ایلان ماسک: استارلینک در ایران فعال است
ایلان ماسک در پاسخ به کاربری که از وضعیت استارلینک در ایران پرسیده بود، اعلام کرد چند ترمینال «فعال» اینترنت استارلینک در ایران وجود دارد.
ایلان ماسک در پاسخ به کاربری که از وضعیت استارلینک در ایران پرسیده بود، اعلام کرد چند ترمینال «فعال» اینترنت ماهوارهای استارلینک در ایران وجود دارد.
ایلان ماسک ۲۳ سپتامبر (۱ مهر) برای اولین بار رسما خبر داد که اینترنت ماهوارهای استارلینک برای ایران فعال میشود. در حالی که دو روز قبل و در ۳۰ شهریور، «عیسی زارعپور» وزیر ارتباطات در مصاحبهای گفته بود بعید میداند استارلینک به این زودیها بتواند در ایران فعال شود چون سرویسش کامل نیست. وزیر ارتباطات همینطور گفته بود هر شرکت خارجی برای ارائه اینترنت ماهوارهای در کشور باید از ایران کسب مجوز کند.
اینترنت ماهوارهای استارلینک در ایران
در تاریخ 29 شهریورماه، ایلان ماسک در توییتی اعلام کرد خدمات استارلینک در قطب جنوب فعال شده است. در زیر همین توییت، کاربری از وی پرسیده بود که آیا از نظر فنی امکان ارائه خدمات استارلینک به کاربران ایرانی وجود دارد یا خیر. مدیرعامل اسپیس ایکس در پاسخ به این سوال گفته بود استارلینک خواستار معافیت از تحریمها خواهد شد.
در ادامه، وزارت خزانهداری آمریکا اول مهرماه برخی تحریمهای تکنولوژی مربوط به ایران را لغو کرد. به موجب این تصمیم، بسیاری از شرکتهای خارجی در ایران اجازه پیدا میکنند و میتوانند خدمات خود را در اختیار کاربران و کسبوکارهای ایرانی قرار دهند. یکی از این شرکتها، اسپیس ایکس و اینترنت ماهوارهای استارلینک است.
بروزرسانی مجوز شامل دستگاههای مختلفی میشود. گوشیهای هوشمند، دستیارهای شخصی دیجیتال، سیمکارت، گوشیهای ماهوارهای، سخت افزارهای مربوط به BGAN، تجهیزات رادیویی، مودمهای مصرفی، اکسس پونتهای وایفای، ترمینالهای ماهوارهای مصرفی، لپتاپها، تبلتها، آنتیویروسها، سیستم عاملها و ابزارهای تغییر آیپی میشود.
این خبر در حالی منتشر شد که «عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات در تاریخ 30 شهریورماه اعلام کرد که بر اساس ضوابط «شورای عالی فضای مجازی ایران»، استارلینک نمیتواند بدون مجوز کارش را در ایران آغاز کند و این موضوع از سوی ایران به اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) اعلام شده است.
درنهایت باید دید این موضوع به چه سمت و سویی حرکت خواهد کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
دیگ از ی وزیر بی سواد بیشتر از این انتظار نمیره
با توجه به هزینه حدودا 30 میلیون تونی تجهیزات استارلینک فارغ از هزینه اشتراک بالا معلوم میشه چه کسانی میتونن از این سرویس استفاده کنن
"در مصاحبهای گفته بود بعید میداند استارلینک به این زودیها بتواند در ایران فعال شود"
یعنی اعتبار حرف مسئول ایرانی منفی 100% هرچی گفت بدون کاملا برعکسش الان اتفاق افتاده...