ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

Very satisfied Satisfied Neutral Dissatisfied Very dissatisfied
واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جدیدترین اخبار و روندهای دنیای فناوری را با نگاهی دقیق و حرفه‌ای، در کانال تلگرام دیجیاتو دنبال کنید.

ورود به کانال تلگرام دیجیاتو
هوش مصنوعی

اولین گوشی هوش مصنوعی OpenAI احتمالاً سال ۲۰۲۷ از راه می‌رسد

شرکت OpenAI با همکاری مدیاتک درحال تولید اولین گوشی هوشمند اختصاصی خود بر پایه ایجنت هوش مصنوعی برای عرضه در سال ۲۰۲۷ است.

آزاد کبیری
نوشته شده توسط آزاد کبیری تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۰

در دیجیاتو ثبت‌نام کنید

جهت بهره‌مندی و دسترسی به امکانات ویژه و بخش‌های مختلف در دیجیاتو عضو ویژه دیجیاتو شوید.

عضویت در دیجیاتو

طبق گزارش‌های جدید، شرکت OpenAI ظاهراً قصد دارد اولین گوشی هوشمند اختصاصی خود را با تمرکز بر ایجنت‌های هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۷ روانه بازار کند. به گفته «مینگ-چی کو»، تحلیلگر مشهور زنجیره تأمین، این پروژه درحال‌حاضر مراحل توسعه فعال خود را سپری می‌کند و هدف‌گذاری اولیه به‌منظور آغاز تولید انبوه آن برای نیمه نخست سال ۲۰۲۷ در نظر گرفته شده است.

هرچند مقامات رسمی OpenAI سکوت کرده‌اند، اما شواهد موجود در زنجیره تأمین نشان‌دهنده فعالیت‌هایی در زمینه دستگاه مبتنی‌بر ایجنت‌های هوش مصنوعی است. این گوشی هوشمند قرار نیست یک موبایل معمولی با قابلیت‌های اضافه باشد، بلکه معماری آن به کلی فرق دارد تا به‌جای ویژگی‌های قدیمی و تکراری، بر قابلیت‌های هوش مصنوعی داخلی دستگاه تمرکز کند.

گوشی مبتنی‌بر ایجنت هوش مصنوعی OpenAI

OpenAI احتمالاً در این گوشی از تراشه دایمنسیتی مدیاتک استفاده می‌کند که با فناوری پیشرفته TSMC تولید می‌شود. درکل مشخصات فنی این دستگاه با اولویت‌بندی پردازش‌های سنگین هوش مصنوعی طراحی شده است، به‌طوری‌که از معماری واحد پردازش عصبی یا همان NPU قدرتمندی برای مدیریت وظایف پیچیده بهره می‌برد.

این تراشه به گوشی اجازه می‌دهد تا اموری مانند درک زبان در لحظه و تشخیص محیط پیرامون با سرعت بسیار بالایی انجام شود. همچنین این محصول از استانداردهای حافظه نسل جدید شامل رم LPDDR6 و حافظه ذخیره‌سازی UFS 5.0 بهره می‌برد. گوشی OpenAI به یک پردازنده سیگنال تصویر (ISP) پیشرفته نیز مجهز خواهد بود که می‌تواند از ادراک بصری در دنیای واقعی پشتیبانی کند؛ عاملی مهم برای سیستم‌های هوش مصنوعی که به ورودی دوربین متکی هستند.

انگیزه اصلی OpenAI از ورود به دنیای سخت‌افزاری، دستیابی به کنترل کامل بر پیوند میان نرم‌افزار و سخت‌افزار است تا بتواند تجربه‌ای بی‌نقص از ایجنت‌های هوش مصنوعی واقعی ارائه دهد، تا کاربر به‌جای درگیرشدن با اپلیکیشن‌های متعدد، صرفاً بر انجام وظایف و خروجی کار تمرکز می‌کند.

این دستگاه با دسترسی مستقیم به داده‌های محیطی کاربر مانند مکان و الگوهای رفتاری، استنتاج‌های دقیق‌تری انجام می‌دهد. طبق گزارش‌ها، این شرکت علاوه‌بر مدیاتک با کوالکام نیز در تعامل است. این استراتژی که ترکیبی از پردازش محلی روی گوشی و پردازش ابری برای کارهای سنگین است، اکوسیستم جدیدی از خدمات اشتراکی ایجاد می‌کند تا جایگاه مالی OpenAI ارتقا یابد و برای عرضه سهام در بورس آماده شود.

درنهایت، موفقیت این پروژه که پیش‌بینی می‌شود با تیراژ ۳۰ میلیون واحدی آغاز شود، مرزهای رقابت را جابه‌جا می‌کند و نشان می‌دهد که در آینده، برتری در هوش مصنوعی لزوماً وابسته به مدل‌های قدرتمندتر نیست، بلکه در سخت‌افزاری است که بتواند این فناوری را به بهترین شکل در زندگی روزمره جاری کند.

آزاد کبیری
آزاد کبیری

دانش‌آموخته‌ زبان‌شناسی‌ هستم و همان‌قدر که به «کلمه» علاقه‌مندم، از سرک‌کشیدن به گوشه‌وکنارِ جهان تکنولوژی و علم هم حظ می‌کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (14 مورد)
  • Tabra
    Tabra | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    فکر کنم لازم به ذکر نباشه و تکرار مکررات باشه
    اما باز هم بگیم
    دوستان یه وقت اشتباه نکنید تو ایران اینو بخرید
    اولا که یک سوم مدت زمان رو اینترنت نخواهید داشت (قابل اکسپند هست این زمان)
    دوما اگر دوستان خیلی بهمون حال بدن و فیلترنت رو برگردونن به احتمال بالا هوش مصنوعیش به دلیل اغفال و اغوا و تحریک و گمراه کردن مومنین فیلتر خواهد بود
    خلاصه که نخرید

  • Aminas
    Aminas | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    Future 😍👌

  • PTM-ART-CENTER
    PTM-ART-CENTER | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    قبل اینکه این گوشیو بخرین فیلم جکسی jexi رو حتما ببینید 😂
    با خرید این گوشه قطعا زندگیتون نابود میشه
    مشاهده در آپارات
    https://www.aparat.com/v/I8by4

  • SAEEDDD
    SAEEDDD | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    حالا چرا مثل اپل طرح تبلیغاتشو انجام داده؟

  • Danielo
    Danielo | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    گوشی ۱۰۰ درصد فیلتر به چه دردی میخوره؟

    • PTM-ART-CENTER
      PTM-ART-CENTER | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

      میتونی نگاهش کنی در طول روز با تبلیغات میلیونی بله ؛ کافی نیست برات ؟ 😂 مجهز به پرومکس داخلی ! ناشکری نکن همینم کسی نداره ؛ تا گرونتر نشده بخریمش ۲ هفته بعد بفروشیمش کلی سوود کردیم بعد تبدیلش کنیم به ملی گلد بارمونو بستیم بعدم مهاجرت میکنیم زندگیمون درست میشه .

  • HiToDark
    HiToDark | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    پس وقتی نت مون قطع شد گوشی بلا استفاده می شه

  • Dariush_sabet
    Dariush_sabet | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    اگه بخواد اندروید باشه و یه پوسته متفاوت روش باشه با مدل زبانی لوکال مخصوص، تهش شکست میخوره.

    • PTM-ART-CENTER
      PTM-ART-CENTER | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

      به عنوان زیر لیوانی میشه ازش استفاده کرد تو ایران با این وضع 😂

  • 34455hisao
    34455hisao | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    حالم خیلی بد

  • MoradiA812
    MoradiA812 | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    میتونم با پس‌انداز یه عمر بخرمش و باهاش گردو بشکنم

  • Saleh75
    Saleh75 | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

    فکر کنم این هم مثل سورا به خاطرات بپیونده ملت گوشی خوب میخوان در کنارش چند تا قالبلیت هوش مصنوعی هم خوشحالشون میکنه هوش مصنوعی در حال حاضر قابلیت جانبیه نه اولویت اصلی و اینکه بخوای بیای با اولویت روی هوش مصنوعی در این بازار با این همه رقیب به نظرم یه شکست دیگه برای اوپن ای آی خواهد بود

    • SameTyphoon
      SameTyphoon | ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵

      این برای من و شمای ایرانی به عنوان یه امکان جانبیه که از اول یا فیلتر بوده یا تحریم
      وگرن مطمئن باش میتونه یه انقلاب باشه

مطالب پیشنهادی