ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل Flow
هوش مصنوعی

گوگل از ابزار هوش مصنوعی Flow برای تولید فیلم رونمایی کرد

با Flow گوگل می‌توانید با پرامپت‌های متنی یا با عکس‌های خود ویدیوهای جذابی بسازید.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری | ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۲۱:۵۲

در کنفرانس I/O امروز گوگل ابزار جدیدی را برای فیلمسازی با هوش مصنوعی معرفی کرد: Flow. این ابزار به گونه‌ای طراحی شده است که به‌طور همزمان با سایر مدل‌های این شرکت یعنی جمینای، Veo و Imagen کار می‌کند. به این ترتیب، کاربران می‌توانند با زبان طبیعی از این برنامه بخواهند تصاویری بسازد و سپس از آنها فیلمی تولید کند.

براساس اعلام گوگل، با Flow می‌توانید با پرامپت‌های متنی یا با عکس‌های خود ویدیو بسازید؛ البته کلیپ‌ها هشت ثانیه‌ای خواهند بود ولی می‌توانید از Flow برای چسباندن چندین کلیپ به‌هم استفاده کنید. Flow همچنین قابلیت‌های ویرایش و تغییر سبک را فراهم می‌کند. برای مثال با Camera Controls کاربران می‌توانند حرکت و زاویه دوربین را تغییر بدهند.

ابزار هوش مصنوعی Flow گوگل برای تولید فیلم

یکی دیگر از ویژگی‌های فلو Scenebuilder نام دارد که از آن برای تولید فریم‌های بیشتر از یک کلیپ استفاده کنید. Asset Management این برنامه نیز رابطی است که از آن برای نظارت تمام اجزای مختلف یک پروژه استفاده می‌کنید. در Flow TV نیز فیلم خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارید.

گوگل می‌گوید که هدف از توسعه Flow کمک به داستان‌نویسان و فیلم‌سازان برای کشف ایده‌ها و ایجاد کلیپ‌ها و صحنه‌ها است، تقریباً مانند استوری‌بوردها. به نظر می‌رسد هسته این ابزار هوش مصنوعی Veo 3 است. البته قابلیت مکالمه‌محور جمینای به شما امکان می‌دهد با زبان طبیعی به ساخت و تنظیم خروجی ویدیو بپردازید. Imagen نیز به شما در تولید تصویر کمک می‌کند. همچنین گوگل برای توسعه این پروژه با چندین فیلمساز همکاری کرده است.

Flow اکنون برای مشترکین Google AI Pro و Google AI Ultra در ایالات متحده در دسترس است و انتظار می‌رود به‌زودی در سایر کشورها نیز منتشر شود.

آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ی ساکتِ زبان‌شناسی هستم و همان‌قدر که به کلمات علاقه‌مندم، سرک‌کشیدن به هر گوشه‌ از تکنولوژی و علم را هم دوست دارم. حدود 15 سال نیز از نگارش اولین متن رسمی من می‌گذرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی