عضو مرکز پژوهشهای مجلس: حذف بند مسدودسازی پلتفرمها از طرح صیانت قطعی نیست
مدیرکل فرهنگی مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد حذف مفادی از طرح صیانت مانند بند مسدودسازی پلتفرمها تنها در حد پیشنهاد بوده و هیچ تصمیم کارشناسی درباره آن گرفته نشده است. او همچنین با اشاره به ...
مدیرکل فرهنگی مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد حذف مفادی از طرح صیانت مانند بند مسدودسازی پلتفرمها تنها در حد پیشنهاد بوده و هیچ تصمیم کارشناسی درباره آن گرفته نشده است. او همچنین با اشاره به نسخه پیشنهادی دولت درباره طرح صیانت اظهار داشت نظر دولت بر این نیست که این نسخه رسانهای شود .
«صادق ستاریفرد» در گفتگو با مهر اظهار داشت طرح صیانت با اعتنا به نظرات کارشناسی پیش برده میشود؛ موضوعی که در سیاستهای کلی قانونگذاری هم مورد تاکید است:
«تلاش ما این است که متن نهایی دارای یک منطق کارشناسی باشد و جنبههای فنی و حقوقی و اجتماعی و فرهنگی آن هم رعایت شده باشد تا آن را تحویل کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی قرار دهیم.»
وی در مورد اینکه گفته شده برخی از بندهای این طرح از جمله مسدودسازی پلتفرمها حذف شده است، گفت:
«هنوز هیچ تصمیم کارشناسی گرفته نشده است و حذف مفادی از طرح در حد پیشنهاداتی بوده که از سوی کارشناسان عنوان شده است. به هر حال ما امیدواریم در یک فضای منطقی و با در نظر گرفتن جنبه کارشناسی، اجتماعی و حقوقی این طرح تصویب شود.»
دولت مخالف رسانهای شدن نسخه پیشنهادی طرح صیانت است
ستاریفرد همچنین به جزئیات پیشنهاد دولت برای تغییر برخی مفاد این طرح اشاره کرد و اظهار داشت دولت نسخهای را در اختیار کمیسیون طرح قرار داده و آنها در جلسات با نمایندگان دستگاههای اجرایی، پیشنهادات مدنظر در این نسخه را بررسی میکنند:
«تلاش میکنیم به یک اجماع با دولت و بخش خصوصی برسیم. نظر دولت بر این نیست که این نسخه رسانهای شود، به همین دلیل قرار است که پس از بررسی این مواد پیشنهادی با حضور کارشناسان مستقل از دولت، بخش خصوصی و نمایندگان دولتی، به یک اجماع در مورد آن برسیم.
او در ادامه با اشاره به نتایج برگزاری نشست استماع نخبگانی طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی در مرکز پژوهشهای مجلس اظهار داشت:
«ما برگزاری 10 جلسه استماع نخبگانی را پیش بینی کردهایم که فعلا سه جلسه آن تشکیل شده و ادامه جلسات نیز با حضور نمایندگان اندیشکده ها و دانشکدهها و فعالان کسب و کارها و دستگاههای اجرایی برگزار خواهد شد.»
به گفته این عضو مرکز پژوهشهای مجلس، تاکنون در این نشستها مسائل خوبی مطرح شده و حضار نکات و نقدشان را در مورد طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی به صراحت مطرح کردهاند.
ستاریفرد با بیان اینکه یک سری پیشنهادات ایجابی هم از سوی برخی کارشناسان مطرح شده است، اظهار داشت قرار است در جلسات استماع نخبگانی، پیشنهادات را در یک فضای کارشناسی در متن نهایی اعمال کنند و شرح نقطه نظرات، نقدها، اشکالات و مباحثی که از سوی کارشناسان مطرح شده را در اختیار کمیسیون مشترک طرح قرار دهند.
او در پایان تاکید کرد مرکز پژوهشهای مجلس تصمیم گیر نیست، اما تلاش میکند به تصمیم گیری درست توسط کمیسیون بررسی طرح کمک کند:
«ما در مقام تصمیم سازی هستیم و در این مقام سعی مان این بوده که از ظرفیت نخبگانی استفاده کنیم و مشارکت ذی نفعان و ذی ربطان را در قالب یک متن منطقی و مورد اجماع و اتفاق نظر اعمال کرده و تلاش میکنیم که متن دارای مقبولیت عمومی باشد و آن را در اختیار کمیسیون طرح قرار خواهیم داد.»
لازم به ذکر است ستاریفرد یکی از طراحان طرح صیانت بوده و اعتقاد داشت این طرح میتواند تلگرام و توییتر را رفع فیلتر کند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چون قرار داد بستن با چین میخواند فایروال چین پیاده سازی کنند روی اینترنت ایران روشون نمیشه بگند فایروال کشور چین پیاده سازی میشه
خدا لعنت کنه نویسنده این طرح رو