ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

رمزنگاری توییتر
تکنولوژی

ایلان ماسک: توییتر به‌زودی دایرکت مسیج‌ها را رمزگذاری می‌کند

ایلان ماسک می‌گوید توییتر می‌خواهد تا انتهای ماه مارس از قابلیت‌های جدیدی برای بخش DM ازجمله رمزنگاری رونمایی کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰

توییتر از زمان ورود ایلان ماسک تغییرات زیادی داشته است تا شاید بتواند افراد بیشتری را به استفاده از این پلتفرم ترغیب کند. حالا مدیرعامل این شرکت اعلام کرده است که می‌خواهد تا اواسط فروردین‌ماه قابلیت‌هایی مثل رمزنگاری و واکنش به پیام‌ها با تمام ایموجی‌ها را به بخش دایرکت مسیج (DM) بیاورد.

ایلان ماسک تاکنون بارها گفته بود که می‌خواهد قابلیت پیام‌رسانی توییتر را ارتقا دهد و امنیت آن را بالا ببرد. او اکنون در توییت جدیدی دراین‌باره نوشته است: «هدفمان این است که قابلیت پاسخ‌دادن به پیام‌های خصوصی تکی، استفاده از ری‌اکشن با همه ایموجی‌ها و رمزنگاری را در ادامه ماه جاری [میلادی] عرضه کنیم.» کاربران درحال‌حاضر فقط می‌توانند با هفت ایموجی به پیام‌های خصوصی واکنش نشان دهند.

توییتر به‌سمت رقابت با پیام‌رسان‌های بزرگ حرکت می‌کند

قابلیت رمزنگاری سرتاسری به این معنا خواهد بود که هیچ‌کس به‌جز دو طرف گفت‌وگو نمی‌تواند محتوای پیام‌های شما را ببیند و حتی توییتر هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. درحال‌حاضر اپلیکیشن‌هایی مثل سیگنال و واتس‌اپ به‌طور پیش‌فرض از این ویژگی پشتیبانی می‌کنند.

به‌ عبارت دیگر، کارمندان توییتر درحال‌حاضر به‌صورت بالقوه می‌توانند محتواهای پیام‌های خصوصی شما را ببینند. هنوز مشخص نیست که با عرضه قابلیت رمزنگاری، این ویژگی به‌شکل پیش‌فرض برای همه کاربران فعال خواهد شد یا خیر. همچنین، نمی‌دانیم که این قابلیت برای چت‌های گروهی هم در دسترس قرار می‌گیرد یا خیر.

این شبکه اجتماعی درواقع چند سال قبل از ایلان ماسک به فکر استفاده از رمزنگاری در بخش DM افتاده بود. این پروژه در سال 2018 شروع شد، اما نیمه‌کاره خاتمه یافت. در ماه نوامبر 2022، کدهای جدید توییتر نشان داد که کار روی این پروژه دوباره آغاز شده است.

ایلان ماسک قبلاً چندین بار اعلام کرده بود که هدف نهایی او تبدیل توییتر به سوپراپلیکیشنی شبیه به وی‌چت چین است که برای کارهای مختلفی ازجمله پیام‌رسانی و پرداخت‌ها استفاده می‌شود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی