ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایمپلنت مغز
تکنولوژی

پروژه ایمپلنت مغزی ایلان ماسک یک قدم به اهداف خود نزدیک‌تر می‌شود

شرکت «نورالینک» توسعه دهنده فناوری ایمپلنت مغزی «ایلان ماسک» در حال استخدام مدیر کارآزمایی بالینی است، درنتیجه به نظر می‌رسد این شرکت به هدف دیرینه خود برای کاشت تراشه در مغز انسان نزدیک‌تر می‌شود. در ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۲۳:۵۸

شرکت «نورالینک» توسعه دهنده فناوری ایمپلنت مغزی «ایلان ماسک» در حال استخدام مدیر کارآزمایی بالینی است، درنتیجه به نظر می‌رسد این شرکت به هدف دیرینه خود برای کاشت تراشه در مغز انسان نزدیک‌تر می‌شود.

در توضیحات فرصت شغلی شرکت متعلق به ایلان ماسک، توضیح داده شده که متقاضی با «برخی از مبتکرانه‌ترین پزشکان و مهندسان برتر» و همچنین با «اولین شرکت کنندگان آزمایش بالینی نورالینک» از نزدیک همکاری خواهد کرد. علاوه بر این، در توضیحات آگهی آمده است که فرد متقاضی «تیمِ مسئول انجام تحقیقات بالینی» این شرکت را ایجاد و مدیریت خواهد کرد.

ایمپلنت مغزی نورالینک که در گذشته باعث شده بود تا میمون‌ها فقط با استفاده از افکار خود بازی‌های ویدیویی را تجربه کنند، برای کمک به درمان انواع اختلالات عصبی مانند «فلج کامل» طراحی شده است.

ایمپلنت مغز

ماه گذشته، ماسک به وال استریت ژورنال اعلام کرده بود که نیورالینک امیدوار است تا در سال 2022 دستگاه خود را در مغز انسان قرار دهد. با این وجود، او در گذشته نیز پیش‌بینی‌های مشابهی را انجام داده بود که در نهایت عملی نشده‌اند. برای مثال، سال 2019 در سخنرانی خود وعده داده بود که این دستگاه تا یک سال دیگر در جمجمه‌های انسان قرار خواهد گرفت.

اولین آزمایش انسانی این شرکت که باید پس از تایید سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) انجام شود، به عنوان آزمایش امکان‌سنجی شناخته می‌شود. سپس آزمایش بعدی پس از تایید نمونه اول توسط FDA انجام خواهد شد و از آن به عنوان تست دستگاه محوری (کارآزمایی بالینی فاز سوم) یاد می‌شود.

با این وجود هنوز مشخص نیست که نیورالینک در کدام مرحله این فرآیند قرار دارد.

سال گذشته، شرکت استرالیایی Synchron که در زمینه واسط مغز و رایانه (BCI) فعالیت می‌کند، اعلام کرد که FDA پژوهش امکان‌سنجی آن‌ها را تایید کرده است و ظاهرا این شرکت هم اکنون در مرحله استخدام قرار دارد. اخیرا یک مرد 62 ساله مبتلا به اسکلروز جانبی آمیوتروفیک (ALS) توانست برای اولین بار در جهان با کار گذاشتن ایمپلنت مغزی توییت خود را ارسال کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • avvvvab
    avvvvab | ۲ بهمن ۱۴۰۰

    سلام
    موافق دانشم بشرطی که افسارش بدست نظام ماسونی نباشد که مسلّط بر کلّ عالم است.
    اصلًا چرا بهبود یابد آن خرپول کلّاشی که خون ملّت را در شیشه کرده؟ تا باز به عصیان و گناهش ادامه دهد.
    - تند مرو! شاید که مادرزاد است.
    آری، قصدشان ظاهراً خوبی است. امّا اگر برای تجسّس [به بهانۀ واهی امنیّت] نیست، چرا بجای کاشت قطعۀ مخابراتی از پرتودرمانی، جرّاحی پاکسازی، پروتز مکانیکی و اندام حیوانی استفاده نمی‌کنند؟
    ما چرا برای درمان امراض از داروهای گیاهی و اخلاق‌درمانی مثل دعا (والدین، مظلومین و نفوس طیّبه) استفاده نکنیم؟ از صدقه و استغفار -که مانع و رادع بلاست- چرا غافلیم؟
    وَ إذا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفينِ (الشعراء ۸۰) یعنی مرض از من و شفاء از اوست: پیشگیری به از درمانست. پس، گنه مکن! تا سالم مانی.
    و السلام

مطالب پیشنهادی