ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

انویدیا اپل
هوش مصنوعی

اپل برای قطع وابستگی به انویدیا سرعت تولید تراشه هوش مصنوعی خود را افزایش می‌دهد

اپل و انویدیا مدت‌هاست که رابطه دوستانه‌ای با یکدیگر نداشته‌اند.

حمید گنجی
نوشته شده توسط حمید گنجی | ۵ دی ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۰

اپل قصد دارد اتکا به تولیدکنندگان شخص ثالث برای ساخت تراشه‌های هوش مصنوعی را کاهش دهد. به همین منظور، این غول فناوری فرایند تحقیق و توسعه ساخت این نوع تراشه‌ها را تسریع کرده است.

به گزارش اپل اینسایدر، انویدیا درحال‌حاضر پادشاه مطلق بازار تراشه‌های هوش مصنوعی است و از همین طریق نیز توانسته ارزش خود را به بیش از ۳ تریلیون دلار برساند. اپل هم‌اکنون برای بسیاری از قابلیت‌های هوش مصنوعی اپل اینتلیجنس از سخت‌افزارهای انویدیا کمک می‌گیرد البته اپل و انویدیا رابطه چندان دوستانه‌ای با هم ندارند و اپل با طراحی تراشه‌های هوش مصنوعی اختصاصی سعی دارد رابطه خود با انویدیا را به حداقل برساند.

رابطه اپل و انویدیا در سال‌های گذشته فرازونشیب‌های زیادی داشته است

اپل انویدیا

باوجوداینکه انویدیا از بسیاری از قابلیت‌های اپل اینتلیجنس پشتیبانی می‌کند، اپل تراشه‌های هوش مصنوعی موردنیازش را از این شرکت تأمین نمی‌کند و سراغ اجاره‌کردن تراشه از آمازون و مایکروسافت رفته است. سازنده آیفون برای به‌ حداقل‌ رساندن روابط خود با انویدیا، برای طراحی تراشه سرور هوش مصنوعی خود همکاری با Broadcom را آغاز کرده است.

رابطه اپل با انویدیا اوایل سال ۲۰۰۰ میلادی آغاز شد. آن زمان اپل برای بهبود عملکرد گرافیکی دستگاه‌های مک سراغ استفاده از تراشه‌های انویدیا رفت اما رابطه این 2 شرکت از همان ابتدا تیره‌وتار شد، به‌خصوص پس از آنکه استیو جابز، مدیرعامل سابق اپل، به یکی از مدیران ارشد انویدیا گفت محصولات این شرکت فناوری‌های کپی‌شده از پیکسار (کمپانی سابق جابز) دارند.

علاوه‌براین، به نظر نمی‌رسد انویدیا نیز از کارکردن با اپل لذت ببرد. انویدیا همواره اپل را کمپانی زیاده‌خواهی می‌داند که حتی جزء ۱۰ مشتری برتر این غول تراشه‌سازی نیز نیست. برخی کارمندان سابق اپل نیز گفته‌اند از نظر این شرکت کار با انویدیا بسیار سخت است. زمانی که اپل برای ارزیابی ایده ساخت تراشه‌های اختصاصی دستگاه‌های مک‌بوک به انویدیا مراجعه کرد، این شرکت این ایده را رد کرد.

علاوه‌براین، سال ۲۰۰۸ و پس از عملکرد معیوب یکی از تراشه‌های انویدیا که در کامپیوترهای اپل استفاده شده بود، رابطه این 2 غول تجاری بیش‌ازپیش تیره شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی