ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

ایلان ماسک: اینترنت ماهواره‌ای استارلینک برای ایران فعال می‌شود

ایلان ماسک در پاسخ به توییت وزیر امور خارجه آمریکا گفته استارلینک برای ایران فعال می‌شود.

محمد قریشی
محمد قریشی منتشر شده در 1 مهر 1401  |  23:44

وزارت خزانه‌داری آمریکا ساعاتی پیش برخی تحریم‌های تکنولوژی مربوط به ایران را لغو کرد. بر این اساس، بسیاری از شرکت‌های خارجی اجازه پیدا می‌کنند خدمات خود را در اختیار کاربران و کسب‌وکارهای ایرانی قرار دهند که یکی از آن‌ها، اسپیس ایکس و اینترنت ماهواره‌ای استارلینک این شرکت است.

«آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا در توییتی به لغو همین تحریم‌ها جهت گردش آزاد اطلاعات در ایران اشاره کرده بود که در پاسخ به توییت او، «ایلان ماسک»، یک خبر مهم را اعلام کرد: «فعال‌سازی اینترنت ماهواره‌ای برای ایران.»

اما از سوی دیگر «عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات نیز به تازگی گفته بود که بر اساس ضوابط «شورای عالی فضای مجازی ایران»، استارلینک نمی‌تواند بدون مجوز کارش را در ایران آغاز کند و این موضوع از سوی ایران به اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) اعلام شده است.

زارع‌پور ظهر روز چهارشنبه (۳۰ شهریور) ضمن اشاره به اینکه «کسی به دنبال قطع اینترنت نیست»، گفته بود ارائه اینترنت ماهواره‌ای نیاز به دریافت مجوز از ایران دارد و از طرف دیگر به دلیل ناقص بودن پوشش استارلینک، بعید می‌داند اینترنت ماهواره‌ای این شرکت به این زودی‌ها بتواند در ایران سرویس دهد.

در کنار این دعوای حقوقی البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که استفاده از استارلینک بدون تجهیزات دریافت سیگنال اینترنت ماهواره‌ای ممکن نیست.

محمد قریشی
محمد قریشی

    از سال ۹۵ وارد دنیای رسانه‌ شدم و شروع به همکاری با رسانه‌های حوزه تکنولوژی کردم. از سال ۹۸ به دیجیاتو پیوستم و فعالیت خودم رو به‌عنوان نویسنده شروع کردم. در ادامه دبیر تحریریه شدم و درحال‌حاضر بیش از دو ساله که به‌عنوان دبیر ارشد دیجیاتو فعالیت می‌کنم.

    دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
    نظرات ثبت شده (8 مورد)
    • Nnb

      سازمانهای بین المللی خودشان را موظف میدانند که به کمک آزادی بیان بیایند

    • Monster Mi11 ultra

      پس فاتحه صیانت خونده شد.🤲

    • molavy

      ، ناجی ملت ها ،آبریکا

    • goodarz

      کی فعال میشه از شر نت آشغال خلاص بشیم

    • مهدی

      اینا چرا همش تو شرایط اعتراضات میان به دادمون میرسن
      چرا تو زمانهای معمول خبری ازشون نیست؟

      • Saeid

        این بار اول هست که واقعا اقدام کردن نه فقط محکوم و حرف. این سری متفاوته.

      • realtime

        چون وقتی خبری نیست یعنی مردم راضین:|

      • Monster Mi11 ultra

        همین که اینا به داد ما میرسن بهتر از اون ادمی هست که نظر سنجی می‌زاره موافقان و مخالفان طرح صیانت بعد پایان نظر سنجی میگه همه ربات بودن

    مطالب پیشنهادی