ویدیوی نجات خرس قطبی که با هوش مصنوعی ساخته شده، کاربران را فریب داد [تماشا کنید]
ویدیو نجات خرس قطبی فقط در تیکتاک 125 میلیون بازدید داشته اما عکاسان روی خوشی به آن نشان ندادهاند.
چند روز قبل ویدیویی از نجات خرس قطبی در شبکههای اجتماعی وایرال شد. اگرچه برخی آن را تحسین کردند، خشم عکاسان طبیعت را برانگیخت. این ویدیو توسط هوش مصنوعی ساخته شده و به واقعیت نیز نزدیک است، حتی برخی کاربران گمان کردند واقعی است.
کلیپ 15 ثانیهای نجات خرس قطبی در تیکتاک و اینستاگرام مدام دستبهدست میشود و فقط در تیکتاک بیش از 125 میلیون بازدید داشته است. اگر این ویدیو را دقیق تماشا نکنید، ممکن است فکر کنید واقعی است اما اگر با هوش مصنوعیهای مولد تصویر و ویدیو آشنا باشید، میدانید مدلها معمولاً انگشتهای دست و پا را غیرواقعی میسازند. در این کلیپ نیز اگر به پنجههای خرس توجه کنید، متوجه میشوید این کلیپ ساخته هوش مصنوعی است. همچنین نسخه دیگری هم از همین ویدیو ساخته شده که بهجای خرس گرگ سفید میبینیم.
ویدیوی خرس قطبی تولیدشده با هوش مصنوعی
برخی کاربران ویدیوی خرس قطبی را با کپشن «نجات خرس قطبی، حالا این حیوان زندگی دوبارهای دارد» بازنشر کردهاند. چنین ویدیوهایی معمولاً برای سرگرمی ساخته میشوند اما خشم برخی عکاسان طبیعت را برانگیخت.
به گزارش PetaPixel، «فلوریان لدو» (Florian Ledoux)، عکاس مشهور طبیعت، میگوید ماههای زیادی را در زمستان قطب شمال برای گرفتن عکس از خرسهای قطبی گذرانده و ضمن اشاره به این کلیپ گفت «فقط احمقها» از هوش مصنوعی بهاینصورت استفاده میکنند.
همچنین برخی کاربران نگران این هستند که دیگر نمیتوان مطمئن بود کدام ویدیوها واقعی و کدام ساخته هوش مصنوعی هستند. البته شرکتهای بزرگ و سازنده هوش مصنوعی اقداماتی نیز دراینباره انجام دادهاند؛ برای مثال متا محتواهای آپلودشده در اینستاگرام، فیسبوک و تردز را که هوش مصنوعی ساخته باشد، با برچسب «AI info» مشخص میکند اما نمیتوان چندان به این برچسبها اطمینان کرد و ممکن است محتواهای هوش مصنوعی بهدرستی شناسایی نشوند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.