یکی از تامینکنندگان چینی اپل در تایوان به سرقت اسرار تجاری محکوم شد
شرکت چینی Luxshare که یکی از تامینکنندگان اپل در زمینه ساخت ایرپاد و برخی قطعات آیفون، آیپد و مک به شمار میرود، توسط چند دادستان تایوانی به سرقت اطلاعات حساس تجاری از یک تامینکننده محلی ...
شرکت چینی Luxshare که یکی از تامینکنندگان اپل در زمینه ساخت ایرپاد و برخی قطعات آیفون، آیپد و مک به شمار میرود، توسط چند دادستان تایوانی به سرقت اطلاعات حساس تجاری از یک تامینکننده محلی و همچنین تحت فشار قرار دادن کارکنان جهت دریافت سفارشهای اپل متهم شد.
به گزارش رویترز، 14 نفر از مقامات Luxshare در شکایت مذکور مورد پیگرد قانونی قرار گرفتهاند و در سوی دیگر دولت تایوان قصد دارد تا آنچه که «فعالیتهای پنهانی و غیرقانونی موسسات چینی در زمینه شکار استعدادهای این کشور و آسیبرسانی به توانمندیهای تایوان در حوزه فناوری» محسوب میشود، متوقف سازد.
ظاهرا ماجرا از جایی آغاز شد که دادستانها پس از یک سال و نیم بررسی متوجه شدند شرکت چینی Luxshare که یکی از تامینکنندگان اپل نیز محسوب میشود، یکی از شرکتهای رقیب تایوانی به نام Catcher Technology را هدف قرار داده تا به سرعت وارد زنجیره تولید اپل شود و سفارشهای این غول فناوری آمریکایی را از آن خود کند.
بدین ترتیب Luxshare تلاش کرده تا تیم تحقیق و توسعه «کچر» در چین را با وعده حقوق بالا به جبهه خود بکشاند و اسرار تجاری این شرکت تایوانی را به سرقت ببرد، امری که به گفته دادستانها منجر به ضرر مالی هنگفتی شده است.
اطلاعات تکمیلی از پرونده حقوقی تامینکننده اپل
گفتنی است که تاکنون نه اپل و نه Luxshare توضیحی در خصوص اتهامات مذکور ارائه ندادهاند، با این وجود طبق گزارشاتی که یکی دو سال پیش منتشر شدند ظاهرا اپل سابقه خوبی در این زمینه ندارد و در گزارشهای مذکور ادعا شده بود که این شرکت، کمپانیهای چینی را به گسترش و دستاندازی به قلمرو فاکسکان تشویق کرده بود.
این در حالی است که امروزه کمپانیهای چینی نه تنها قطعات آیفون 13 را تولید میکنند بلکه در تولید انبوه آیفون 14 هم شریک خواهند بود و علاوه بر این ممکن است در پروژههای تولید اپل واچ و خودروی برقی احتمالی اپل نیز حضور پیدا کنند.
به گفته «بنجامین مایو»، یکی از خبرنگاران حوزه فناوری اپل جهت دستیابی به کیفیت حداکثری در ساخت قطعات به دنبال تامینکنندگان متعدد و متنوعی میگردد، به شکلی که گاهی اوقات حتی از سرمایه خود خرج میکند تا با چند تامینکننده خاص وارد همکاری شود.
اپل در سال 2018 حق مالکیت «توشیبا مموری» را خرید تا در بازارهای NAND (یکی از دو گونه موجود حافظه فلش) به رقابت بپردازد، این شرکت همچنین با سرمایهگذاری میلیونها دلاری در Japan Display تلاش کرد تا عرصه را بر سامسونگ و سلطه نمایشگرهای OLED آن تنگ کند.
با این وجود Catcher Technology که از قرار معلوم تازهترین قربانی این جنگ تجاری است اعلام کرده که بهکارگیری و بهبود روشهای محافظتی از اسرار تجاری و حقوق مالکیت فکری خود را ادامه خواهد داد و هر مورد نقض قوانین را نیز با جدیت مورد بررسی قرار میدهد.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.