ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

پرتاب «کرو-۳» اسپیس ایکس و ناسا یک بار دیگر به تعویق افتاد؛ این بار تا ۱۹ آبان

پرتاب «کرو-۳» اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی بین‌المللی یک بار دیگر تا تاریخ ۱۹ آبان به تعویق افتاد. ناسا ابتدا قرار بود این ماموریت را در تاریخ ۸ آبان انجام دهد، اما در ادامه تاخیرهای ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۰

پرتاب «کرو-۳» اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی بین‌المللی یک بار دیگر تا تاریخ ۱۹ آبان به تعویق افتاد. ناسا ابتدا قرار بود این ماموریت را در تاریخ ۸ آبان انجام دهد، اما در ادامه تاخیرهای مکرر باعث شد پرتاب اسپیس ایکس انجام نشود.

برنامه اولیه ناسا این بود که فضانوردان «کرو-۲» پیش از بازگشت به زمین در ایستگاه فضایی از فضانوردان کرو-۳ استقبال کنند. اما نگرانی‌هایی که درباره شرایط جوی وجود داشت، این برنامه‌ریزی را دستخوش تغییراتی کرد. کرو-۲ حالا به سلامت به زمین بازگشته و اگر پیش‌بینی آب و هوا درست باشد، ناسا بامداد چهارشنبه کرو-۳ را پرتاب می‌کند. پیش‌بینی‌ها از شانس ۸۰ درصدی شرایط مساعد جوی در این تاریخ خبر داده‌اند.

ماموریت کرو-۳ حامل چهار فضانورد خواهد بود: «توماس مارشبرن»، «راجا چاری» و «کایلا بارون» از ناسا و «ماتیاس ماورر» از سازمان فضایی اروپا. ماموریت کرو-۳ یک بار به خاطر مشکل کوچک سلامتی یکی از همین فضانوردان به تاخیر افتاد. این چهار نفر با کپسول کرو دراگون اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌روند تا شش ماه در آن‌جا به ماموریت بپردازند.

کرو-۳ سومین پرواز سرنشین‌دار اسپیس ایکس است که بخشی از برنامه کرو کامرشال ناسا به حساب می‌آید. ناسا در این برنامه از فضاپیماهای خصوصی برای ارسال و دریافت فضانوردان ایستگاه فضایی استفاده می‌کند و بستر دسترسی عده بیشتری از مردم به فضا را فراهم خواهد کرد. اگر پرتاب روز چهارشنبه موفق باشد، اسپیس ایکس برای پنجمین بار با کرو دراگون به مدار انسان می‌فرستد.

ناسا پیش‌بینی کرده که کرو-۳ پنج‌شنبه ۲۰ آبان ساعت ۰۳:۴۰ بامداد به ایستگاه فضایی بین‌المللی برسد. این سازمان قرار است پرتاب فضانوردان خود را به‌صورت زنده از طریق اینترنت پخش کند. ایستگاه فضایی همچنان سکوی پرتاب ناسا برای انجام اکتشافات فضایی، انجام تحقیقات علمی و آماده شدن برای ماموریت‌هایی است که در آینده به سمت ماه و در نهایت مریخ انجام خواهد شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی