ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

استیو جابز
تکنولوژی

هوش مصنوعی استیو جابز را برای یک مصاحبه صوتی زنده کرد!

پادکستی که به تازگی منتشر شده، صدای هوش مصنوعی استیو جابز و جو روگن را برای یک مصاحبه مقابل یکدیگر قرار داده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰

به تازگی پادکست عجیبی منتشر شده که استیو جابز، موسس فقید اپل را از زیر خاک بیرون آورده و به گفتگو نشانده است. این پادکست مصاحبه‌ای صوتی میان دو هوش مصنوعی است که از یک طرف «جو روگن» و در طرف دیگر استیو جابز را به مخاطب ارائه می‌کند.

شرکت Podcast.ai توضیح می‌دهد که این پادکست چیست و چگونه تولید شده است:

«Podcast.ai یک پادکست هفتگی است که به‌طور عمیق موضوعات تازه‌ ساخته‌ هوش مصنوعی را بررسی می‌کند. هر قسمت با استفاده از صداهای واقع‌گرایانه play.ht رندر شده و متن آن‌ها با کمک مدل‌های زبانی پیشرفته به وجود آمده است. برای مثال، قسمت استیو جابز با کمک بیوگرافی و تمام صداهای موجود از او ساخته شده تا هوش مصنوعی بتواند مدیرعامل سابق اپل را دوباره زنده کند.»

هوش مصنوعی در شبیه‌سازی استیو جابز مشکلاتی داشته است

این شرکت می‌گوید برای قسمت اول به سراغ استیو جابز رفته چون قصد داشته محتوایی الهام‌بخش تولید کند و هیچ‌کس به اندازه بنیان‌گذار اپل برای نمایش این ایده مناسب‌تر نبوده است. البته صداها هنوز کمی اشکال دارند و می‌توان رباتی بودنشان را تشخیص داد. حرف‌ها گاهی اوقات با محتوای گفتگو تطبیق ندارند و سرعت ادای کلمات از تنوع کافی بهره نمی‌برد.

استیو جابز قلابی

با این حال، تحسین‌برانگیز است که صداها چقدر به واقعیت نزدیک شده‌اند. البته به نظر می‌آید که این محتواها به‌طور کامل توسط هوش مصنوعی تولید نشده‌اند و بخشی از آن‌ها از اصوات قبلی به این پادکست آمده‌اند. به عبارت دیگر، هوش مصنوعی کلیدواژه خود را انتخاب کرده و بعد به دنبال نقل قول‌های حقیقی درباره آن موضوع گشته است.

هوش مصنوعی پیش‌تر هم دست به انتشار محتوا در قالب مقاله و خبر زده بود، ولی مثلا در زمینه اخبار مجموعه‌ای از اعداد و اسم‌ها وجود دارد که در قالب‌های مشخص به راحتی می‌توانند کنار یکدیگر قرار بگیرند. منتها تولید گفتگوهای پویا کار بسیار سخت‌تری است و احتمالا به آموزش‌های بیشتری نیاز دارد تا نقایص خود را برطرف کند. برای شنیدن این پادکست به این لینک مراجعه کنید.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی