ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی
هوش مصنوعی

هم‌بنیان‌گذار لینکدین هر روز با این ابزار هوش مصنوعی کار می‌کند تا دید بهتری نسبت به آینده داشته باشد

هافمن با استفاده روزانه از Deep Research روند توسعه عامل‌های هوش‌مصنوعی را دنبال می‌کند و معتقد است هنوز رهبری مشخص در این حوزه وجود ندارد.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۳:۳۰

«رید هافمن»، هم‌بنیان‌گذار لینکدین و سرمایه‌گذار مطرح حوزه فناوری، اعلام کرده روزانه از ابزاری خاص برای درک بهتر نقش هوش مصنوعی در قالب «کارگران آینده» استفاده می‌کند.

به گفته هافمن، او هر روز حداقل یک پرامپت در ابزار Deep Research شرکت OpenAI اجرا می‌کند. این ابزار برای تحقیقات پیچیده اینترنتی خودکار طراحی شده است. هافمن تأکید کرده شرکت‌های متعددی درحال توسعه «محصولات قوی» در رقابت برای ساخت عامل‌های هوش مصنوعی هستند.

هافمن که سال 2023 به‌دلیل تضاد منافع ناشی از سرمایه‌گذاری‌های دیگرش در حوزه هو‌ش مصنوعی از هیئت‌مدیره OpenAI کناره‌گیری کرد، در مصاحبه‌ای با شبکه بلومبرگ درباره این استارتاپ صحبت کرد و گفت شما با استفاده روزانه از Deep Research می‌توانید ببینید این ابزار چگونه به‌عنوان کارگران آینده بر بهبود شرایط تأثیر می‌گذارند.

حل چالش‌های نیروی انسانی با رشد هوش مصنوعی عامل‌محور

ظهور هوش مصنوعی عامل‌محور که قادر به تصمیم‌گیری و اقدام مستقل بدون نیاز به دخالت انسان است، موجب گمانه‌زنی‌های گسترده‌ای درباره زمان و چگونگی جایگزینی نیروی انسانی توسط این فناوری شده است.

اما گروهی از پژوهشگران دانشگاه کارنگی ملون در شبیه‌سازی مجازی دریافتند برترین عامل‌های هوش‌مصنوعی توانستند کمتر از یک‌چهارم وظایف واقعی را به اتمام برسانند. «گراهام نیوبیگ»، استاد علوم کامپیوتر، در این دانشگاه، گفته است:

«عامل‌ها می‌توانند بخشی از وظایف انسانی را تسریع کنند اما درحال‌حاضر جایگزینی کامل برای همه وظایف محسوب نمی‌شوند.»

هافمن که هم‌بنیان‌گذار شرکت Manas AI نیز محسوب می‌شود، معتقد است هنوز رهبر واضحی در رقابت توسعه عامل‌های هوش مصنوعی وجود ندارد و تأکید کرد:

«شرکت‌های متعددی وجود دارند که کارهای مهمی انجام می‌دهند؛ نه‌فقط OpenAI بلکه آنتروپیک، مایکروسافت و گوگل هم در این رقابت حضور دارند.»

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی