ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

چت‌بات Claude
هوش مصنوعی

Claude حالا مستقیماً به اپلیکیشن‌های شخصی مانند اسپاتیفای متصل می‌شود

این تغییر به Claude اجازه می‌دهد تا وظایف پیچیده‌تری را از طرف شما انجام دهد.

جواد تاجی
جواد تاجی منتشر شده در 4 اردیبهشت 1405  |  09:30

شرکت آنتروپیک درحال گسترش فهرست سرویس‌هایی است که چت‌بات هوش مصنوعی Claude می‌تواند به آنها متصل شود. این پلتفرم در جدیدترین به‌روزرسانی خود می‌تواند به حساب‌های کاربری شما در اپلیکیشن‌هایی مانند اسپاتیفای (Spotify) و Booking.com (برای رزرو اقامتگاه) متصل شود.

سرویس‌هایی که Claude حالا از آنها پشتیبانی می‌کند

لیست کامل این سرویس‌ها شامل مواردی ازجمله AllTrails (برای مسیریابی)، Audible (کتاب‌های صوتی)، Instacart (خرید مواد غذایی)، Intuit Credit Karma (اعتبارسنجی مالی)، TurboTax (تنظیم اظهارنامه مالیاتی) و Resy (رزرو رستوران) می‌شود. همچنین Claude اکنون از طریق Uber و Uber Eats می‌تواند برای شما تاکسی یا غذا سفارش بدهد.

علاوه‌بر این موارد، اعلام شده که سرویس‌های بیشتری نیز در آینده به این لیست اضافه خواهند شد.

شرکت‌های هوش مصنوعی در تلاش هستند تا سرویس‌های شخص ثالث بیشتری را به پلتفرم‌های خود اضافه کنند و امکانات بیشتری را برای کاربران فراهم کنند. از نظر تئوری، این امر به چت‌بات‌ها اجازه می‌دهد تا وظایف پیچیده‌تری را از طرف شما انجام دهند. به‌عنوان مثال، Claude اکنون می‌تواند با اتصال به AllTrails یک پیاده‌روی را برای شما برنامه‌ریزی کند یا یک پلی‌لیست موسیقی مناسب در اسپاتیفای به شما پیشنهاد بدهد.

آنتروپیک همچنین خاطرنشان کرده که نحوه نمایش اپلیکیشن‌ها را تغییر داده است تا سرویس مناسب برای وظیفه‌ای که کاربر قصد انجام آن را دارد، پیشنهاد شود. برنامه‌ها به‌صورت پویا (داینامیک) در طول مکالمه با Claude ظاهر می‌شوند و کاربر نیازی به جابه‌جا شدن بین برنامه‌های مختلف ندارد. همچنین Claude پیش از انجام وظایف پیچیده با این سرویس‌ها، از کاربر خود تأییدیه می‌گیرد.

آنتروپیک همچنین توضیح داده که داده‌های شما از اپ‌های متصل برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی استفاده نمی‌شود و آن اپلیکیشن هم سایر مکالمات شما با Claude را نمی‌بیند. همچنین شما می‌توانید هر زمان که بخواهید این اتصال را قطع کنید. این قابلیت‌ها برای همه کاربران در تمامی پلن‌ها در دسترس است و نسخه موبایل آن در مرحله بتا (آزمایشی) قرار دارد.

جواد تاجی
جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من در دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و بیشتر از سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
نظرات ثبت شده (9 مورد)
  • مهدیار عماد

    وقتی میدونم چرا انقدر از این پُستی که خوندم احساس عقب موندگی کردم ولی هیچ!! کاری نمیتونم بکنم. 🥲🤬🤮🤧

  • Ardaliaan24

    در عوض ما آپارات موزیک داریم
    شاهکار بی بدیل است
    اصلا هم کپی نیست!

  • mrandrewartman

    دنیا منتظر بود نت ما قطع بشه بعد سریع سریع آپدیت بدن یا حداقل حس ما اینه :(

    • Ferrari

      دنیا در حال پیشرفت بوده ولی چون اون موقع فیلترنت وصل بود غرق در استفاده بودی ، از دنیای واقعی به دور بودی واست اهمیتی نداشت
      وقتی اینترنت قطع شد تو توی زندگیت کارت شده چک کردن خبرات تازه روند سرعت پیشرفت تکنولوژی دنیا داره به چشت میاد

  • Saddestperson

    ماهم اینجا فکر میکنم ۵۵ روزه که از دنیا قطع هستیم.
    اینترنت هم طبقاتی شده البته تو رودروایسی هستن که بگن، هی میگن قراره درست شه و طبقاتی نیست.
    دلم برای یوتیوب، تیک‌تاک، اینستا و همشون تنگ شده، دلم برای کار کردنم تنگ شده.

  • freephoenix

    آخ آخ اسپاتیفای قشنگم. بیشتر از همه دلتنگ اسپاتیفای و پلی‌لیست‌هامم. هربار چندین‌میلیون هزینه اشتراک دادم اینترنت قطع شد بلااستفاده موند.
    دنیا داره به کجا می‌رسه با تکنولوژی، اونوقت اینجا تکنولوژی ممنوع و حرام شده.

    • D_Mohsen

      از آزار دادن خوششون میاند ( بعضیا )

  • CitizenLilliput

    به‌زبان دیگه‌ای بگم که اگه فارس باشی سانسوره قصه‌هات.
    دراصل از فضای بسته در کشورهایی داره میگه (ا.ف) که زبان فارسی دارند. از فیلترینگ تا گروگان‌گیری تا غیب سازی...
    هنوز نتوستم کلاد رو لاگین کنم ممنون از🪺 همه.

مطالب پیشنهادی