رئیس هیات مدیره مبیننت خبر داد: ثبت بیشترین میزان مصرف اینترنت در بین اپراتورهای فعال
نشست خبری مبیننت با حضور مدیرعامل، رئیس هیات مدیره و مدیرکل فروش سازمانی این شرکت در روز افتتاحیه تلکام 2021 برگزار شد و مدیران این شرکت به ارائه توضیحاتی درباره روند عملکرد این شرکت با ...
نشست خبری مبیننت با حضور مدیرعامل، رئیس هیات مدیره و مدیرکل فروش سازمانی این شرکت در روز افتتاحیه تلکام 2021 برگزار شد و مدیران این شرکت به ارائه توضیحاتی درباره روند عملکرد این شرکت با چشمانداز استراتژی 5 ساله مبیننت پرداختند.
مدیرعامل مبیننت با بیان اینکه، این شرکت از ابتدای سال 1400 تا امروز در بخش خدمات انبوه مبیننت، بیشترین میزان مصرف اینترنت را در بین اپراتورهای فعال ثبت کرده، از اتصال بیش از 420هزار خانه به شبکه مبیننت خبر داد.
«حسین طهرانی» در نشست خبری مبیننت در تلکام 2021 با اشاره به اینکه، مبیننت در بخش خدمات سازمانی، پس از مخابرات ایران بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص داده، گفت: «ما از سال 98 و در دوران کرونا در سه لایه اصلی شبکه خود، افزایش ظرفیت 2.5 برابری داشتیم و ترافیک روزانه و میزان مصرف خانگی مبیننت به بیش از 3 برابر افزایش یافت.»
طهرانی در ادامه توضیحات خود با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین استراتژیهایی که این شرکت در حوزه سازمانی دنبال کرده، حرکت از لایه ارتباطات به سمت لایه سرویس و اپلیکیشن بوده، گفت: «در بحث Cloud Transformation به حرکت سازمان ها به این سمت کمک کردیم.»
همکاری 1500 شرکت با مبیننت روی لایه اتصالات
او در ادامه توضیحات خود گفت: «در راستای حرکت از لایه ارتباطات به لایه نرمافزار، از سال گذشته راهاندازی سرویسها روی لایه اتصالات را برای سازمانها شروع کردیم و بیش از 1500 سازمان با گستردگی جغرافیایی پراکنده در سطح کشور در پی ارئه این سرویس با مبیننت همکاری میکنند.»
مدیرعامل مبیننت با توضیح درباره وضعیت ارائه پکیچ کامل به مشتریان این شرکت، گفت: «در حال حاضر با یکی از دوربینسازهای معتبر داخلی به تفاهم رسیدهایم و همکاری خود را تحت برند موبینیو آغاز کردهایم. از ماه آینده این سرویس بهصورت پکیج کامل دوربین، مودم و سرویس ابری تحت برند مشترک موبینیو وارد بازار میشود.»
به گفته او اولین سرویس جدیدی که مبیننت در حوزه سازمانی و اشخاص حقیقی روی لایه ارتباطات لانچ کرد، سرویس موبیکلود بود. سرویس نظارت تصویری ابری (VSaaS) نیز یکی دیگر از سرویسهای سازمانی مبیننت در این مدت است.
طهرانی در ادامه توضیحات خود با اشاره به اینکه سرویس ابری کانتکت سنتر (Contact Center) نیز در همین مسیر راهاندازی شد، گفت: «راهاندازی این سرویس از آنجایی بود که سازمانها بدون نیاز به راهاندازی زیرساخت این ابزار در سازمان خود بتوانند از لایه VOIP تا اپراتور پشتیبابی به راحتی استفاده کنند.»
او همچنین با اشاره به اهمیت محصول اتصالات سازمانی مبیننت در سال 1400، گفت: «این محصول توانست رشد 65 درصدی سهم بازار را به خود اختصاص دهد و پرچمدار خدمات سازمانی مبیننت شود.»
اهمیت استراتژی 5 ساله مبیننت
در بخش دیگری از این نشست خبری، رئیس هیات مدیره مبیننت با اشاره به اهمیت استراتژی 5 ساله این شرکت به تشریح بخشهایی از آن پرداخت و گفت: «محورهای اصلی استراتژی پنجساله مبیننت تدوین شده و تمرکز ما روی اینترنت اشیا (IOT)، تحول دیجیتالی سازمانی، 5G و توسعه اینترنت ثابت بیسیم است.»
«مهدی غیناقی»، با تاکید بر اینکه تکنولوژی اینترنت اشیا یکی از موضوعاتی است که مبیننت به صورت تخصصی به آن ورود میکند، گفت: «از یک سال گذشته کار بر روی این حوزه شروع شده است. همچنین، قرارداد اولین اپراتور هوشمند اینترنت اشیا کشور به صورت رسمی در روزهای گذشته با شهرداری تهران و سازمان آتشنشانی تهران امضا و مبیننت به عنوان اولین اپراتور هوشمند حریق شهر تهران معرفی شد.»
تلاش برای ارائه سرویس 5G در سال آینده
او در بخش دیگری از توضیحات خود درباره تکنولوژی 5G با اشاره به اینکه توسعه این حوزه هم در دستور کار مبیننت قرار دارد مشکلات اقتصادی پیشروی فعالیتها اشاره کرد و گفت: «تلاش میکنیم، در سال آینده روند راهاندازی تکنولوژی 5G در کشور را توسعه داده و سریعتر این سرویس را در اختیار کاربران مبیننت قراردهیم.»
به گفته رئیس هیات مدیره مبیننت، تحول دیجیتال، موضوع دیگری است که در چشمانداز ۵ ساله مبیننت است که فرآیندهای آن شروع شده و مدلهای آن در حال طراحی است و در ماههای نزدیک برای استفاده سازمانی از آن رونمایی خواهد شد.
غیناقی درباره آینده خدمات سازمانی این شرکت گفت: «در بحث خدمات سازمانی، مبیننت ارائه دهنده خدمات سازمانی شرکت همراه اول نیز است. از سویی دیگر، مبیننت مجری دو محصول خدمات سازمانی و اینترنت اشیا همراه اول خواهد بود و روند انتقال این دو سرویس به مبیننت در حال انجام است.»
او در پی خبر همکاری مبیننت با همراه اول گفت: « میتوان گفت این همکاری در گروه همراه اول و حتی کشور بیسابقه بوده و پیشبینی میشود در سال آینده رشد چشمگیری داشته باشد.»
رئیس هیاتمدیره مبیننت، در پایان توضیحات خود به جریان ورود این شرکت به بورس اشاره کرد و گفت: «مبیننت، از شهریور سال ۱۴۰۰ برنامه ورود به بورس را شروع کرده و اگر فرایندها بدون مشکل پیش برود، مبیننت سال آینده وارد بورس میشود.»
همکاری مبیننت با وزارت ارتباطات
او در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مبیننت در توسعه اینترنت ثابت امکان چه کمکی به وزارت ارتباطات دارد، گفت: «ما در رساندن فیبر به منازل کاری نمیکنیم اما در حوزه زیرساختها میتوانیم به وزارت ارتباطات کمک کنیم. چه بسا که مذاکراتی هم با مشهد داشتیم.»
به گفته غیناقی، مبیننت میتواند در حل مشکلات کابلدزدی و قطعیهای شبکه ثابت به زیرساخت کمک کند.
در ادامه توضیحات رئیس هیات مدیره مبیننت درباره همکاری مبیننت با وزارت ارتباطات، طهرانی، نیز گفت: «تاکید وزیر ارتباطات روی توسعه ارتباطات ثابت (Fixed Broadband) است که شامل FTTH، VDSL و FWA میشود. وزارت ارتباطات برای حدود ۲۰ میلیون پورت برنامهریزی کرده است. ما در جلسات وزارتخانه پیشنهادهایی ارائه کردیم مبنی بر اینکه میتوانیم سهم FWA را در مجموع این ۲۰ میلیون پورت تا ۲۰ درصد داشته باشیم.»
به گفته طهرانی، بزرگترین مانع FWA عدم تعادل در نظام رگولیشن تعرفه است. پایین نگه داشتن تعرفه موبایل در کشور باعث شده اپراتورها نتوانند توسعه کاملی داشته باشند. او اعلام کرد قرار است این موانع برداشته شود.
تلاش برای رفع دغدغه سازمانها
در بخش پایانی این نشست خبری، مدیرکل فروش سازمانی مبیننت درباره حضور این شرکت در نمایشگاه تلکام2021 گفت: «ما در این نمایشگاه تمام خدماتی را که میتواند برای سازمانها راهاندازی شود، به نمایش گذاشتهایم.»
«ناصر مرادی» با تاکید بر اینکه مبیننت، در تلاش است، سهمی در هوشمندسازی سازمانها داشته باشد، گفت: «ما شبکهWAN AS SERVICE و حرکت به سمت IT AS SERVICE را به عنوان یک ترند در تمام دنیا در دستور کار خود قرار دادیم و امیدواریم بتوانیم پکیج کاملی را به سازمانها ارائه کنیم و در کنار ICT سازمانها باشیم.»
او همچنین به تلاش مبیننت در رفع دغدغه سازمانها از لحاظ تکنولوژی اشاره کرد و گفت: «به عنوان مثال در سرویس نظارت ابری یکی از دغدغههای سازمانها انتقال امن اطلاعات ضبط شده توسط دوربینها از نقاط دوردست بود که ما با یکپارچهسازی چند سرویس توانستیم این مشکل را برطرف کرده و هزینه سازمانها را به حد بسیار زیادی کاهش دهیم.»
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.