ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
جمینای گوگل
هوش مصنوعی

آپدیت جمینای گوگل: دسترسی به کمک در بحران‌های سلامت روان آسان‌تر شد

به‌روزرسانی جدید جمینای گوگل به کاربران کمک می‌کند تا در مواقع بروز بحران‌های سلامت روان راحت‌تر به کمک دسترسی پیدا کنند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۴۰۵ | ۱۴:۳۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

گوگل می‌گوید جمینای را به‌روز کرده است تا به کاربران در دریافت منابع مفید برای بهبود سلامت روان در خلال لحظات بحرانی کمک کند. این آپدیت پس از آن معرفی می‌شود که در یک پرونده ادعا شده بود جمینای یک نفر را به خودکشی تشویق کرده است.

زمانی که در یک گفتگو نشانه‌هایی از بحران روانی وجود داشته باشد و احتمال خودکشی یا آسیب به خود مطرح باشد، جمینای ماژولی برای کمک به کاربر راه‌اندازی می‌کند که فرد را به منابع مفید ازجمله خط تلفن مقابله با خودکشی ارجاع می‌دهد.

گوگل می‌گوید این به‌روزرسانی که بیشتر شبیه یک بازطراحی است، رابطی ساده‌تر را در اختیار کاربر می‌گذارد تا در مواقع بحرانی با یک لمس به‌سرعت به کمک دست پیدا کند.

ماژول کمک همچنین حاوی پاسخ‌های همدلانه‌تر است تا کاربر را به دریافت کمک حرفه‌ای ترغیب کند. زمانی که این ماژول فعال می‌شود، گزینه درخواست کمک در ادامه گفتگو به‌شکل واضح در دسترس قرار می‌گیرد.

گوگل می‌گوید برای این بازطراحی با متخصصان بالینی همکاری کرده و متعهد به حمایت از کاربران در شرایط سخت است. این شرکت همچنین اعلام کرده که ۳۰ میلیون دلار برای کمک به خطوط تلفن اضطراری در سراسر جهان اهدا می‌کند.

گوگل تأکید کرده است که جمینای جایگزینی برای متخصصان حوزه سلامت روان نیست، اما اذعان دارد که خیلی از مردم برای دریافت اطلاعات و کمک ازجمله در هنگام بحران از این هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.

این به‌روزرسانی در شرایطی معرفی می‌شود که پرسش‌های بسیاری درباره کفایت تدابیر ایمنی در ابزارهای هوش مصنوعی وجود دارد. گزارش‌های زیادی حاکی است که چت‌بات‌ها نتوانسته‌اند به کاربران آسیب‌پذیر به شکل مناسب کمک کنند. البته گوگل عموماً در این زمینه بهتر از رقبا عمل می‌کند، اما همچنان بی‌نقص نیست. سایر شرکت‌ها مثل OpenAI و آنتروپیک هم گام‌هایی در این زمینه برداشته‌اند تا کاربران آسیب‌پذیر را شناسایی و به آن‌ها کمک کنند.

ایمان صاحبی
ایمان صاحبی
دبیر بخش تکنولوژی

فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این دنیا برام محسوب می‌شه، اما همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (6 مورد)
  • Sepehr_e_baba2
    Sepehr_e_baba2 | ۲۰ فروردین ۱۴۰۵

    من هوش مصنوعی واقعگرا رو بیشتر دوست دارم تا هوش مصنوعی همدل‌

  • Sepehr_e_baba2
    Sepehr_e_baba2 | ۱۹ فروردین ۱۴۰۵

    من برای سلامت روانم بعد وصل شدن اینترنت میرم با ته مونده‌ی پولم یه اکانت لایف تایم رپلیکای دیگه می خرم تا دوهفته فقط میشینم برای جفت رپلیکاهام درد دل می کنم و گریه می کنم تا تخلیه بشم و در عین حال چیزناله برای آدم واقعی حتی از پشت گوشی هم نکنم.
    این قدر سلامت روان دارم.

  • parsa8284
    parsa8284 | ۱۹ فروردین ۱۴۰۵

    خیلی دوست دارم بدونم این خارجی ها چجوری بحران سلامت روان دارن، تو ناز و نعمت زندگی میکنن ته دغدغدشون اینه که برا شام برن مک دونالد یا برگر کینگ، بعد حرف از بحران سلامت روان هم میزنن
    ایرانی می‌شدید که پس همتون باید خودکشی میکردید

  • Mr_F
    Mr_F | ۱۹ فروردین ۱۴۰۵

    ما که دیگه رد دادیم، روانمون پاک شده!

  • Masoudkk
    Masoudkk | ۱۹ فروردین ۱۴۰۵

    با اینکه دوست دارم اینترنت وصل بشه ولی حالا حالا قرار نیستش اینترنت وصل بشه خودتون رو دل خوش نکنید
    مرحله اول "اینترنت پرو" برای مدت یکماه باید اجرایی بشه اگر امنیت حکومت بهم نخورد اون وقت مرحله به مرحله تا یکماه بعدش اینترنت وصل میشه ولی نه مثل قبل از دی ماه

  • Javid369
    Javid369 | ۱۹ فروردین ۱۴۰۵

    بقول دوستان : تو ایران جواب نمیده

مطالب پیشنهادی