رگولاتوری: وضعیت کیفیت اینترنت در کشور بهتر شده است
معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری از بهبود وضعیت شاخصهای کیفی اینترنت کشور خبر داد. او اعلام کرده که پهنای باند بینالملل افزایش پیدا کرده، موضوعی که گفته میشد در چند ماه اخیر ...
معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری از بهبود وضعیت شاخصهای کیفی اینترنت کشور خبر داد. او اعلام کرده که پهنای باند بینالملل افزایش پیدا کرده، موضوعی که گفته میشد در چند ماه اخیر انجام نشده و با اینکه باعث و بانی آن مرکز ملی فضای مجازی اعلام شده بود اما این مرکز چندی پیش تاکید کرد مخالفتی با این ماجرا ندارد. این خبر در حالی مطرح میشود که رئیس رگولاتوری کمی بیشتر از یک ماه پیش وعده داده بود که کیفیت اینترنت بهتر خواهد شد و وزیر ارتباطات نیز دستور پیگیری این مشکل را در همان زمان صادر کرده بود. با وجود اینکه حالا رگولاتوری با تاخیر اندک نسبت به وعدهای که اعلام شده بود، صحبت از «بهتر» شدن کیفیت اینترنت میزند اما باید دید تجربه کاربران در امروز و روزهای آتی نسبت به وضعیت اینترنت چگونه خواهد بود؛ چرا که مشاهدات عینی این افراد و انتقادات در شبکههای اجتماعی نشان میدهد که وضعیت اینترنت حداقل تا یکی دو روز گذشته همچنان با مشکل مواجه بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، «مجید حقی» با اشاره به تشکیل کمیته ویژه با حضور مدیران رگولاتوری، شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتورهای ثابت و سیار به دستور وزیر ارتباطات برای بررسی و حل وضعیت کندی اینترنت در برخی نقاط کشور افزود: «با افزایش پهنای باند بینالملل در شرکت ارتباطات زیرساخت و افزایش ظرفیت لینکهای داخلی بویژه در لایه مخابرات در اپراتورها در حال حاضر کیفیت شبکه اینترنت در حالت نرمال قرار دارد.»
حقی افزایش استفاده از بستر سامانههای آموزشی همزمان با بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی را دلیل عمده افزایش ترافیک شبکه و کندی اینترنت کشور اعلام کرد گفت: «به طور معمول ترافیک شبکه افزایش دارد اما با آغاز سال تحصیلی حجم استفاده از اینترنت افزایش قابل توجهی داشت و این باعث شد کیفیت اینترنت بویژه در شاخص pocket lost (بستههای گمشده) افت کند.»
حقی اعلام کرده که در کنار اقدامات رگولاتوری، شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتورهای ارتباطی برای افزایش ظرفیت داخلی و پهنای باند بینالملل، به دلیل تغییر زمانبندی کلاسهای مدارس و مراکز آموزش عالی و پراکندگی آن در ساعات صبح و بعدازظهر، ساعتهای اوج مصرف در طول شبانهروز تغییر کرده و در پی آن کیفیت شبکه نیز بهتر شده است.
معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری اظهار کرد: «فرایند پایش کیفیت در شبکه دیتای کشور، امری مستمر است و بطور مرتب در دستور کار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار دارد تا مردم از خدمات با کیفیت در این حوزه بهره مند شوند.»
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
یکم نه خیلی بهتر شده است! البته کشور شما ظاهرا کشور جدایی از مردمه چون برای مردم وضعیت بدتر شده، قیمت گرون تر، کیفیت پایین تر
:|
حقی تو رو خدا یکم حق بگو