ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

دیمنسیتی 1050 معرفی شد؛ اولین تراشه 5G موج میلی‌متری مدیاتک

اگرچه مدت‌هاست مدیاتک مشغول تولید تراشه‌های مجهز به مودم 5G برای گوشی‌های هوشمند است، اما حالا برای اولین بار با دیمنسیتی 1050 اینترنت 5G موج میلی‌متری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. مدیاتک در سال‌های ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۰

اگرچه مدت‌هاست مدیاتک مشغول تولید تراشه‌های مجهز به مودم 5G برای گوشی‌های هوشمند است، اما حالا برای اولین بار با دیمنسیتی 1050 اینترنت 5G موج میلی‌متری را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

مدیاتک در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در بازار تراشه‌ها داشته و در سبد محصولاتش چیپ‌های مختلفی از پایین‌رده تا پرچمدار دارد. اما در میان آن‌ها جای خالی یک تراشه موج میلی‌متری احساس می‌شد که حالا مدیاتک با محصول جدیدش این خلا را پر می‌کند.

مشخصات مدیاتک دیمنسیتی 1050

تراشه جدید مدیاتک از 8 هسته بهره می‌برد و با لیتوگرافی 6 نانومتری TSMC به تولید می‌رسد. این چیپ از شبکه 5G موج میلی‌متری به همراه فرکانس زیر 6 گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند.

اینترنت 5G موج میلی‌متری سرعت بالاتری نسبت به شبکه‌های زیر 6 گیگاهرتز دارد، اما این فناوری از مشکلاتی مانند برد محدود و همچنین محدودیت در نفوذ به محیط‌‎های بسته رنج می‌برد. بنابراین تراشه‌های موج میلی‌متری باید از باندهای زیر 6 گیگاهرتز هم پشتیبانی کنند تا کاربران بسته به موقعیت خود، عملکرد مناسبی را تجربه کنند. در همین راستا در چیپ جدید مدیاتک این فناوری‌ها ترکیب شده‌اند.

دیمنسیتی 1050 به پردازشگر گرافیکی Mali-G610 به همراه HyperEngine 5.0 مجهز شده و حداکثر از نمایشگر با رزولوشن فول اچ‌دی پلاس، رفرش ریت 144 هرتز، +HDR10 و دالبی ویژن پشتیبانی می‌کنند. دستگاه‌های مجهز به این تراشه می‌توانند از رم LPDDR5 و حافظه داخلی UFS 3.1 بهره ببرند.

از سایر ویژگی‌های این چیپ جدید می‌توان به پشتیبانی از دوربین اصلی 108 مگاپیکسلی، بلوتوث 5.2 و وای فای 6E 2×2 اشاره کرد.

دستگاه‌های مجهز به این تراشه در فصل سوم سال جاری میلادی از راه می‌رسند و به علت پشتیبانی از شبکه موج میلی‌متری، می‌توانند حضور گسترده‌تری در بازارهای غربی از جمله ایالات متحده داشته باشند. این موضوع می‌تواند نشان‌دهنده کاهش سهم تراشه‌های کوالکام در بازار باشد، هرچند این کمپانی احتمالا همچنان تا مدت‌ها در بازار چیپ‌های پرچمدار حکمرانی خواهد کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • Mhbch
    Mhbch | ۲ خرداد ۱۴۰۱

    سلام.
    پردازنده گرافیکی Mali-G610 MC3 GPU هست.
    اصلاح بفرمایید.
    ممنون

مطالب پیشنهادی