ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

میلیاردرهای زاغه‌نشین
هوش مصنوعی

از ایلان ماسک تا بیل گیتس؛ تبدیل میلیاردرهای جهان به افراد فقیر با هوش مصنوعی

میلیاردرهای زاغه‌نشین مجموعه عکس‌های ساخته‌شده با Midjourney توسط یک هنرمند هندی است که ثروتمندان را در شرایط فقر به تصویر می‌کشد.

امیرحسین امام‌جمعه
نوشته شده توسط امیرحسین امام‌جمعه | ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ | ۲۱:۳۰

یک دیجیتال آرتیست به‌تازگی موفق شده است به کمک ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، مجموعه‌ای از تصاویر ثروتمند و مشهور را تبدیل به افرادی فقیر و حاشیه‌نشین کند. این مجموعه با نام میلیاردرهای زاغه‌نشین، بازخورد زیادی در شبکه‌های اجتماعی بدست آورده است.

میلیاردرهای زاغه‌نشین؛ پرتره صاحبان ثروت در دنیای موازی

«Gokul Pillai» یک هنرمند هندی است که با بهره‌گیری از ابزار تبدیل متن به عکس Midjourney توانسته است پرتره چندین میلیاردر مشهور را در حالتی کاملاً متفاوت و غریب ترسیم کند. او این تصاویر را در حساب کاربری اینستاگرام خود با عنوان میلیاردرهای زاغه‌نشین به اشتراک‌ گذاشته است؛ عکس‌هایی که بعد از چند روز وایرال شدند و توجه زیادی را به خود جلب کرده‌اند.

میلیاردرهای زاغه‌نشین

در مجموعه گفته‌شده، افراد شناخته‌شده‌ای مثل ایلان ماسک، دونالد ترامپ (رئیس جمهور پیشین ایالات متحده)، موکش آمبانی (ثروتمندترین فرد هند)، وارن بافت، بیل گیتس، مارک زاکربرگ و جف بزوس دیده می‌شوند. واکنش کاربران به این عکس‌ها ادامه دارد و انتظار می‌رود چهره‌های سرشناس ازجمله ایلان ماسک، نسبت به آن‌ها بازخوردی منتشر کنند.

واقع‌گرایانه‌بودن تصاویر ساخته‌شده با هوش مصنوعی، بسیاری از سیاستمداران را نگران کرده است. بعضی از کارشناسان هوش مصنوعی عقیده دارند که دولت‌ها و قانون‌گذاران باید قوانین جدیدی را در این زمینه تصویب کنند تا امکان سوءاستفاده از چنین ابزارهایی محدود شود. مجموعه میلیاردرهای زاغه‌نشین گواه همین مسئله است که نسبتاً به واقعیت نزدیک است و اگر افراد حاضر در آن‌ها سرشناس نبودند، شاید نمی‌توانستیم در نگاه اول به جعلی‌بودن عکس‌ها پی ببریم.

میلیاردرهای زاغه‌نشین

این برای اولین‌بار نیست که تصاویر هوش مصنوعی Midjourney توجه رسانه‌ها را به خود جلب می‌کنند. در اقدامی مشابه، تصاویر غیرواقعی ساخته‌شده با این ابزار ازجمله دستگیری ترامپ یا پوشیدن کاپشن بالنسیاگا توسط پاپ، بسیار محبوب شدند و حتی برخی افراد تصور کرده بودند که این عکس‌ها واقعی هستند. اگر می‌خواهید بیشتر با این ابزار آشنا شوید، می‌توانید به سراغ پست «هوش مصنوعی Midjourney چیست و چگونه با آن کار کنیم؟» بروید. 

امیرحسین امام‌جمعه

امیر علاقه بسیاری به زمینه‌های مشترک زیست‌شناسی و فناوری دارد و در حوزه نگارش محتوای آموزشی و بررسی سرویس‌ها و اپلیکیشن‌ها فعال است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • rayacoder
    rayacoder | ۲۵ فروردین ۱۴۰۲

    بعضی از اونها در باطن همین هستند !

مطالب پیشنهادی