ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

میدجرنی
هوش مصنوعی

ابزار جدید میدجرنی کنترل‌های دقیق‌تری برای ساخت تصاویر ارائه می‌کند

با این ویژگی می‌توانید عکس مرجعی را الگوی تولید تصویر خود مشخص کنید.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۴:۰۰

هوش مصنوعی تولید عکس میدجرنی (Midjourney) ویژگی آزمایشی جدیدی به‌ نام Omni-Reference معرفی کرده که به کاربران اجازه می‌دهد با دقت بیشتری عناصر بصری تصاویر تولیدی را تعیین کنند.

طبق گزارش‌های منتشرشده، این ابزار که جایگزین قابلیت قدیمی‌تر «Character Reference» شده، به کاربران اجازه می‌دهد شخصیت‌های خاص، اشیا و درکل هر چیزی را در تصویر قرار دهند. به گفته Midjourney، این ویژگی با سوژه‌های انسانی و غیرانسانی کار می‌کند و همچنان در مرحله آزمایشی است. انتظار می‌رود این ابزار در آینده با به‌روزرسانی‌های بیشتر بهبود پیدا کند.

استفاده از Omni-Reference در نسخه وب و دیسکورد میدجرنی

در نسخه وب، کاربران می‌توانند تصویر دلخواه خود را در نوار دستور قرار داده و آن را در بخش مشخص‌شده با برچسب «omni-reference» رها کنند. سپس از طریق اسلایدر میزان تأثیر تصویر مرجع را کنترل کنند.

در دیسکورد، این ویژگی از طریق پارامتر --oref و واردکردن لینک تصویر فعال می‌شود. قدرت تأثیر مرجع نیز با پارامتر --ow (مخفف Omni-Weight) تنظیم می‌شود.

مقدار --ow می‌تواند بین 0 تا 1000 تنظیم شود؛ به‌صورت پیش‌فرض روی 100 قرار دارد. برای تبدیل سبک تصویر، مانند ساخت نسخه انیمه‌ از عکس، پیشنهاد شده از مقادیر پایین‌تری، مانند ow 25، استفاده شود. در مقابل، برای حفظ ویژگی‌های دقیق مانند چهره یا لباس خاص، مقادیر بالاتری مثل --ow 400 توصیه می‌شود.

البته میدجرنی هشدار می‌دهد استفاده از مقادیر بیش از حد متوسط (بالاتر از 400) ممکن است کیفیت تصویر را کاهش دهد.

علاوه‌براین، پارامترهای دیگری مانند --stylize و --exp نیز بر نتیجه نهایی تأثیر می‌گذارند و در ترکیب با Omni-Reference باید به‌دقت تنظیم شوند تا نتیجه دلخواه حفظ شود.

درنهایت باید اشاره کرد که این سیستم همزمان از چند تصویر مرجع نیز پشتیبانی می‌کند؛ به شرطی که در دستور به تمام آنها اشاره شده باشد. البته این ویژگی هنوز در حالت جدید پیش‌نویس (Draft mode) نسخه 7 در دسترس نیست. نمونه‌های موجود در مطلب را خود میدجرنی به اشتراک گذاشته که در آنها تصویر براساس عکس مرجع ساخته می‌شود.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی