ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی

ادامه نگرانی‌ها درباره هوش مصنوعی: کنگره آمریکا استفاده از ChatGPT را محدود می‌کند

کارمندان دفاتر کنگره آمریکا مجاز به استفاده از ابزارهای مولد هوش مصنوعی ازجمله ChatGPT نخواهند بود.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۴

کنگره ایالات‌متحده که اخیراً دو لایحه جدید در مورد مدل‌های هوش مصنوعی را در دستور بررسی قرار داده بود، اکنون به‌دلیل برخی نگرانی‌ها از درز اطلاعات حساس، محدودیت‌های سختی را برای استفاده از مدل‌های هوش مصنوعی ازجمله ChatGPT و سایر ابزارهای هوش مصنوعی مولد در دستور کار دارد.

به گفته یکی از منابع آگاه، «کاترین شیپندور»، رئیس اداری مجلس نمایندگان آمریکا، طی یادداشتی، شرایط محدودی را برای استفاده از ChatGPT و مدل‌های هوش مصنوعی برای کارمندان دفاتر کنگره اجرایی می‌کند. براساس این تصمیم، کارمندان تنها مجاز به استفاده از سرویس پولی ChatGPT Plus هستند و نمی‌توانند در کارهای روزمره خود از هوش مصنوعی استفاده کنند و برای آن‌ها محدودیت در نظر گرفته می‌شود.

همچنین از کارمندان خواسته می‌شود ویژگی‌های مربوط به حریم خصوصی را به‌صورت دستی فعال کنند تا اطلاعاتی در دسترس مدل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی قرار نگیرد. گفتنی است استفاده از سطح رایگان ChatGPT نیز مانند هر مدل هوش مصنوعی دیگری مجاز نیست.

کنگره آمریکا استفاده از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی را محدود می‌کند

مؤسسه‌ها و شرکت‌‌های خصوصی بسیاری در سراسر جهان نسبت به استفاده از هوش مصنوعی مولد، به‌دلیل احتمال بروز حوادث و سوء‌استفاده، هشدار داده‌اند. کنگره آمریکا نیز طی هفته‌های گذشته، بررسی دو لایحه در مورد این فناوری را در دستور کار خود قرار داد. حالا گفته می‌شود محدودیت‌های استفاده از این فناوری افزایش پیدا می‌کند.

گزارش‌های مختلفی در مورد استفاده از هوش مصنوعی و تبعات آن منتشر شده است. به عنوان مثال، ظاهراً کارکنان سامسونگ هنگام استفاده از چت‌بات در حین کار، داده‌های حساس را از طریق ChatGPT افشا کرده‌اند. برخی مدارس نیز این سیستم‌ها را به‌دلیل نگرانی در مورد تقلب ممنوع کرده‌اند. حال باید دید سرنوشت مدل‌های هوش مصنوعی به چه سمت‌و‌سویی خواهد رفت.

سیاست کنگره ممکن است با مخالفت جدی و زیادی روبه‌رو نشود؛ چرا که تنظیم مقررات برای این حوزه در مرکز توجه قرار دارد.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی