ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

مانیتور HP
تکنولوژی

اچ‌پی از یک مانیتور خمیده فوق‌عریض 49 اینچی با وب‌کم مخفی رونمایی کرد

این مانیتور از نظر ابعاد و وضوح تصویر، معادل استفاده همزمان از دو نمایشگر 27 اینچی در کنار یکدیگر است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴

اچ‌پی (HP) از یک مانیتور فوق عریض خمیده 49 اینچی جدید برای کاربری اداری و با تمرکز بر افزایش بهره‌وری رونمایی کرده است. این مانیتور دارای یک وب‌کم مخفی است که در بخش بالایی نمایشگر قرار گرفته و قیمت آن هنوز اعلام نشده است.

محصول جدید که HP Series 5 Pro 49-inch Conferencing Monitor نام دارد، از یک پنل VA IPS با نسبت تصویر 32:9، رزولوشن 5120 در 1440 پیکسل، نرخ تازه‌سازی تصویر 165 هرتز و انحنای 1800R بهره می‌برد. این مانیتور از نظر ابعاد و وضوح تصویر، معادل استفاده همزمان از دو نمایشگر 27 اینچی در کنار یکدیگر است.

برخلاف مدل‌های مشابه از سامسونگ، دل، لنوو و ال‌جی، مانیتور جدید HP همچنین یک وب‌کم مخفی 5 مگاپیکسلی دارد که تنها با فشار دادن و باز کردن قفل از بالای نمایشگر بیرون می‌آید.

HP در رویداد پیش‌نمایش این محصول همچنین نرم‌افزاری را به نمایش گذاشته که امکان شبیه‌سازی دو یا سه نمایشگر مجازی را فراهم می‌کند. به این ترتیب کاربران می‌توانند تجربه‌ای مشابه چند مانیتور جداگانه داشته باشند.

نهایتا در بخش پشتی این مانیتور درگاه‌های HDMI 2.1 ،DisplayPort 1.4، اترنت و تعدادی پورت USB با پشتیبانی از KVM تعبیه شده است.

مانیتور HP نه‌چندان جذاب برای گیمرها

هرچند مانیتور HP از نرخ تازه‌سازی تصویر 165 هرتزی و پوشش 99 درصدی فضای رنگی sRGB پشتیبانی می‌کند، اما به دلیل زمان پاسخ‌گویی 5 میلی‌ثانیه‌ای و عمق رنگ 8 بیتی، انتخاب ایده‌آلی برای گیمرهای حرفه‌ای و آنلاین یا تولیدکنندگان محتوا وابسته به رنگ نخواهد بود.

اچ‌پی قیمت مانیتور خود را نزدیک به زمان عرضه در نوامبر اعلام خواهد کرد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی