ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ایلان ماسک
کسب و کار

ایلان ماسک در یک روز ۸.۶ میلیارد دلار از ثروت خود را از دست داد

خرید توییتر و سقوط شدید سهام تسلا باعث شده تا ایلان ماسک در ۲۰۲۲ حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از ثروت خود را از دست بدهد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰

خرید توییتر و سقوط شدید سهام تسلا باعث شده است تا ایلان ماسک در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از ثروت خود را از دست بدهد. طی یک هفته گذشته نیز ارزش سهام تسلا به پایین‌ترین سطح خود در دو سال گذشته رسید و ایلان ماسک تنها در یک روز حدود ۸.۶ میلیارد دلار از ثروت خود را از دست داد. 

برآوردهای بلومبرگ و فوربز نشان می‌دهند ثروت ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، اسپیس ایکس و توییتر در سال جاری به حدود ۱۷۰ تا ۱۸۲ میلیارد دلار می‌رسد. این در حالی است که رقم تخمینی درآمد وی در نوامبر ۲۰۲۱ به رقمی در حدود ۳۴۰ میلیارد دلار رسیده بود که نشان می‌دهد وی در عرض حدود یک سال، ۱۰۰ میلیارد دلار از دست داده است.

ایلان ماسک

ایلان ماسک در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از دست داده است

براساس گزارش بلومبرگ، ایلان ماسک حدود ۱۵ درصد از سهام تسلا را در اختیار دارد و حالا ارزش سهام این شرکت در حدود ۵۸.۰۳ درصد کاهش یافته است. وی حدود ۱۵.۵ میلیارد دلار از سهام تسلا را برای تأمین مالی خرید توییتر فروخت. محدودیت‌های کرونایی در چین از یک طرف و فراخوان مربوط به ۳۰۰ هزار خودروی تسلا به‌دلیل معیوب‌بودن چراغ‌های عقب از سوی دیگر در کنار افزایش سرسام‌آور هزینه‌ها باعث شده است تا تسلا با کاهش درآمد روبه‌رو شود.

ایلان ماسک با خرید توییتر به ارزش ۴۴ میلیارد دلار، بزرگ‌ترین رقم خرید فردی برای یک شرکت فناوری را در تاریخ پرداخت کرد. با وجودی که وی در سالی که گذشت ناکامی‌های زیادی را تجربه کرد، اما همچنان ثروتمندترین فرد جهان است و ثروت بیشتری نسبت به نفر دوم فهرست ثروتمندترین افراد جهان دارد.

به گزارش بلومبرگ، ایلان ماسک تنها فرد فعال در حوزه فناوری نیست که در سال جاری میلادی دارایی خود را از دست می‌دهد؛ مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، جف بزوس، بنیان‌گذار آمازون و لری پیج، بنیان‌گذار آلفابت نیز شکست‌های مالی قابل توجهی را تجربه کرده‌اند. 

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی