ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

موتور جستجو Brave
نرم افزار و اپلیکیشن

موتور جستجوی Brave دیگر از مایکروسافت بینگ به‌عنوان منبعی برای نتایج خود استفاده نمی‌کند

Brave به‌دلیل افزایش قابل‌توجه قیمت API بینگ، وابستگی موتور جستجوی خود به آن را از بین برده است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۰

شرکت بریو (Brave) که مرورگر و موتور جستجوی وب متمرکز بر حریم خصوصی خود را دارد، اعلام کرد که دیگر از موتور جستجوی بینگ مایکروسافت به‌عنوان منبعی برای جستجوهای وب خود استفاده نخواهد کرد.

شرکت Brave در پست جدید وبلاگ خود نوشت:

«هر نتیجه جستجویی که در Brave Search دیده می‌شود، اکنون دیگر توسط ایندکس خود ما ارائه خواهد شد. ما تمام راه‌های ارتباطی به API جستجو Bing را حذف کرده‌ایم.»

این خبر درحالی اعلام شده که مایکروسافت قیمت استفاده از API جستجوی خود را تا حد زیادی برای مشتریان شخص ثالث افزایش داده است. بریو در پست وبلاگ خود، این افزایش قیمت را «بی‌سابقه» خوانده است.

Brave در پست خود ادعا می‌کند که موتور جستجوی آن تاکنون فقط برای حدود 7 درصد از نتایج جستجوی خود از Bing استفاده می‌کرده است. همچنین اشاره می‌کند که از زمان آغاز به کار موتور جستجو Brave در سال 2021، فقط برای حدود 13 درصد از تمام درخواست‌ها از منابع شخص ثالث کمک گرفته است.

حالا با کنار‌گذاشتن API جستجوی بینگ، Brave (حداقل به‌صورت پیش‌فرض) کاملاً به خودش متکی خواهد بود. بااین‌وجود، کاربرانی که احساس می‌کنند در جستجوهای خود با Brave نتایج موردنظر خود را دریافت نمی‌کنند، همچنان می‌توانند از نتایج جستجوی گوگل استفاده کنند.

درنهایت، Brave ادعا می‌کند که «سریع‌ترین موتور جستجوی درحال رشد جهان از زمان Bing» را در اختیار دارد و میانگین جستجوهای روزانه آن به 22 میلیون رسیده است. همچنین این شرکت در برنامه‌های جاه‌طلبانه خود قصد دارد ابزار هوش مصنوعی جستجوی جدید Summarizer AI و API اختصاصی Brave را توسعه دهد. بااین‌حال، بریو برای برتری یافتن در برابر Bing هنوز راهی طولانی در پیش دارد و باید در سطح کاملاً متفاوتی به نقاط عطف رشد خود دست پیدا کند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی