ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

علمی

ارتش آمریکا می‌خواهد پهپادها را هنگام پرواز به صورت بی‌سیم شارژ کند

محققان آژانس پروژه‌های پژوهشی پیشرفته دفاعی یا دارپا (DARPA) می‌خواهند هواپیماهای سوخت‌رسانی هوایی را برای شارژ بی‌سیم پهپادها به «چشمه‌های انرژی هوابرد» تبدیل کنند و البته برای چنین کاری، از عموم افراد درخواست کمک کرده‌اند. ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۲۲:۳۰

محققان آژانس پروژه‌های پژوهشی پیشرفته دفاعی یا دارپا (DARPA) می‌خواهند هواپیماهای سوخت‌رسانی هوایی را برای شارژ بی‌سیم پهپادها به «چشمه‌های انرژی هوابرد» تبدیل کنند و البته برای چنین کاری، از عموم افراد درخواست کمک کرده‌اند.

دارپا با انتشار یک درخواست برای اطلاعات (RFI) از افراد توانمند در این حوزه و البته مشتاق کار در چنین زمینه‌ای، خواسته در این پروژه همکاری داشته باشند. البته سیستم موردنظر افراد باید روی سیستم‌های سوخت‌رسانی موجود (هواپیماهای KC-46 و KC-135) سوار شوند و قادر به انتقال 100 کیلووات توان باشد.

مدت‌هاست ارتش‌های دنیا از سیستم سوخت‌گیری یا سوخت‌رسانی هوایی استفاده می‌کنند و تاریخ توسعه چنین سیستمی به دهه 20 میلادی برمی‌گردد. با این حال، این سیستم نیاز به تجهیزات مختلفی (برای انتقال سوخت) دارد و دارپا نمی‌خواهد برای سیستم جدیدش به این تجهیزات وابسته باشد.

دارپا و شارژ بی‌سیم پهپاد

دارپا در پروژه جدیدش به دنبال سیستم انتقال توان لیزری است و طبق RFI منتشر شده، وزارت دفاع آمریکا هم اکنون مشغول کار روی فناوری انتقال بی‌سیم انرژی برای سیستم‌های هوایی بدون سرنشین است. چنین سیستمی مزایای زیادی می‌تواند داشته باشد.

اگر بتوان پهپادها را هنگام پرواز به صورت بی‌سیم شارژ کرد، دیگر نیاز به استفاده از باتری‌های حجیم در آن‌ها نیست و می‌توان آن‌ها را سبک‌تر کرد. در سوی دیگر اگر همچنان پهپادی باتری حجیمی داشته باشد، با سیستم جدید می‌تواند مدت زمان بیشتری در عملیات مشارکت داشته باشد.

اگرچه به نظر می‌رسد در این پروژه با یک فناوری روبه‌رو هستیم که هنوز اختراع نشده، اما دارپا وقت را هدر نداده و شروع به جمع‌آوری طرح‌های اولیه چنین سیستمی کرده و روی سه موضوع تمرکز دارد.

دارپا می‌خواهد این فناوری بتواند تجهیزات را شناسایی کنونی کند و همچنین بداند که تکنولوژی مدنظر محققان چقدر انرژی می‌تواند تولید کند. البته دارپا به دنبال سیستمی است که بتواند 100 کیلووات یا بیشتر انرژی به صورت موج لیرزی تولید کند. این سازمان همچنین به دنبال سیستم لیزری است که بتواند چنین حجمی انرژی را منتقل کند. ترکیب این سیستم‌ها، سومین نیاز دارپا را برطرف می‌کند و باید آن‌ها در محیط‌های مرتبط، عملکرد موفقی داشته باشند.

دارپا در این پروژه نه تنها به دنبال طرح‌هایی است که تا جای ممکن عملی باشند، بلکه زمان زیادی برای ارسال طرح‌ها هم درنظر نگرفته و افراد علاقه‌مند تنها تا 11 ژوئیه (20 تیر) می‌توانند طرح‌های خود را ارسال کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • molavy
    molavy | ۳۱ خرداد ۱۴۰۱

    باید بمب ها و موشک و پهپاد های بیشتری بسازن، جهان به غذا الان نیاز نداره، به چند تا انفجار هسته ای تو کشور های جهان سوم نیاز داره تا مشکل غذا حل بشه

    • امید هارونی
      امید هارونی | ۱ تیر ۱۴۰۱

      چند انفجار هسته ای توی آمریکا هم میتونه مشکل کل جهان رو رفع کنه

مطالب پیشنهادی