه شیشهای و فریم باریک فلزی، این گوشی را از دیگر میانردههای پلاستیکی بازار متمایز میکند. نکتهای که همان ابتدا توجه شما را به خود جلب خواهد کرد، وزن کم گوشی است. میانرده جدید هواوی با وزن ۱۶۹ گرم یکی از سبکترین گوشیهای بازار محسوب میشود.
هواوی در پشت نووا ۸ از شیشه مات استفاده کرده که زیر نور، طیف رنگهای مختلف را بازتاب میدهد. البته اطراف این پنل شیشهای براق است و ظاهر متمایزی دارد. فریم گوشی در دو طرف باریک و براق است اما لبههای بالا و پایین عریض و مات هستند. لبههای خمیده نمایشگر نیز به زیبایی گوشی اضافه میکند اما برای تماشای محتوا ایدهآل نیست و همیشه بخشی از محتوای تمامصفحه را با کیفیت متفاوتی خواهید دید.
پشت گوشی شاهد ماژول دوربین بزرگ و بیضوی هستیم که یک حلقه بزرگ و چهار حلقه کوچک را در خود جای داده است. در کمال تعجب، دوربین اصلی در یکی از حلقههای کوچک قرار گرفته و دوربین اولتراواید حلقه بزرگتر را اشغال کرده است. دیگر حلقهها به دوربینهای ماکرو و عمقسنج و فلاش تعلق دارند. هواوی میگوید این مدل طراحی را از حلقههای سیاره زحل الهام گرفته است. دوربین سلفی هواوی نووا ۸ در حفرهای نهچندان کوچک داخل نمایشگر جای گرفته است. با وجود اینکه هواوی در این گوشی از پنل اولد استفاده کرده، ابعاد حفره بسیار بزرگتر از چیزیست که انتظار داریم اما احتمالاً به حضورش عادت خواهید کرد.
از دیگر ویژگیهای هواوی نووا ۸ میتوان به فقدان جک هدفون و جالبتر از آن، فقدان فرستنده مادون قرمز اشاره کرد که پیش از این در اکثر گوشیهای چینی دیده میشد.
نمایشگر
هواوی نووا ۸ به نمایشگر اولد فوقالعاده باکیفیت اولد با رزولوشن فول اچدی (۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل) مجهز شده که کیفیت تصویر کمنظیری دارد. این نمایشگر با نرخ رفرش ۹۰ هرتزی رابط کاربری را بسیار روان اجرا میکند و با پشتیبانی از نمایش ۱.۰۷ میلیارد رنگ، محتوای HDR را به زیباترین شکل ممکن به نمایش میگذارد.
کیفیت تصویر این نمایشگر در حد بهترین گوشیهای پرچمدار است و تا مدتی شما را شگفتزده خواهد کرد. رنگهای فوقالعاده جذاب در کنار کنتراست بینهایت و زاویه دید کامل، تجربه بصری کمنظیری را برای شما به ارمغان میآورد. البته اگر رنگهای غلیظ و اشباع را نمیپسندید میتوانید از منوی تنظیمات نمایشگر، حالت Normal را انتخاب کنید تا رنگها طبیعیتر بهنمایش درآیند.
هواوی برای تنظیم نرخ رفرش نیز سه حالت را برای شما در نظر گرفته است: حالت داینامیک که بسته به محتوای در حال نمایش نرخ رفرش را بین ۶۰ و ۹۰ هرتز تغییر میدهد، حالت High که همیشه نرخ رفرش ۹۰ هرتز را فعال میکند و حالت استاندارد که نرخ رفرش را به ۶۰ هرتز محدود میکند و شارژدهی را مقداری افزایش میدهد.
نمایشگر همیشه روشن نیز در این گوشی وجود دارد و گزینههای متعددی را در اختیار شما میگذارد تا بهراحتی بتوانید صفحه قفل گوشی را شخصیسازی کنید. هواوی مثل همیشه گزینه ویژهای برای کاهش نور آبی در نظر گرفته است. حتی اگر بخواهید مطالعه طولانی روی گوشی داشته باشید میتوانید گزینه eBook mode را فعال کنید تا صفحه سیاه و سفید شود. تنها ایرادی که میتوان به این نمایشگر گرفت، خمیدگی گوشههای صفحه است که در زوایای مختلف، کیفیت تصویر را کاهش میدهد.
هواوی عدد دقیقی را برای حداکثر روشنایی نمایشگر نووا ۸ اعلام نکرده اما من در شرایط مختلف این گوشی را تست کردم و تقریباً در هیچ شرایطی با مشکل خوانایی نمایشگر مواجه نشدم. بنابراین بهراحتی میتوانید در تمام شرایط نوری از این گوشی استفاده کنید.
نرمافزار و رابط کاربری
هواوی نووا ۸ با اندروید ۱۱ و رابط کاربری EMUI 12 به دست من رسید و طی یک هفته گذشته ۲ آپدیت امنیتی دریافت کرد تا نرمافزار بهروزی داشته باشد. البته نکته جالب این است که در هیچ قسمت از رابط کاربری اثری از اندروید بهچشم نمیخورد و با جستجوی این کلمه در منوی تنظیمات، به هیچ گزینهای نمیرسید.
همانند اکثر گوشیهای چند سال اخیر هواوی، نووا ۸ نیز از سرویسهای گوگل بیبهره است و برای نصب برنامهها و استفاده از گوشی به سرویسهای موبایل هواوی (HMS) و اپ گالری نیاز خواهید داشت. برای استفاده از این خدمات و برنامهها هم نیازمند حساب کاربری هواوی هستید که هنوز هنگام ثبتنام، اسم ایران را در فهرست کشورها ندارد.
وضعیت اپها روی اپ گالری تغییر چندانی نکرده است و برای نصب همه برنامههای مورد نظرتان احتمالا باید سراغ استورهای دیگری مثل بازار یا APKPure نیز بروید. هواوی از دو سال قبل قابلیتی برای درخواست برنامهها روی اپ گالری در نظر گرفته بود و من چند برنامه را به این بخش تحت عنوان Wish List اضافه کرده بودم اما هنوز بعد از دو سال این برنامهها به اپ گالری اضافه نشدهاند. البته اپلیکیشنهایی مثل اسنپ یا دیجیکالا روی اپ گالری حضور دارند اما نصب و استفاده از تپسی روی این گوشی ممکن نیست.
رابط کاربری EMUI 12 بسیار جذاب طراحی شده و امکانات شخصیسازی متنوعی دارد. در این نسخه از EMUI تغییرات ظاهری زیادی را نیز میبینیم. ظاهر این رابط کاربری شباهت بسیار زیادی به هارمونی او اس ۲ دارد که روی دستگاههای بازار چین نصب میشود. در تصاویر زیر بخشهایی از رابط کاربری هواوی نووا ۸ را میبینید.
در EMUI 12 بخش نوتیفیکیشنها از بخش تنظیمات سریع جدا شده و با سوایپ از نیمه سمت چپ بالای صفحه به پایین فعال میشود. سوایپ به پایین از میانه صفحه نیز جستجو را فعال میکند. اگر گجتهای هوشمند هواوی مثل هدست، لپتاپ، تبلت یا تلویزیون را داشته باشید میتوانید بهراحتی از قسمت Device با آنها تعامل کرده یا آنها را کنترل کنید.
رابط کاربری EMUI 12 طراحی زیبایی دارد و بسیار روان و بینقص کار میکند. تجربه این رابط کاربری روی صفحه ۹۰ هرتزی کاملاً لذتبخش است. اپلیکیشنهای پیشفرض هواوی مثل موزیک، ویدیو، گالری و غیره نیز نیاز اکثر کاربران را برآورده میکنند. با این حال فقدان سرویسهای گوگل را نمیتوان نادیده گرفت. بنابراین اگر به برنامهها و سرویسهای گوگل بهشکل روزمره وابسته هستید احتمالاً مشکلاتی را با هواوی نووا ۸ تجربه خواهید کرد.
سختافزار
هواوی نووا ۸ به چیپ Kirin 820E و ۸ گیگابایت حافظه رم مجهز و با ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی وارد بازار میشود. این چیپ از سه هسته قدرتمند کورتکس A76 با فرکانس ۲.۲۲ گیگاهرتز برای پردازشهای سنگین و ۳ هسته کممصرف کورتکس A55 با فرکانس ۱.۸۴ گیگاهرتز برای مصارف عمومی استفاده میکند. این ترکیب سختافزاری برای یک گوشی میانرده کافی بهنظر میرسد.
برای ارزیابی توان سختافزاری این گوشی از اپهای بنچمارک آنتوتو ۹، گیکبنچ ۵، پیسی مارک و تریدی مارک استفاده کردم که نتایج بهدست آمده را در ادامه میبینید.
همانطور که میبینید چیپ میانرده Kirin 820E نتایج خوبی را در این رده قیمتی میگیرد، اما قویترین چیپ محسوب نمیشود. فعال کردن حالت پرفورمنس نیز حدود ۵ درصد به توان این چیپ اضافه میکند. نتایجی که برای این گوشی بهدست آوردهایم تقریباً هماندازه چیپ اسنپدراگون 750G در گوشی سامسونگ گلکسی A52 5G است.
عملکرد چیپ Kirin 820E در استفاده عمومی کاملاً قابل قبول است و میتواند بهراحتی تمام اپها را اجرا کند. اجرای همزمان اپهای متعدد نیز اختلالی در عملکرد گوشی ایجاد نمیکند. من چند بازی از جمله آسفالت ۹، کال آو دوتی موبایل و موبایل لجندز: بنگ بنگ را روی این گوشی تست کردم. آسفالت ۹ با تنظیمات گرافیکی پیشفرض (متوسط) با نرخ فریم حدود ۳۰ اجرا میشود و تجربه کموبیش مطلوبی را ارائه میدهد. کال آو دوتی موبایل بدون هیچ لگ و تأخیری اجرا میشود و نرخ فریم بازی هم حدود ۴۰ است اما نمیتوانید تنظیمات گرافیکی بازی را از حالت متوسط (Medium) بالاتر ببرید. موبایل لجندز: بنگ بنگ که از فناوری GPU Turbo پشتیبانی میکند با نرخ فریم بین ۵۰ تا ۶۰ و بسیار روان اجرا میشود.
یکی از ویژگیهای جالب هواوی نووا ۸ این است که بههیچوجه داغ نمیشود و حتی پس از تستهای سنگین متوالی، بدنه گوشی حتی گرم نمیشود. نتایج تست پایداری گوشی با اپلیکیشن تریدی مارک و تست وایلد لایف اکستریم نیز ۹۹.۵ درصد بود که نشان میدهد حتی در اجرای طولانیمدت بازیها نیز با افت کارآیی مواجه نخواهید شد.
حسگر اثر انگشت هواوی نووا ۸ زیر نمایشگر قرار گرفته و مثل اکثر حسگرهای اپتیکال گاهی اوقات بهدرستی عمل نمیکند. طبق تجربه من از هر ۵ بار استفاده حداقل ۱ بار با خطا مواجه خواهید شد. البته قابلیت تشخیص چهره در این گوشی وجود دارد و قبل از آنکه به حسگر اثر انگشت نیاز پیدا کنید، قفل گوشی با چهره شما باز میشود.
همچنین این گوشی، فاقد اسپیکر استریو است. در حال حاضر اکثر گوشیهای میانرده بازار به اسپیکر استریو مجهز شدهاند اما هواوی نووا ۸ تنها از اسپیکر پایین گوشی برای پخش صدا استفاده میکند. کیفیت این اسپیکر قابل قبول است و صدای واضحی را پخش میکند اما برای گوش دادن به موسیقی باید بهفکر تهیه هدفون مناسب باشید. فقدان جک هدفون نیز کار شما را سختتر میکند.
دوربین
هواوی نووا ۸ دوربین اصلی چهارگانه دارد که از ترکیب قابل حدس یعنی دوربین واید، دوربین اولتراواید، دوربین عمقسنج و دوربین ماکرو بهره میبرد. مشخصات دوربینهای این گوشی را در ادامه میبینید:
- دوربین واید ۶۴ مگاپیکسلی، ضریب اف ۱.۹، فوکوس خودکار PDAF
- دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴
- دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴
- دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۴
- دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی، ضریب اف ۲.۰
دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی هواوی نووا ۸ در نور کافی عکسهای خوبی میگیرد اما نمیتوان آن را بهترین دوربین این رده قیمتی دانست. رنگها در اکثر شرایط غلظت کافی ندارند و به سردی میگرایند. اگر عکسها را کمی بزرگ کنید، فقدان جزئیات در سایهها و بافتهای ریز مثل چمن و برگ درخت بهچشم میآید. البته در شرایط نوری مناسب معمولاً خبری از نویز نیست و کنتراست تصاویر هم مناسب است. در ادامه چند عکس با دوربین اصلی این گوشی را میبینید.
دوربین اصلی این گوشی امکان بزرگنمایی ۲ برابری را در اختیار شما میگذارد اما پیشنهاد میکنم از این زوم دیجیتالی استفاده نکنید. همانند اکثر گوشیهای میانرده، در محیط تاریک کیفیت عکسهای دوربین اصلی هواوی نووا ۸ کاهش پیدا میکند و با مشکلاتی نظیر کاهش غلظت رنگ و افزایش نویز روبرو میشویم.
اپلیکیشن دوربین هواوی امکان استفاده از نایتمود را فقط روی دوربین اصلی در اختیار شما میگذارد اما بهندرت میتوانید عکس خوبی را با آن ثبت کنید. عکاسی نایتمود با این گوشی همیشه حدود ۷ الی ۸ ثانیه طول میکشد و با کمی لرزش دست، عکس نهایی خراب میشود. بهنظر من عکسهای شبانه دوربین اصلی بدون نایتمود بهاندازه کافی خوب هستند تا نیازی به استفاده از این گزینه نداشته باشید.
دوربین اولتراواید هواوی نووا ۸ فقط در شرایط نوری ایدهآل تصاویر خوبی میگیرد. رنگهای این تصاویر در سطح قابل قبولی ثبت میشوند اما کنتراست کمی بیش از اندازه است و جزئیات نیز رضایتبخش نیستند. همانند اکثر دوربینهای اولتراواید، گوشههای تصویر کمی کشیده و تار هستند. در محیط تاریک نمیتوانید عکس خوبی را با این دوربین ثبت کنید و نایتمود نیز برای این دوربین فعال نیست.
دوربین سلفی هواوی نووا ۸ کیفیت بسیار خوبی دارد و یکی از بهترینها در این رده قیمتی محسوب میشود. جزئیات عکسها بسیار بالاست و از نظر کنتراست و غلظت رنگ حتی بهتر از دوربین اصلی عمل میکند. البته گاهی اوقات با مشکلات پردازش نرمافزاری روبرو مثل تاریک شدن چهره یا سوختن بخشهای روشن پسزمینه روبرو میشویم. گاهی اوقات هم همهچیز خوب عمل میکند و عکس HDR مطلوبی ثبت میشود. در محیط تاریک با کمی نور محیطی میتوانید سلفیهای قابل قبولی با این گوشی بگیرید. عملکرد پرتره در تمام شرایط نوری مناسب نیست و خطاهای زیادی را در جداسازی چهره میبینیم.
باتری و شارژ
هواوی نووا ۸ باتری ۳۸۰۰ میلیآمپر ساعتی دارد که در مقایسه با رقبا، ظرفیت بالایی محسوب نمیشود. در حال حاضر اکثر گوشیهای میانرده باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی یا بالاتر دارند. با این حال تجربه استفاده از این گوشی نشان داد که هواوی توانسته مصرف انرژی نمایشگر را بهخوبی مدیریت کند. تست باتری با نرمافزار پیسی مارک در شرایط روشنایی ۵۰ درصدی نمایشگر و وایفای روشن به رقم امیدوارکننده ۱۳:۳۰ ساعت رسید.
طبق تجربه من حتی با استفاده سنگین هم در پایان روز بین ۲۰ تا ۳۰ درصد شارژ گوشی باقی میماند و با استفاده عادی میتوانید حدود ۱.۵ روز از آن استفاده کنید.
یکی از مهمترین ویژگیهای هواوی نووا ۸ سرعت شارژ فوقالعاده آن است. این گوشی با شارژر ۶۶ واتی همراهاش طی ۱۵ دقیقه تا ۶۰ درصد شارژ میشود و شارژ کامل آن نیز فقط به ۳۵ دقیقه زمان نیاز دارد. بنابراین دیگر نیازی نیست که نگران زمان شارژ گوشی باشید.
جمعبندی
هواوی نووا ۸ یکی از زیباترین، خوشساختترین و سبکترین گوشیهای میانرده بازار است که با تمام سلیقهها جور درمیآید و در دست گرفتناش حس خوبی به شما میدهد. کیفیت ساخت گوشی در حد گوشیهای پرچمدار است و از همهنظر یک محصول پریمیوم بهشمار میآید.
نمایشگر ۹۰ هرتزی اولد این گوشی نیز کیفیت فوقالعادهای دارد و حتی سختگیرترین کاربران را راضی خواهد کرد. استفاده از رابط کاربری EMUI 12 با انیمیشنهای زیبا روی این صفحه ۹۰ هرتزی به جذابیتهای این گوشی اضافه میکند. البته فقدان سرویسهای گوگل به شکل پیشفرض میتواند این حس را تحت تأثیر قرار دهد؛ موضوعی که تصمیمگیری در مورد آن کاملا بستگی به نیازهای شما به عنوان خریدار دارد.
دوربینهای گوشی میانرده هواوی نووا ۸ تجربه عکاسی قابل قبولی مخصوصا در سطح استفاده عمومی را فراهم میکنند و در نهایت شارژ سریع ۶۶ واتی این گوشی بین میانردهها رقیبی ندارد و در کمترین زمان ممکن گوشی را شارژ میکند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یعنی چی هواوی گوگل نداره و تحریمه؟ و تاثیراتش؟
دقت کن اینا تجربیات منه که کاملا مستنده میتونی سرچ کنی یا از متخصص برنامه نویسی اندروید بپرسی که از خسارت شما جلوگیری کنم
هواوی خودش تحریمه ولی ایران و تحریم کرده مثلا اکانت ساختن دردسر داره نمیتونی از خدمات ابری استفاده کنی مثلا ساعت هوشمند میگیری واچ فیس یا اب و هوا یا ناتیفیکیشن کارنمیکنه
خدمات پس از فروش افتضاح ۵ ماهه گوشی دادم تعمیر هنوز خبری نیست هی انتن قطع میشه
اپدیت نرم افزاری نداره گوشیهاش هنوز اندروید ۱۰
گوگل نداره واسه جستجو،گوگل پلی نداره برای دانلودبرنامه دردسر میفتی
خیلی از برنامه هابه خدمات گوگل وابسطه و کد نویسی شده و اجرا نمیشه بدون گوگل که اگه کارمندی یا دانشجو یا کارت با تکنولوژیه بیچاره میشی حتی نمیتونی راحت با اکانت گوگل لاگین کنی، و کلا جی پی اس خطا میده چون خدمات گوگل نداره
برنامه ترید بوورس و رمز ارز ها اجرا نمیشن
فیلتر شکن ها اجرا نمیشه اکثرا
هر اپلیکیشن باز میکنی خطای این گوشی گوگل نداره مواجه میشی مثل اپ تلویزیون منوتو یا رادیوجوان
یه مسیریابی نمیتونی بفرستی یا بازکنی، اینستاگرام ناتیفیکیشن اعلان نمیده مثلا تو پیامرسان ها سروش یا ایگپ کسی بهت زنگ بزنه یا پیام بده اصلا متوجه نمیشی چون اعلان نمیاد
اگه بازی میکنی هم بکاپ گوگل نداره یا بازی کلا اجرا نمیشه یا خرید درون برنامه نمیتونی انجام بدی
واسه اپدیت برنامه ها چون پلی استور نداره باید هر سری از اول دانلود کنی از سایتای متفرقه ویروسی که مصرف نت خیلی بالاتر
گول تبلیغات و کامنت هارو نخورید اکثرا نیروهای فروش شرکت هواوی هستن و پول مگیرن بابت کامنت گذاشتن اینا همونایی که میگن جی اسپیس بریزید که یه برنامه فوق العاده خطرناکه و هک میشه اطلاعاتتون خودم بررسی کردم پیج چندتاشونو دستشون رو شده
قیمتاشونم که فضایی گرون با کیفیت پایین
جالبه که رو هر محصول هواوی فلاکس یا پاوربانک اشغال میدن، قیمتشم روز به روز افت میکنه
در مقایسه با رقبا اصلا نخرید سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن پول با ارزشتون به باد ندین
ی اصلی هم ک وجود داره شما نباید ب میزان دوام شارژ گوشی توی اولین تست بسنده کنید چرا ک هر گوشی توی اولین تست معمولا خوب جواب میده. ولی چند وقت ک از گوشی استفاده کنید باتری اون دچار فرسودگی میشه و این نتایج تست دوام باتری اولیه رو دیگه نداره. در ضمن یکی از نقاط ضعفش نسبت به رقبا نرخ تازه سازی 90 هرتزی هست ک گوشی های میان رده با قیمت پایین تر میزان بالاتری از این گوشی رو دارند
اصلا ارزش خرید نداره. باتری ضعیف و عدم پشتیبانی از سرویس های گوگل و عدم وجود جک هدفون و مادون قرمز از نقاط ضعفش. قیمت اگه حدود 6الی 7 تومن باشه ارزش داره. نقطه قوتش طراحی زیبا و صفحه نمایش با کیفیت شه و پردازنده خوبش. ولی 11/5 میلیون مگه جنگه. خب میری ی سامسونگ a52 برمیداری یا ی شیاومی ده برابر بهتر از این
سلام، تو سخت افزارش گفته چیپستش از 2کلاک 3هسته ای درست شده یعنی 6هسته،گوشیهای الانه دیگه 95درصدشون8 هسته ای هستن، این چطور 6هسته ای هستش
طراح چیپ بر اساس نیازش میتونه در مورد تعداد هستههای چیپ و ساختارشون تصمیم بگیره. تعداد هستهها نمیتونه معیار دقیقی برای قدرت چیپ باشه، همونطور که اپل مدتهاست از چیپ ۶ هستهای توی آیفون استفاده میکنه.
گوشی های ایفون هم شش هسته ای هستن درضمن چهار هسته ی کورپوس ای هفتاد و شش داره که هر کدوم با دو تا هسته ی کورپوس ای پنجاه و پنج از نظر پرفورمنس برابری میکنه
:huawei:
من میخواستم بدونم بین این گوشی. و ردمی نوت ۱۱پرو. که چند روز پیش معرفی شد. کدومشون ارزش خرید بیشتری داره ؟
فکر میکنم ردمی نوت ۱۱ پرو ارزش خریدش بیشتر باشه. البته باید صبر کنیم بیاد بازار و قیمتش مشخص بشه.