ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

Sustainability
تکنولوژی

ماشین لباسشویی جدید سامسونگ برای محافظت از محیط‌زیست، از انتشار میکروپلاستیک‌ها جلوگیری می‌کند

هم‌زمان با نمایشگاه CES 2023، سامسونگ یک فناوری برای ماشین لباسشویی‌ توسعه داده است که مانع انتشار میکروپلاستیک‌‌های آلوده به فاضلاب می‌‌شود.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۱۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۰

هم‌زمان با نمایشگاه CES 2023، سامسونگ یک فناوری برای ماشین لباسشویی‌ توسعه داده است که مانع از انتشار میکروپلاستیک‌‌های آلوده به فاضلاب می‌‌شود. در‌واقع میکروپلاستیک‌های جداشده از لباس‌ها توسط این فناوری، در داخل ماشین لباسشویی جمع‌آوری شده و از طریق فاضلاب در طبیعت رها نمی‌شوند.

لباس‌هایی که با الیاف طبیعی تولید شده‌اند، با هر‌بار شست‌وشو می‌توانند به محصولاتی تبدیل شوند که در محیط‌زیست قابل‌تجزیه‌شدن نیستند. آلودگی‌های میکروپلاستیک‌ها بحرانی برای جهان محسوب می‌شود و حالا غول فناوری کره‌ای با توسعه فناوری جدیدی در تلاش است روند شست‌وشوی لباس‌ها را به‌گونه‌ای ارتقا دهد تا میزان میکروپلاستیک‌های حاصل از شست‌وشوی آن‌ها کاهش پیدا کند.

توسعه ماشین لباسشویی دوستدار محیط‌زیست سامسونگ

ماشین لباسشویی جدید سامسونگ دارای دو ویژگی جدید است. ویژگی اول، فیلتری است که می‌توان آن را به هر ماشین لباسشویی اضافه کرد. درواقع این فیلتر می‌تواند ذرات میکروپلاستیک را از لباس‌ها کثیف جدا کند. ویژگی دوم نیز شست‌وشوی تخصصی دستگاه است که آلودگی میکروپلاستیک‌ها را به نصف کاهش می‌دهد. درواقع لباس‌هایی که با الیاف طبیعی تهیه شده‌اند، در اثر شست‌وشو با این ماشین لباسشویی آسیب نمی‌بینند و میکروپلاستیک تولید نمی‌کنند.

سامسونگ ادعا می‌کند بیش از یک سال است که روی توسعه چنین دستگاهی کار می‌کند و هدف از انجام این کار را کمک به محیط‌زیست اعلام کرده است.

شاید این سؤال پیش بیاید که وقتی ماشین لباسشویی لباس‌های ما را می‌شوید، چگونه میکروپلاستیک تولید می‌شود؟ هنگام شست‌وشو، اصطکاک باعث می‌شود که مواد مصنوعی مانند پلی‌استر و میکروپلاستیک‌ها آزاد شده و این تکه‌های کوچک از طریق سیستم‌های فاضلاب به اقیانوس سرازیر شوند و بااین‌حساب، این ذرات در همه جا منتشر می‌شوند.

داده‌های مربوط به 17 مطالعه آزمایشگاهی نشان می‌دهد که میکروپلاستیک‌ها علاوه بر آسیب‌رساندن به حیات‌وحش، می‌توانند به سلول‌های انسانی آسیب برسانند و واکنش‌های آلرژیک ایجاد کنند.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی