ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

المپیک
علمی

مطالعه جدید: یک‌چهارم ورزشکاران المپیک در سنین بالا از آرتروز رنج می‌برند

از هر چهار ورزشکار المپیکی، یک نفر آنها در سنین بالا از بیماری «استئوآرتریت»، شایع‌ترین نوع آرتروز همراه با درد مفاصل رنج می‌برند.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۰

مطالعه جدیدی نشان می‌دهد از هر چهار ورزشکار المپیکی، یک نفر آنها در سنین بالا از بیماری «استئوآرتریت»، شایع‌ترین نوع آرتروز همراه با درد مفاصل رنج می‌برد.

براساس نتایج این تحقیق، ورزشکاران حرفه‌ای که آسیب‌های ورزشی را در طول دوران فعالیت‌های حرفه‌ای خود تجربه کرده‌اند، در مقایسه با سایر افراد، بیشتر در معرض خطر ابتلا به آتروز زانو، لگن و آتروز شانه پس از آسیب‌دیدگی شانه قرار دارند.

در این مطالعه، ورزشکارانی که در سطح مسابقات المپیک و در ۵۷ رشته ورزشی از جمله دو و میدانی، قایقرانی و اسکی شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار داده است. نتایج نشان می‌دهد یک‌چهارم این ورزشکاران بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به کمردرد و آرتروز قرار دارند.

محققان امیدوار هستند این یافته‌ها به توسعه رویکردهای جدیدی در پیشگیری از آسیب ورزشکاران در زمانی که مشغول فعالیت حرفه‌ای ورزشی هستند و نیز در سنین بالاتر و دوران بازنشستگی کمک کند.

ورزشکاران المپیک و خطر ابتلا به آرتروز در سنین بالا

مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه ادینبورگ انجام شده است. تحقیق مذکور یکی از بزرگ‌ترین بررسی‌های بین‌المللی انجام‌شده در نوع خود و اولین مطالعه‌ای است که پیامدهای آرتروز و درد مفاصل را روی ورزشکاران حرفه‌ای در سنین بالا بررسی می‌کند.

محققان ۳۳۵۷ ورزشکار المپیکی بازنشسته در سنین حدود ۴۵ سال را از نظر سلامت استخوان‌ها، مفاصل، ماهیچه‌ها و ستون فقرات مورد بررسی قرار دادند. از شرکت کنندگان در این مطالعه پرسیده شد که آیا در حال حاضر از درد مفاصل رنج می‌برند یا بیماری استئوآرتریت دارند یا خیر. برای مقایسه، روی ۱۷۳۵ نفر فرد غیر ورزشکار حرفه‌ای در سنین حدود ۴۱ سال نیز بررسی‌ها و سؤالات مشابهی انجام شد.

محققان از مدل‌های آماری برای مقایسه این گروه کمک گرفتند. همچنین تیم تحقیقاتی عواملی مانند آسیب ورزشی، سن، جنسیت و چاقی را نیز در این بررسی مورد توجه قرار دادند. آنها دریافتند که مشکلاتی در زانو، ستون فقرات کمر و شانه بیشترین آمار آسیب‌دیدگی ورزشکاران المپیکی است.

این تحقیق نشان داد که پس از یک آسیب مفصلی، ورزشکاران المپیکی بیشتر از سایر افراد که آسیب مشابهی دیده‌اند، در معرض خطر ابتلا به آتروز قرار دارند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی