ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مدیاتک انویدیا
تکنولوژی

تراشه‌های پرچمدار مدیاتک احتمالاً در سال 2024 به پردازشگر گرافیکی انویدیا مجهز می‌شوند

اگر این همکاری صحت داشته باشد، احتمالاً گرافیک گوشی‌های هوشمند متحول می‌شود.

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۷ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۲:۳۰

طبق ادعای منابع صنعتی، پردازشگر گرافیکی مبتنی بر هوش مصنوعی انویدیا به تراشه‌های پرچمدار مدیاتک برای گوشی‌های هوشمند راه پیدا می‌کند که می‌تواند به نفع هر دو شرکت و البته مصرف‌کنندگان باشد.

مدیاتک در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیری را تجربه کرده و قدرت تراشه‌هایش را به‌طور قابل‌توجهی افزایش داشته است. بااین‌حال، همچنان در بخش پردازشگر گرافیکی نمی‌تواند با کوالکام و اپل رقابت کند. درحالی‌که چیپ دایمنسیتی 9200 به‌عنوان جدیدترین تراشه پرچمدار مدیاتک قدرت پردازشی بالایی دارد، اما در بخش GPU رقابت را به کوالکام واگذار می‌کند.

همکاری مدیاتک با انویدیا برای تراشه‌های گوشی‌های هوشمند می‌تواند این شرکت را در رده یکسان با کوالکام یا حتی بالاتر قرار دهد. اگرچه تا به امروز مدیاتک این همکاری را رد کرده است، اما با توجه به اینکه تراشه‌های مخصوص کروم‌بوک این شرکت با GPU انویدیا جفت شده‌اند، احتمال آمدن پردازشگر گرافیکی انویدیا به چیپ‌های گوشی‌های هوشمند آن وجود دارد.

همکاری احتمالی انویدیا و مدیاتک می‌تواند قدرت گرافیکی گوشی‌ها را وارد سطح جدیدی کند

تراشه مدیاتک

در صورتی که گزارش اخیر صحت داشته باشد و پردازشگر گرافیکی انویدیا به تراشه‌های مدیاتک راه پیدا کند، کاربران با قدرت بالاتری روبه‌رو می‌شوند و همچنین توانایی‌های هوش مصنوعی جدیدی را تجربه خواهند کرد. انویدیا می‌تواند از فناوری‌های هوش مصنوعی مشابه با هسته‌های تنسور در گرافیک‌های جی‌فورس RTX در تراشه‌های مدیاتک استفاده کند. حتی این احتمال وجود دارد که انویدیا یکی از معماری‌های گرافیکی‌اش برای کامپیوترها را به گوشی‌های هوشمند بیاورد.

در هر صورت اگر این همکاری صحت داشته باشد، احتمالاً گرافیک‌ گوشی‌های هوشمند متحول می‌شود و البته عملکرد مبتنی بر هوش مصنوعی چیپ‌های مدیاتک هم افزایش می‌یابد. بااین‌حال، بازار تراشه‌های گوشی‌های هوشمند شاهد یک همکاری ناموفق در این زمینه بوده است. سامسونگ با همکاری AMD، گرافیک RDNA2 را به چیپ اگزینوس آورد، اما نتوانست در بازار عملکرد خوبی از خودش نشان دهد. بنابراین باید منتظر ماند و دید همکاری احتمالی مدیاتک و انویدیا چه نتیجه‌ای خواهد داشت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی