وزیر ارتباطات: مردم به پلتفرمهای بومی اعتماد خواهند کرد
زارع پور تاکید دارد سه موضوع کیفیت برتر و مزیت رقابتی بیشتر نسبت به مدل خارجی و محفوظ بودن اطلاعات کاربران باعث اعتماد مردم میشود.
«عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه رونمایی از طرح حمایت از کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال کشور، اعلام کرد که مردم حتما از پلتفرمهای بومی استقبال خواهند کرد چرا که بحث کیفیت در این پلتفرمها مد نظر قرار گرفته است. او تاکید کرد پلتفرمهای بومی قرار است که مزیت بیشتری نسبت به مدلهای خارجی داشته باشد و خاطر نشان کرد که محفوظ بودن اطلاعات مردم نیز کاری خواهد کرد تا آنها به کسب و کارهای بومی اعتماد کنند.
«عیسی زارع پور» در حاشیه مراسم رونمایی از طرح حمایت از مشاغل اینترنتی، در پاسخ به سوال دیجیاتو مبنی بر اینکه چگونه اعتماد مردم را برای استفاده از پلتفرمهای داخلی جلب میکنید، گفت: «ما سه موضوع را در مورد همه پلتفرمهای داخلی، چه شبکه اجتماعی چه خدماترسان، در دستور کار قرار دادهایم که اگر محقق شوند، مردم عزیز ما حتما استقبال خواهند کرد. بحث اول کیفیت است یعنی اگر پلتفرمی را راهاندازی میکنیم نه تنها به اندازه مشابه خارجی کیفیت داشته باشد بلکه کیفیتش بیشتر باشد. دوم اینکه نسبت به نمونه بینالمللی مزیت و قابلیتهای جدیدی داشته باشد. سومین موضوع که به نظرم مهم نیز هست، اعتماد مردم است که با محفوظ بودن اطلاعاتشان در این پلتفرمها، مردم میتوانند به آنها اعتماد کنند.»
او با بیان اینکه برای هر سه موضوع تدبیر کردهاند، وعده داد به زودی لایحه حفاظت از دادهها و حریم خصوصی کاربران که آماده شده به دولت میرود تا خیال مردم در این زمینه آسوده شود.
گفتنی است رئیس سازمان فناوری اطلاعات 20 بهمن ماه سال 1400 اعلام کرده بود این لایحه تا پایان سال 1400 آماده خواهد شد.
اما آیا طرح حمایت از کسبوکارها منجر به انحصار برای پلتفرمهای خاص نمیشود؟ زارعپور در پاسخ به این سوال دیجیاتو گفت آییننامه را به شکلی پیشبینی کردهاند تا به هیچ وجه انحصار ایجاد نشود: «ما فضا را برای پلتفرمهای مشروع که شرایط و ضوابط را دارند، باز گذاشتیم. این روزها مشاهده میکنید در حال حمایت از 4-5 پیام رسان و شبکه اجتماعی داخلی هستیم تا هر کدام که مورد اقبال مردم واقع شدند، بتوانند فضای رقابت را به خودشان اختصاص دهند.»
او با تاکید بر اینکه نظر مردم و انتخابشان برای آنها بسیار حائز اهمیت است بار دیگر اظهار داشت شرایط را به گونهای خواهند چید تا انحصار ایجاد نشود.
در پایان خاطر نشان میشود وزیر ارتباطات، سوال دیجیاتو مبنی بر اینکه «با توجه به یک رای وزارت ارتباطات در کارگروه فیلترینگ، همان یک رای شما برای ادامه فیلتر اینستاگرام و واتساپ چیست؟» را بی پاسخ گذاشت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
نصف بیشتر لیست تماس من که یکی دو تا پیام رسان داخلی نصب کردن
اره بابا اعتماد میکنند انگار نه انگار که سرنوشت چند میلیون خانواده درگرو این پیامرسان ها بوده
بخشی از جامعه کلا از تولید داخلی متنفر هستند که تکلیفشان مشخص... بخشی هم اولویت اولشان در هر چیزی حمایت از تولید داخل پس آنها هم تکلیفشان روشن خواهد بود...
و اما درصد قابل توجهی در صورتی که با محصول کارآمد و پیشرفته روبرو شوند قطعا استقبال خواهند کرد.
به امید رونق کسب و کار و روز به روز بهتر شدن...
موفق باشید