ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

اولین دریافت‌کننده قلب خوک اصلاح ژنتیکی شده، دو ماه پس از جراحی درگذشت

نزدیک به دو ماه پیش برای اولین بار جراحان توانستند با موفقیت قلب خوک اصلاح ژنتیکی شده را به بیمار 57 ساله‌ای به نام «دیوید بنت» پیوند بزنند. اما وضعیت بنت چندین روز پیش رو ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۰:۴۲

نزدیک به دو ماه پیش برای اولین بار جراحان توانستند با موفقیت قلب خوک اصلاح ژنتیکی شده را به بیمار 57 ساله‌ای به نام «دیوید بنت» پیوند بزنند. اما وضعیت بنت چندین روز پیش رو به وخامت گذاشت و در نهایت در روز سه شنبه درگذشت.

بنت 57 ساله که ساکن مریلند بود، از بیماری شدید قلبی رنج می‌برد و به همین دلیل با دریافت قلب خوک اصلاح ژنتیکی شده موافقت کرد. بنت پیش از اینکه حاضر به دریافت قلب خوک شود، از چندین لیست انتظار دریافت قلب انسان رد شده بود.

علت مرگ بنت هنوز مشخص نیست

به گفته سخنگوی بیمارستان دانشگاه مریلند، در حال حاضر علت پس زدن ارگان خارجی توسط بدن بنت مشخص نیست:

«هیچ دلیل مشخصی در زمان مرگش تشخیص داده نشد.»

مقامات بیمارستان اطلاعات بیشتری درباره علت مرگ بنت منتشر نکرده‌اند، چرا پزشکان هنوز بدن او را بطور کامل معاینه نکرده‌اند. پزشکان می‌خواهند نتایج بررسی خود را در یک ژورنال پزشکی منتشر کنند.

دیوید بنت و دکتر بارتلی گریفیت

دکتر «بارتلی گریفیت»، جراحی که با موفقیت قلب خوک را به بنت پیوند زده بود، از دست دادن بنت را برای عوامل بیمارستان «ویران‌کننده» خواند:

«او ثابت کرد که یک بیمار شجاع و شریف است و تا انتها جنگید. آقای بنت بخاطر شجاعت و ثابت قدمی‌اش برای زندگی، توسط میلیون‌ها نفر در سراسر جهان شناخته شد.»

اگرچه بنت دو ماه پس از پیوند قلب خوک به بدنش درگذشت، اما این تازه اول راه است و پزشکان به آینده چنین رویکردی امیدوارند. یکی از دلایل امیدواری پزشکان، عدم پس زدن فوری قلب خوک توسط بنت بود و وی توانست دو ماه به زندگی ادامه دهد، هرچند از چند روز پیش حالش رو به وخامت رفت و در بیمارستان بسر می‌برد.

در حال حاضر افراد زیادی در سراسر جهان در صف دریافت قلب و البته دیگر ارگان‌های بدن قرار دارند و اگر بتوان اعضای بدن حیوانات را با اصلاح ژنتیکی به انسان پیوند زد، جان افراد بی‌شماری نجات پیدا می‌کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • realtime
    realtime | ۲۰ اسفند ۱۴۰۰

    یک خبر خیلی ناراحت کننده. واقعا حالم گرفته شد واقعا

  • molavy
    molavy | ۱۹ اسفند ۱۴۰۰

    یعنی چی نمی‌دونن چی شده، تو این دو ماه معاینه نمیکردن؟ الان یادشون افتاده

    • soroush_showbert
      soroush_showbert | ۱۹ اسفند ۱۴۰۰

      علت مرگش فعلا مشخص نیست

مطالب پیشنهادی